Verificarea contului la Betano

0
2138

Verificarea contului la Betano

Verificarea contului la Betano, dar și la celelalte case de pariuri online licențiate în România este o procedură obligatorie. Aceasta este inclusă-n manualul de licențiere, pe care oricare agenție care primește licența din partea ONJN trebuie să-l respecte.

Verificarea trebuie făcută în maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri sau în maxim 6 luni de la deschiderea contului, în cazul în care n-a fost făcută o depunere. În caz contrar contul va fi blocat definitiv.

Dacă vrei să verifici contul Betano România va trebui să intri în secțiunea “Profil” de pe site-ul casei de pariuri, să dai click pe “Încărcare documente” și să încarci acolo documentele solicitate.

Documentele care trebuie trimise pentru verificarea contului Betano sunt:

  • copia unui act de identitate: carte de identitate, pașaport, permis de conducere.
  • copia a unei factura de utilități sau extras de cont bancar: trebuie să fie pe numele tău și să nu fie mai veche de 60 de zile.
  • copia cardului de credit față / verso (trebuie să fie vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului, iar codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului trebuie să fie acoperit) sau print screen cu datele portofelului electronic: depinde de metoda prin care alegi să alimentezi contul. 

Răspunsul agenției Betano la procesul de verificare a contului durează în general maxim 2 zile lucrătoare.

Pariază la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Nu reușești să verifici contul Betano?

Dacă întâmpini dificultăți la verificarea contului Betano îți sugerez să contactezi echipa de suport, care îți va oferi ajutor rapid.

Cel mai bine ar fi să intri pe Live chat Betano, dând click pe butonul “Chat” din pagina principală, pentru a discuta în timp real cu un operator. Acest serviciu este disponibil zilnic, în intervalul orar 12:00-24:00.

Alte metode de contact disponibile sunt:

  • Facebook – pe pagina de Facebook Betano România poți să trimiți un mesaj privat explicând problema întâmpinată și vei primi răspuns;
  • Apel telefonic invers – accesează secțiunea “Contact” de pe site-ul betano.com, alege această metodă și specifică natura problemei tale și numărul de telefon. Vei fi sunat de un operator pentru soluționarea cazului.
  • E-mailromania@betano.com este adresa de e-mail la care poți trimite un mesaj în care să explici problema sau nelămurirea ta.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here