Cum închid / șterg contul Betano

0

În acest articol vei afla cum poți să închizi contul la betano.com. În primul rând, trebuie să știi că odată închis un cont nu-l vei mai putea deschide decât după perioada de timp pentru care ai cerut blocarea contului.

betano inchidere cont

Închidere / ștergere cont Betano pas cu pas

Ca să închizi / ștergi un cont la Betano România urmează pașii următori:

 1. Logat fiind în cont dă click pe balanță (în partea dreapta-sus a paginii).
 2. Dintre opțiunile care sunt afișate selectează Cont.
 3. În pagina nou deschisă selectează Profil – apoi Protecția Jucătorului. Se va deschide o pagină precum aceasta de mai jos:
inchidere cont betano

Acum îți voi prezenta opțiunile pe care le ai la îndemână în pagina respectivă:

 • Limită de pierderi la pariuri sportive – poți seta o anumită limită de pierderi (pe zi, săptămână, lună sau an). Poți micșora oricând limitele, dar pentru mărirea acestora va trebui să aștepți o săptămână de la modificarea inițială.
 • Limită de rulaj la pariuri sportive – spre deosebire de pierderi, aici se ia în considerare rulajul, deci sumele de bani plasate pe bilete. Din nou, poți seta această limită pe perioadele menționate mai sus. Poți să micșorezi oricând marja, însă pentru a o mări trebuie să aștepți o săptămână de la modificarea inițială.
 • Limită de pierdere la Cazinou – se aplică aceleași reguli ca în cazul limitei de pierdere la pariuri sportive.
 • Limită de rulaj la Betano Casino – la fel ca-n cazul limitei de rulaj la pariuri sportive.
 • Limită de depunere – poți seta o anumită sumă pe care o poți depune. După atingerea acelui prag nu vei mai putea depune la Betano în perioada de timp selectată. La fel, poți seta limite mai mici, însă pentru valori superioare va trebui să aștepți o săptămână de la modificarea anterioară a pragului.
 • Cerere de anulare a retragerii – până să „plece” banii din contul Betano retragerea va fi în așteptare și o vei putea anula, caz în care banii se vor întoarce integral în cont.
 • Verificare sesiune – este acea notificare privind perioada pe care o petreci pe site. De obicei este recomandat să dezactivezi această opțiune.
 • Închidere temporară a contului Betano – blochezi accesul la cont pentru o perioadă predefinită (1 zi, 2 zile, 7 zile sau 30 de zile). Poți selecta pentru ce secțiune vrei să blochezi accesul (pariuri sportive & virtuale sau cazino online). Dacă ai ales inițial o perioadă de 30 de zile și vrei s-o reduci vei putea să faci o astfel de cerere și vei avea acces la cont după 7 zile.
 • Autoexcluderea – are aceleași efecte ca închiderea temporară a contului. Diferența constă în perioada de timp, excluderea având intervale mai mari (6 luni, 12 luni, 24 de luni sau pe perioadă nedeterminată). Poți să blochezi accesul la pariuri sportive & virtuale sau la secțiunea de cazinou. Poți prelungi oricând perioada de blocare a contului. Atenție! Nu este posibilă micșorarea perioadei de autoexcludere sau scăderea numărului de produse excluse.

Betano oferă foarte multe opțiuni pentru a elimina eventualele probleme adictive cu jocurile de noroc. În funcție de problemele cu care te confrunți poți, și chiar te sfătuiesc, să iei în considerare una dintre opțiunile prezentate mai sus.

În final, ca să nu ajungi să închizi contul la Betano sau la alt operator de jocuri de noroc online vreau să-ți recomand să citești cu atenție 2 articole:

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
23 din 3370%+962.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here