Discutii si pareri despre Betano

5107

Inca de la inceput am sa iti spun ca recomand sa pariezi la Betano si am sa si argumentez de ce fac aceasta recomandare si ce pareri am eu despre aceasta casa de pariuri.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

Betano este una dintre casele de pariuri online la care joc in ultima vreme. In continuare iti voi spune succint cateva pareri despre Betano pe care mi le-am facut dupa circa 6 luni de pariuri la aceasta casa de pariuri. Nu vreau sa intru prea mult in detalii. Prefer sa ma axez pe lucrurile importante.

Pareri despre Betano

Procedura de deschidere a contului a fost simpla. In 5 minute de cand am decis sa devin client Betano eram deja logat in cont. In prima faza am vrut sa vad cum se misca personalul agentiei. Asta arata daca vorbim de o agentie serioasa la care merita sa-mi bag banii. Astfel le-am trimis un mail cu cateva intrebari banale, la care stiam raspunsul, tocmai pentru a vedea daca agentia are un staff profesionist. Raspunsul a fost prompt, in circa 2-3 ore de la trimirea mail-ului, si concis. Un mare plus inca din start. Am continuat cu verificarea contului. Stiam ca toate datele sunt corecte si ca n-ar trebui sa fie probleme, dar daca depuneam bani in cont si aveam ulterior parte de o surpriza?

Tin minte ca am trimis documentele solicitate pentru verificarea contului intr-o dimineata de luni si miercuri la pranz aflam ce stiam deja, ca totul este in regula. Si astfel am trecut la efectuarea primei depuneri. Mi-a placut din start oferta de bonus Betano 100% la prima depunere pana la 500 RON asa ca am vrut bonusul. Sincer am avut o mare surpriza cand am observat ca imediat dupa ce am depus 150 lei am mai primit un bonus de 150 lei. In general eram obisnuit sa depun, sa joc o data suma depusa si dupa sa primesc bonusul.

Au urmat pariurile. Am jucat multe pariuri in perioada aia deoarece am deschis contul cand era oferta fotbalistica bogata. Pariuri live, pariuri pre-meci, pariuri ciudate (care nu le-am mai vazut la alte case de pariuri) au fost validate corespunzator. Toate validarile au fost corecte, iar atunci cand s-a intamplat ca la un pariu live pe auturi sa-mi valideze pariul aiurea le-am trimis pe e-mail un video in care se vedea clar ca au gresit. Surpriza, in 20 de minute de la trimiterea mail-ului pariul meu era validat asa cum trebuie, castigator. Au gresit, dar se intampla si la un operator de 5 stele atunci cand este vorba de pariuri live pe auturi.

Am ajuns si la momentul in care sa retrag o parte din banii castigati pe Betano (deschide cont – bonus 500 RON). Practic mi-am scos depunerea si bani de 3-4 beri in plus. Nu ma interesa atat de mult suma castigata cat eram curios cum se misca cu retragerile, deoarece citeam undeva ca a durat o retragere chiar si 10 zile. Stiu ca am facut retragerea chiar in timpul finalei Cupei Ligii Angliei cand fiind cu prieteni sa vedem meciul la o terasa am si pariat la Betano de pe mobil. Marti seara mi-am verificat contul bancar, fara mari sperante, dar am avut o mare surpriza cand am vazut suma de 250 RON in cont.

Daca ai citit acest articol atunci ti-ai putut da seama de faptul ca parerea mea despre Betano este una foarte buna. Bineinteles exista loc si de mai bine, si aici ma refer in mod special la adaugarea handicapurilor asiatice, dar una peste alta eu am fost multumit de experienta avuta cu Betano.

Te astept si pe tine cu pareri despre Betano. E simplu, ai mai jos sectiunea de comentarii si ne poti spune acolo parerea ta despre agentie. Cu cat avem mai multe pareri despre Betano, cu atat va puteti face o idee mai buna despre agentie.

Pariaza la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here