Pariuri de pe mobil la Betano

0
564

Pariuri de pe mobil la Betano

Din acest articol vei afla toate informațiile pe care trebuie să le știi despre pariurile de pe mobil la Betano (deschide cont aici – bonus 500 RON).

Deținătorii de telefoane cu iOS vor găsi aplicația Betano în AppStore, în timp ce persoanele care au un dispozitiv cu Android vor putea să descarce aplicația de pe betano.com. În plus, varianta mobilă a site-ului este optimizată foarte bine și nu va fi o problemă să pariezi chiar și din browser-ul dispozitivului mobil.

Dacă vrei să pariezi la Betano de pe mobil trebuie să știi că pe lângă parierea efectivă vei putea să efectuezi depuneri sau retrageri, să închizi pariul sau să intri-n contact cu suportul casei de pariuri.

betano mobilCe are special aplicația Betano?

 1. Opțiunea de a rămâne logat permanent în cont – o recomand celor care folosesc doar ei dispozitivul mobil respectiv, pentru a nu risca altfel să se trezească cu pariuri puse de alte persoane (de exemplu în situația-n care telefonul este unul de la job pe care-l utilizează mai multe persoane). Spre deosebire de alte case de pariuri, unde tot trebuie să te loghezi în cont o dată la câteva zeci de minute, la Betano rămâi permanent logat în cont.
 2. Opțiunea de a primi notificări Smart – poți să setezi să primești notificări pe ecranul telefonului cu starea pariurilor tale de la Betano. Astfel, dacă se va înscrie într-un meci pe care ai mizat vei primi o notificare pe ecranul telefonului, chiar dacă nu ești la momentul respectiv în aplicație. Partea interesantă este că poți să alegi ce notificări să primești la fiecare meci în parte. De exemplu, dacă la o partidă ai pariat pe cartonașe poți seta să primești notificări de fiecare dată când se acordă un cartonaș.
 3. Opțiunea de a da share la biletele jucate – poți să împărtășești biletele jucate la Betano și cu prietenii tăi de pe Facebook. Activează opțiunea prin care după ce plasezi biletul acesta va fi distribuit și pe profilul tău.
 4. Posibilitatea de a urmări meciuri live video – da, la Betano România poți să vezi meciuri live online de pe telefonul mobil. Pentru a vedea un meci nu trebuie decât s-ai minim 1 RON în cont.
 5. Opțiunea de a adăuga la favorite meciurile și tipurile de pariuri preferate – dacă alegi Betano s-a terminat cu scroll-ul după meciuri, lucru care se întâmplă la mare parte dintre celelalte case de pariuri online. Selectezi ce meciuri vrei s-ai în prim plan sau ce pronosticuri și astfel din 2-3 mișcări vezi meciul și pariul care te interesează.
 6. Opțiunea de a personaliza plasarea pariurilor – poți selecta dacă să se plaseze pariul sau nu atunci când o cotă pe care ai selectat-o scade sau crește. Astfel poți câștiga secunde bune, în special la pariurile live.
 7. Comanda vocală – am lăsat la urmă cea mai tare facilitate oferită de Betano mobil în varianta pentru iOS. În colțul din stânga sus a aplicației vei vedea un buton prin care poți activa microfonul. Ulterior vei putea să dictezi ce anume vrei să vezi pe site-ul Betano. În cazul în care vrei să vezi toate meciurile din România Liga 1 vei spune simplu “România Liga 1”. Dacă vrei să vezi ce pariuri ai în desfășurare spui simplu “Pariuri deschise”. Dacă vrei să plasezi un pariu LIVE spui miza și numele echipei pe care vrei să pariezi, de exemplu “două sute lei pe FCSB”. Biletul nu se va plasa instant, ci pronosticul pe care l-ai spus, alături de miză, va apărea pe talonul de joc. Apoi tu trebuie să dai click pe “Pariază acum” pentru a plasa pariul. Astfel nu trebuie să-ți faci griji că vei juca vreun pariu fără să vrei.

În concluzie pot spune că aplicația pentru pariuri de pe mobil este de real folos. Prin intermediul ei poți rula chiar și bonusul Betano de 100% până la 500 RON acordat la prima depunere.

Pariază la Betano! CLICK AICI pentru un bonus de 500 RON!

Cum contactezi echipa de asistență Betano?

Dacă ai întâmpinat orice fel de problemă pe parcursul navigării pe site-ul betano.com trebuie să știi că poți rezolva acest inconvenient foarte repede, apelând la una dintre următoarele metode de contact:

 • Chat live (12:00-24:00): apasă pe butonul “Chat” și vei fi pus în legătură cu un operator.
 • Call center (14:00-22:00): adaugă numărul +40 31 630 1015 în lista de contacte și discută cu echipa de suport tehnic.
 • Facebook (08:00-02:00): trimite un mesaj privat pe pagina Betano România.
 • Apel telefonic invers (14:00-22:00): intră-n secțiunea “Contact” de pe site, alege această metodă, specifică problema întâmpinată și numărul tău de telefon; vei fi sunat apoi de un operator Betano.
 • E-mail (08:00-02:00): adresa de e-mail romania@betano.com îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire legată de serviciile Betano.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
34 din 51 67% +940.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
72 din 135 53% +650.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here