Betfair Pariuri

Betfair Pariuri

L1160655W000329

 • Poți depune cu cardul
 • Depunere minimă:25 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Încasează acum 500 RON bonus sub formă de pariuri gratuite

Betfair Pariuri
Betfair Pariuri
Betfair Pariuri
Betfair Pariuri
Betfair Pariuri
Betfair Pariuri

În acest articol găsești o recenzie completă a casei de pariuri online Betfair, una dintre cele mai cunoscute și totodată apreciate agenții de pariuri care operează în România. Betfair este și singurul operator legal care pune la dispoziție o platformă de Betting Exchange, prin urmare ți-am dat din start un motiv ca să-ți deschizi cont și să pariezi la acest operator. Mai jos găsești toate detaliile necesare despre această casă de pariuri de pe internet.

1. Bonus Betfair România la înregistrare

Betfair Pariuri

Clientii noi sunt întâmpinați de un bonus destul de interesant. Acesta se transpune în acordarea a 5 pariuri gratuite în valoare de 100 RON fiecare, oferite după indeplinirea anumitor condiții. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Apasă AICI și deschide cont la Betfair România!
 2. Scrie în formularul de înregistrare codul bonus: ZBAN01.
 3. Plasează 5 pariuri simple în valoare de minimum 50 RON, fiecare la o cotă de cel puțin 1.50.
 4. Vei fi recompensat cu un pariu gratuit în valoare de 100 RON!

Poți beneficia de această ofertă de 5 ori. Prin urmarea poți obține în total 500 RON sub formă de pariuri gratuite.

Bonusurile vor fi acordate în termen de 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor specificate.

Ai la dispoziție 7 zile pentru a finaliza fiecare etapă în parte și a obține pariul gratuit de 100 RON, care va fi disponibil timp de 30 de zile din momentul acordării.

2. Top 5 motive să alegi Betfair

În cazul în care te întrebi care ar fi motivele pentru care ar trebui să deschizi cont la Betfair România mai jos îți prezint 5 dintre cele mai importante aspecte:

 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Bonus de bun venit consistent.
 • Pariuri și streaming live.
 • Închiderea pariurilor cu Cash Out și Cash Out parțial.
 • Singura platformă licențiată de Betting Exchange.

Pe lângă aceste lucruri ar mai trebui menționate și bonusurile constante, oferta de pariuri variată, dar și unele concursuri gratuite cu premii in bani cash, precum Golden Goals.

Dacă te afli la primul contact cu aceasta agenție îți recomand să citești 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria la Betfair.

3. Tutorial deschidere cont la Betfair

Betfair Pariuri

Chiar și pentru un parior care nu a mai jucat până acum pe internet va fi foarte simplu să creeze un cont nou la agenția Betfair. Formularul de înscriere arată ca în imaginea de mai sus și nu durează mai mult de câteva minute pentru a fi completat.

Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să fie aceleași ca în cartea de identitate (de exemplu la adresă va trebui să scrii adresa din cartea de identitate, chiar dacă în prezent locuiești în altă parte).

Sunt convins că nu vei întâmpina vreo problemă pe parcursul înscrierii, dar dacă vrei să afli mai multe detalii îți recomand să citești articolul cum deschizi cont nou la Betfair pas cu pas.

4. Verificarea contului la Betfair

Betfair Pariuri

Din momentul efectuării primei depuneri ai la dispoziție 30 de zile pentru verificarea contului. Această procedură este una standard, obligatorie prin lege la orice casă de pariuri online.

Pentru acest lucru va trebui să accesezi următorul meniu de pe site-ul operatorului: Contul meu - Contul meu Betfair - Detaliile mele - Upload documente. În pagina respectivă va trebui, în primă fază, să selectezi tipul verificarii. Îți recomand "Verificare completă". De asemenea, în partea dreaptă vei putea observa toate detaliile despre acest proces de verificare.

Pentru o verificare completă a contului Betfair îți vor fi solicitate următoarele 3 documente:

 • copie a actului de identitate - carte de identitate, pașaport sau permis de conducere.
 • copia unei facturi de utilități, extras de cont sau dovadă a plății impozitelor (din ultimele 6 luni).
 • copia cardului folosit la efectuarea depunerii (doar fața, lăsând vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre) sau o captură de ecran a portofelului electronic dacă ai depus printr-una dintre aceste metode.

După ce ai trimis aceste documente contul va fi verificat în cel mult 48 de ore. În tot acest timp vei putea utiliza platforma Betfair fără restricții.

5. Metode de depunere și retragere la Betfair Romania

În continuare îți prezint tot ceea ce trebuie să știi despre metodele de plată acceptate la această agenție de pariuri online. În tabelul de mai jos găsești metodele disponibile pentru depunere, precum și sumele minime acceptate, timpul de procesare și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Betfair Pariuri

40 RON

200.000 RON

instantaneu

0

Betfair Pariuri

70 RON

200.000 RON

instantaneu

0

Betfair Pariuri

70 RON

200.000 RON

instantaneu

0

Betfair Pariuri

25 RON

2.500 RON

instantaneu

0

Cu excepția Paysafecard, care în cazul retragerilor este înlocuit de transferul bancar, toate celelalte metode prezentate mai sus pot fi folosite și pentru retragerea câștigurilor de la Betfair. Găsești în tabelul următor informațiile necesare:

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Betfair Pariuri

fără limită

fără limită

2-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Betfair Pariuri

fără limită

fără limită

12-24 ore

1% din suma retrasă

Betfair Pariuri

fără limită

fără limită

12-24 ore

1% din suma retrasă

Betfair Pariuri

fără limită

fără limită

1-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Indiferent de metoda selectată pentru retragere va fi percepută o taxă de 1% (pentru retragerile de până la 66.750 RON) drept impozit pe câștig.

6. Primul pariu la Betfair

Platforma de pariuri betfair.ro este foarte bine structurată, astfel că orice parior poate găsi cu usurință meciurile și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală a site-ului vei observa în partea stângă un meniu intitulat "Linkuri rapide". Acolo poți selecta competiția căutată, dacă aceasta se regăsește în lista respectivă.

Din meniul din partea superioară a paginii vei putea selecta sportul pe care vrei să pariezi. Dând click pe acesta se va deschide o nouă pagină cu competițiile disponibile. Odată ce ai selectat competiția dorită vor fi afișate toate meciurile pe care se poate paria, așa cum se poate observa și în imaginea de mai jos:

Betfair Pariuri

În primă fază vei putea vedea doar două tipuri de pariuri (1X2 și sub/peste 2.5 goluri), iar pentru a accesa întreaga listă de opțiuni trebuie să apeși pe evenimentul respectiv. Odată ce ai găsit pariul căutat nu trebuie decât să apeși pe cota acestuia, care va fi adăugată automat pe tichetul de joc. După ce ai selectat toate pronosticurile dorite trebuie să introduci miza cu care vrei să plasezi biletul și să dai click pe butonul "Plasează pariuri":

Betfair Pariuri

Dacă vrei să afli toate detaliile despre cum se pariază la Betfair îți recomand să citești articolul scris pe această temă. Acolo găsești informații și despre pariurile de tip sistem la această agenție, dar și cum se joacă pe platforma de Betting Exchange, unică în România.

7. Oferta Betfair pentru mobil

Ca orice casă de pariuri online care se respectă și Betfair România pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a plasa pariuri în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. Pentru acest lucru ai la dispoziție 2 variante: prin intermediul aplicației concepute de operator sau direct pe site-ul web optimizat pentru mobil.

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Betfair Pariuri

Pentru o experiență de pariere la cel mai înalt nivel îți recomand să instalezi aplicația dedicată pentru mobil. Pentru acest lucru va trebui să accesezi de pe dispozitivul mobil adresa https://promotions.betfair.com/download-sbk-free-app și să dai click pe link-ul de descărcare pentru iOS sau pentru Android.

În cadrul aplicației te vei putea bucura de aceleași funcționalități oferite de site și pe PC sau laptop, ceea ce înseamnă că vei putea plasa pariuri live și vei putea urmări în transmisiune directă evenimente sportive. 

Dacă dai click pe link-ul următor vei afla cum descarci aplicația de pariuri Betfair pas cu pas.

7.2. Site optimizat pentru mobil

O altă variantă de a juca pariuri de pe mobil la Betfair este prin intermediul site-ului web optimizat pentru aceste dispozitive. Trebuie doar să accesezi betfair.ro de pe dispozitivul mobil și se va afișa o variantă optimizată a platformei de pariuri, așa cum se poate observa și în imaginea de mai jos:

Betfair Pariuri

Apasă pe butonul "Meniu" din partea de jos a paginii și se va deschide o fereastră în care vei putea vedea toate sporturile disponibile. Selectează din lista respectivă sportul dorit și apoi vei putea vedea evenimentele în desfășurare, evenimentele următoare, iar dacă intri în secțiunea "Raăfoire" vei putea găsi competiția dorită.

Sunt sigur că nu vei întâmpina dificultăți, dar dacă vrei să afli mai multe detalii îți recomand să citești articolul cum pariez de pe mobil la Betfair, un articol în care ți-am explicat pas cu pas acest procedeu.

8. Pariuri disponibile la Betfair

Oferta de pariuri de pe betfair.ro nu avea cum să fie altfel decât foarte bună. Pe lângă sporturile populare, care nu lipsesc de la nicio agenție online, trebuie să mai știi că în oferta casei Betfair România există chiar și evenimente din Bandy, Surfing, Crichet, E-sports, Curse de cai, Curse de ogari. De asemenea, poți miza și pe pariuri politice, care includ alegeri din diverse țări. 

O altă categorie de pariuri interesantă este "Pariuri speciale", acolo unde se gaăsesc selecții pentru Eurovision, premiile Oscar, Dancing on Ice, The Voice UK și altele.

În ceea ce privește oferta pentru meciurile importante de fotbal aceasta este foarte generoasă. Este evident că nu aveau cum să lipsească pariurile pe cornere, cartonașe, marcatori, penalty-uri sau intervale de timp. Ceea ce mi se pare foarte interesant la oferta pentru fotbal sunt pariurile combinate cu cote mărite pentru același eveniment, de exemplu: ambele echipe înscriu, ambele echipe au minim 2 cornere în fiecare repriză, peste 4.5 cartonașe și peste 8.5 cornere și alte combinații care cu siguranță merită încercate.

9. Streaming și pariuri live la Betfair

Betfair Pariuri

În ceea ce privește platforma de pariuri live agentia se prezintă impecabil. În momentul scrierii acestui articol (într-o după-amiază de miercuri fără evenimente sportive importante) existau nu mai puțin de 71 de meciuri pe care se putea paria în timp real, așa cum se poate observa în imaginea de mai sus. Fotbalul și tenisul dominau oferta, însă existau și evenimente din baschet, crichet, e-sports, hochei pe gheață sau volei.

La fotbal erau acoperite foarte multe meciuri. A doua divizie din Iran, fotbalul din Camerun, ligile de rezerve din Ungaria, Argentina sau Hong Kong sunt doar câteva dintre competițiile pe care puteai miza în timp real. De asemenea, la tenis existau foarte multe meciuri din turnee de ITF și Challenger.

Și la capitolul transmisiuni live casa de pariuri online Betfair stă foarte bine. Italia Serie A, FA Cup, Olanda Eredivisie, Suedia Allsvenskan (fotbal), US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Masters Series (tenis), Euroliga, Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Franceză (baschet) sunt doar câteva dintre competițiile cu streaming live la această agenție.

10. Bonusurile și promoțiile oferite de Betfair

Pe lângă cele 5 pariuri gratuite de câte 100 RON oferite bonus clienților noi, agenția lansează constant bonusuri și promoții noi pentru clienții existenți. În continuare îți prezint ofertele pe termen lung. Pentru a afla toate promoțțile actuale intră pe site-ul Betfair în secțiunea Sportsbook și în parta de sus dă click pe Promoții.

10.1 Bonus săptămânal de 25 RON

În fiecare săptămână poți obține un bonus în valoare de 25 RON. Pentru a-l primii mai întâi trebuie să optezi la promoție accesând pagina acesteia din secțiunea "Promoții" și să plasezi bilete cu cel putin 3 evenimente, cu cota minimă 4.0 și cu o miză totală de minim 75 RON în perioada luni - duminică.

Bonusul de 25 RON va fi acordatt în ziua de luni și va trebui utilizat în maxim 2 zile de la data acordării. La pariurile plasate din bonus miza nu va plătită dacă biletele vor fi câștigătoare.

10.2. Bonus săptămânal de până la 125 RON pentru pariurile combinate

Optează la promoție, plasează un pariu combinat câștigător în perioada luni - duminică la o cota totală de cel puțin 5.00 și vei fi recompensat cu un bonus egal cu valoarea mizei jucat.

