Verificare cont Betano

Scris de Laur198503/01/2023

În acest articol îți voi prezenta pas cu pas cum trebuie să procedezi ca să faci la Betano verificare cont. Procedura de verificare a identității este obligatorie. Aceasta este inclusă în manualul de licențiere, pe care oricare agenție care primește licența din partea ONJN trebuie să-l respecte.

Procesul de verificare trebuie făcut în maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri sau în maxim 6 luni de la deschiderea contului Betano, dacă n-a fost făcută o depunere. În caz contrar contul va fi blocat definitiv.

verificare cont betano

De ce trebuie să faci verificarea contului?

Principalele motive pentru care ar trebui să efectuezi verificare cont Betano sunt următoarele:

 1. 1
  Riști să-ți fie blocat contul și să pierzi toți banii din el!
 2. 2
  Nu poți efectua depuneri în valoare totală mai mare de 900 RON!
 3. 3
  Nu vei putea beneficia de bonusuri și promoții personalizate, precum bonus fără depunere Betano!

Ce documente trebuie  trimiți?

Verificare identitate

 • Buletin
 • Permis auto
 • Pașaport

Verificare adresă

 • Extras de cont
 • Factură de utilități
 • Certificat de reședință permanentă

Verificare metode de plată

 • Poză card
 • Captură ecran portofel electronic

Pentru mai multe informații citește informațiile prezentate AICI.

betano logo2

Bonus 100%

până la 500 RON

betano casino logo alb

Încasează bonus 1.000 RON

Betano verificare cont - unde încarci documentele

Pasul 1

Mai întâi accesează site-ul Betano România și loghează-te în cont.

Pasul 2

Intră în secțiunea PROFIL.

Pasul 3

Dă click pe Încărcare documente.

Pasul 4

Se va deschide o pagină unde va trebui să dai click pe tipul documentului pe care vrei să-l încarci și să urmezi instrucțiunile pentru procesul de verificare.

După ce documentele au fost verificate îți va fi afișat un mesaj precum cel din imaginea de mai jos sau din dreapta dacă citești articolul de pe laptop.

betano incarcare documente

Verificare cont Betano - documente solicitate

În mod normal vor fi necesare 3 documente pentru verificarea integrală a contului. În primul rând, poza unui document de identitate după ce depui printr-o metodă, verificarea respectivei metode de plată și nu în ultimul rând verificarea adesei de domiciliu.

Verificare identitate


Ca de altfel la oricare case pariuri online România va fi necesar să verifici identitatea în maxim 30 de zile din momentul în care vei face prima depunere.

Atunci când faci poză la act de identitate (buletin / permis de conducere / pașaport) asigură-te că toate informațiile sunt vizibile. În plus este necesar și ca toate cele 4 colțuri ale documentului să fie cuprinse în poză.

Verificare adresă


Pentru verificarea adresei la Betano poți încărca o poză a unei facturi de utilități care este pe numele tău. În cazul în care n-ai o factură, atunci mergi la bancă unde ai cont și solicită un extras de cont bancar.

Documentul îți va fi acceptat dacă are o vechime de maxim 3 luni și cuprinde inclusiv adresa de domiciliu. Aceasta din urmă trebuie să fie identică cu cea din contul Betano.

Verificare metode de plată


De fiecare dată când depui printr-o metodă de plată nouă va trebui s-o faci. Este simplu:

 • la verificarea cardului va trebui să încarci o poză a acestuia, poza trebuie să conțină toate cele 4 colțuri ale cardului, iar din numărul cardului trebuie să lași vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre.
 • la verificarea portofelului electronic (Skrill / Neteller / Paysafecard) va trebui să faci o captură de ecran cu detaliile contului respectiv, captură care trebuie să conțină nume și prenume, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de email.

Nu reușești să faci verificarea contului Betano?

Dacă întâmpini dificultăți la verificarea contului Betano îți sugerez să contactezi echipa de suport, care îți va oferi ajutor rapid.

Cel mai bine ar fi să intri pe Live chat Betano, dând click pe butonul "Chat" din pagina principală, pentru a discuta în timp real cu un operator. Acest serviciu este disponibil non-stop.

Alte metode de contact Betano sunt:

 • Live chat - dai click pe butonul "Chat" și intri-n convorbire directă cu un operator betano.com.
 • Facebook - trimiți un mesaj privat pe pagina de Facebook Betano România și vei primi ajutor într-un timp foarte scurt.
 • Call Center - sună la numărul +40 31 630 1015 și vei primi ajutor de la un operator al agenției.
 • E-mail - [email protected] este adresa de e-mail destinată jucătorilor români de la Betano.
 • Aceste metode de contact sunt disponibile zilnic de la 7 dimineața până la 2 noaptea.

FAQ - Întrebări frecvente

Cât durează verificarea contului Betano?

Răspunsul agenției la procesul de verificare a contului Betano durează în general maxim 2 zile lucrătoare.

Este sigură trimiterea documentelor către Betano?

Da, nu trebuie să-ți faci griji din acest punct de vedere. Trebuie doar să ai grijă ca atunci când încarci documentele te afli chiar pe site-ul Betano. În plus, la verificarea cardului trebuie să te asiguri că ai acoperit cele 3 cifre din codul CVV de pe spatele cardului, iar de pe fața cardului din numărul de 16 cifre le-ai lăsat vizibile doar pe primele 6 și pe ultimele 4.

Cum procedez dacă nu am o factură pe numele meu?

În cazul în care nu deții o factură de utilități pe numele tău poți trimite o copie scanată a unui extras de cont bancar. În acest caz, atunci când mergi la bancă, trebuie să te asiguri că pe extras este vizibilă inclusiv adresa de domiciliu.

Nu am primit confirmarea verificării contului, cum procedez?

Dacă au trecut 3 zile lucrătoare și n-ai primit mail (uită-te și în Spam) cu stadiul verificării și nici în contul Betano în secțiunea Verificarea identității nu apare că a fost verificat contul, ia legătura cu staff-ul casei de pariuri printr-una din metodele de contact prezentate mai sus.

Nu am făcut verificarea și mi-a fost închis contul, ce trebuie să fac?

Ideal ar fi să nu ajungi în această situație și să faci verificarea identității cât mai rapid posibil. Dacă totuși contul ți-a fost blocat deoarece n-ai făcut verificarea la timp, ia legătura cu staff-ul casei de pariuri și vezi dacă este posibil redeschiderea acestuia. În nici un caz nu deschide alt cont, deoarece îți va fi blocat!

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: