Pariuri pe sporturi virtuale la Betano în 2021

0

Pariurile pe sporturi virtuale capătă o popularitate tot mai mare în România. Din acest motiv m-am gândit să scriu un articol pe această temă având drept subiect principal oferta de sporturi virtuale de la Betano, unul dintre cei mai buni operatori de pariuri sportive din România.

Înregistrează-te AICI la Betano!

betano pariuri pe sporturi virtuale

1. Sporturi virtuale disponibile

1.1 Pariuri pe fotbal virtual la Betano

Oferta de pariuri pe fotbal virtual nu este foarte variată, dar avem cele mai importante opțiuni de pariuri, precum pariuri pe rezultat final, pe numărul de goluri sau pe scorul corect.

Acțiunea este constantă, deoarece o partidă va începe la interval de 4 minute. La fiecare meci avem opțiunile de pariere prezentate în imaginea de mai jos. Prin urmare găsim sigur ceva bun de jucat pentru a aplica una dintre strategiile de pariere pe sporturi virtuale.

betano pariuri pe fotbal virtual

Click AICI pentru a paria pe fotbal virtual!

1.2 Pariuri pe tenis virtual la Betano 

La fiecare 4 minute este programat un meci de tenis, opțiunile de pariere disponibile fiind următoarele:

betano pariuri pe tenis virtual

Click AICI pentru a paria pe tenis virtual!

1.3 Pariuri pe baschet virtual

Pasionații de pariuri pe sporturi virtuale ar trebui să-și îndrepte atenția și către baschet. Acolo oferta pentru fiecare meci este variată, după cum poți observa și-n imaginea următoare. 

Avem pariuri ajustabile pe handicap, dar și total puncte ajustabile. Și la pariuri pe totalul punctelor pe echipe avem mai multe linii. 

betano pariuri pe baschet virtual

Click AICI pentru a paria pe baschet virtual!

1.4 Pariuri pe Speedway

O cursă de Speedway începe la fiecare 4 minute. Singura opțiune de pariuri este pe câștigătorul cursei, fiind oferite 4 alternative de pariuri.

1.5 Pariuri pe ciclism virtual

Singura opțiune de pariuri este pe câștigătorul cursei, fiind oferite 8 alternative. O cursă de ciclism virtual începe la fiecare 4 minute. 

1.6 Pariuri pe curse de câini virtuale

O cursă de câini începe la fiecare 4 minute. Singura opțiune de pariuri este pe câștigătorul cursei, fiind oferite 8 alternative.

1.7 Pariuri pe curse de cai

Singura opțiune de pariuri este pe câștigătorul cursei, fiind oferite 8 alternative. O cursă de cai începe la fiecare 4 minute.

Dacă la baschet stă foarte bine, în schimb la cursele de Speedway, ciclism, ogari și cai trebuie să recunoaștem că oferta Betano nu este comparabilă cu ce găsim la alți operatori. 

Click AICI pentru a paria la Betano!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here