Acest bonus se acorda în limita a 125 RON și poate fi primit o singură dată pe săptămână.

Bonusul se acordă în fiecare zi de luni, până cel târziu la ora 14:00 și poate fi folosit doar pe platforma Sportsbook în termen de 48 de ore.

10.3. Golden Goals - concurs gratuit cu premii de 1.000.000 RON

Betfair Pariuri

Golden Goals este un concurs de pariuri gratuit. Pentru a lua parte la acesta trebuie doar să accesezi secțiunea "Promotii", să selectezi concursul și să oferi pronosticuri de tip Scor Corect pentru cele 6 meciuri de fotbal propuse.

Marele premiu de 1.000.000 RON va fi acordat celui care anticipează corect toate cele 6 scoruri. În cazul în care există mai mulți câștigători premiul se va împărți în mod egal intre aceștia.

De asemenea, în cazul etapelor în care premiul jackpot nu este câștigat se acordă următoarele bonusuri:

 • 2 scoruri corecte - 10 RON bonus.
 • 3 scoruri corecte - 25 RON bonus.
 • 4 scoruri corecte - 250 RON bonus.
 • 5 scoruri corecte - 1.000 RON bonus.

11. Asistență clienți la Betfair România - departamentul suport

Dacă ai întâmpinat orice fel de problemaă pe parcursul navigării pe site trebuie să știi că o echipă de suport îți stă zilnic la dispoziție. Astfel vei rezolva într-un timp record orice eventual inconvenient.

În partea de jos a site-ului casei de pariuri vei găsi un link intitulat "Asistență și contact". Dă click pe acesta și se va deschide o fereastră cu cele mai comune întrebări ale jucătorilor. Dacă însă nu găsești răspunsul dorit apasă pe butonul "Contactează-ne" din meniul din partea de sus și vei vedea cele 3 metode de contact disponibile:

 • Live chat - cel mai rapid mod de a lua legătura cu un operator Betfair; în general ești pus în legătură cu echipa de suport în 60 de secunde.
 • Telefon (+40 21 589 1349) - poți apela zilnic între orele 11:00-20:00 acest număr de telefon la care să soliciți ajutor.
 • E-mail - completează formularul de pe pagina de contact; în general vei primi răspuns în cel mult 8 ore.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre Betfair

Am găsit pe internet câteva păreri ale jucătorilor care au testat platforma Betfair, ce-i drept nu foarte multe, și ți le prezint în continuare:

 1. O casă de pariuri cu reputație foarte bună la nivel internațional. Au cote foarte bune, în special pe betting exchange, deși nu trebuie să uităm și de taxa de 5% la plasarea fiecărui pariu pe betting exchange. Cotele la secțiunea sportsbook sunt medii.
 2. Consider betfair exchange un pas important în cariera unui parior. Odată ce înveți să faci trading pe exchange vei vedea cu altă perspectivă pariurile.

Este clar că Betfair este unul dintre cele mai sonore nume pe piața pariurilor online din România și nu numai. Părerea mea despre această agenție este una foarte bună. Pe lângă platforma de betting exchange, singura licențiată la noi în țară și pe partea de Sportsbook acest operator se prezintă foarte bine. Oferă un bonus generos clienților noi, pune la dispoziție o ofertă de pariuri live și pre-meci foarte bogată, poți paria în cele mai bune condiții de pe mobil și poți urmări evenimente sportive în direct. Practic sunt bifate toate lucrurile care ar trebui să-l intereseze pe un parior profesionist.

13. Întrebări frecvente despre Betfair

Mai jos găsești răspunsul la cele mai comune întrebări ale jucătorilor despre agenția Betfair România:

Este legal să joc pariuri la Betfair?

Agenția Betfair operează legal în mediul online din România, sub licența ONJN nr. L1160655W000329, așadar poți juca fără niciun fel de griji la acest operator.

Trebuie să-mi verific contul?

Ești obligat prin lege ca în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri să efectuezi verificarea contului. Pentru acest lucru va trebui să accesezi pe site-ul Betfair următorul meniu: Contul meu - Contul meu Betfair - Detaliile mele - Upload documente. Pe pagina respectivă vei găsi toate detaliile legate de verificare.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Da, fie că utilizezi un iPhone sau un dispozitiv cu sistemul de operare Android vei putea descărca aplicația dedicată pentru pariuri și astfel vei putea juca în cele mai bune condiții directe de pe telefonul mobil sau tabletă.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Betfair furnizează acest serviciu de live streaming și astfel vei putea urmări în direct cele mai tari evenimente sportive, fie că ești pe laptop sau PC fie direct de pe telefonul tău mobil.

Ce înseamnă Betting Exchange?

Betting Exchange reprezintă practic pariuri între 2 persoane. Agenția este astfel doar un intermediar care oferă platforma de joc. Poți plasa pariuri Pro și Contra unui anumit lucru. Toate detaliile despre pariurile Betting Exchange le găsești într-un articol detaliat scris pe aceasta tema.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la Betfair?

Începând cu data de 23 martie 2018 Betfair oprește la sursa impozitul pe câștig. Acest lucru înseamnă că pentru fiecare retragere care nu depășeste valoarea de 66.750 RON îți va fi oprită o taxă de 1%. Prin urmare tu nu mai ai obligația declarării la ANAF a câștigurilor din pariuri online.

14. Betfair Casino România

Operatorul și-a extins gama de servicii oferite, lansând 2 platforme de casino. Este vorba despre Vegas și Live Casino. La Betfair Casino poți obține un bonus de 100% la prima depunere până la 1.000 RON plus 50 de rotiri gratuite. Prin urmare vorbim despre unul dintre cele mai generoase bonusuri de bun venit oferite de un casino onlince lincețiat în țara noastră.

Betfair Pariuri

În prezent sunt disponibile peste 50 de jocuri video slot.. De asemenea sunt oferite și jocuri cu jackpot, jocuri de masă și jocuri cu dealeri live vorbitori de limba română.

Nu lipsesc nici promoțiile pentru clienții existenți și aplicația de casino pentru mobil. În concluzie îți recomand să testezi și această platformă a operatorului Betfair.

15. Articole utile despre Betfair

Aplicația de pariuri Betfair – cum se descarcă pas cu pas
Betfair este una dintre casele de pariuri online de top din lume. O astfel de agenție nu putea să nu[...]
Bonus Betfair Exchange: primul pariu “contra” fără risc până la 50 RON
Singurul site de betting exchange licențiat în România și cel mai mare de profil din întreaga lume, Betfair, îți oferă[...]
Discuții și păreri despre Betfair
Betfair este cel mai mare site de betting exchange din lume și singurul de acest tip care are licența de[...]
Cum imi deschid cont la Betfair
Betfair, cel mai mare site de betting exchange din lume, are licenta de operare in Romania pana in 2026. In[...]
Cum pariez de pe mobil la Betfair
Betfair (bonus 500 Ron - deschide cont aici) este cel mai mare site de betting exchange din lume. Pe langa[...]
Betfair – bonusuri, promotii si pareri
In acest articol iti voi prezenta bonusurile si promotiile de la Betfair, dar si pareri despre acest operator de jocuri[...]
Cod bonus la Betfair (2019)
Betfair este casa de pariuri online la care poti beneficia de 5 bonusuri de cate 100 RON fiecare.  Pentru a[...]
Betfair Exchange – diferenta dintre pariurile Pro si Contra
Betfair este singurul site de betting exchange licentiat in Romania si cel mai mare la nivel global. Daca despre modul[...]
Cum pariez online la Betfair (2019)
In articolul Betfair: ghid de pariere de la A la Z poti vedea cum se deschide un cont la Betfair,[...]
Betfair te ajută să nu depășești bugetul de pariuri
Unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive la nivel mondial, Betfair, te ajută să descoperi care sunt greșelile[...]
Cum iau bonusul de la Betfair (2019)
Betfair ofera la momentul actual bonusuri totale in valoare de 500 RON. Eu iti voi explica pas cu pas cum[...]
5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betfair (2019)
Unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel european si fara indoiala cel mai mare[...]
La Betfair tu alegi bonusul: 100% din prima depunere pana la 450 RON sau 100 RON daca joci un pariu cu 100 RON
Actualizare iulie 2019: Aceste bonusuri NU mai sunt valabile. Citeste Betfair review 2019 ca sa vezi care este oferta curenta[...]
Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019)
Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licentiate in Romania. Este cunoscuta si ca cea[...]