Acasă Betfair - bonus 500 RON

Betfair - bonus 500 RON

betfairL1160655W000329

Încasează acum bonus la alegere la primul depozit

Alege Bonusul

 • Poți depune cu cardul
 • Depunere minimă:25 RON
 • Miza minimă: 1 RON
BONUS DE BUN VENITOPTIMIZAT PENTRU MOBIL
STREAMING LIVE CASH-OUT
PARIURI LIVE BONUS CASINO
 

În acest articol găsești o recenzie completă a casei de pariuri online Betfair, una dintre cele mai cunoscute și totodată apreciate agenții de pariuri care operează în România.

Betfair este și singurul operator legal care pune la dispoziție o platformă de Betting Exchange, prin urmare ți-am dat din start un motiv ca să-ți deschizi cont și să pariezi la acest operator. Mai jos găsești toate detaliile necesare despre această casă de pariuri autorizată în România.

Că agenția pune mare accent pe piața din România ne-am dat seama de când Betfair a deschis un sediu la Cluj. Astfel Betfair a oferit multor români un job, dar a arătat și că este interesată de pariurile online din țara noastră.

1. Bonus pentru clienții noi

bonus betfair 500 leiClienții noi au posibilitatea să aleagă bonusul Betfair în funcție de preferințe.

1.1 Pariuri gratuite de până la 500 RON

Acest bonus se transpune în acordarea a 5 pariuri gratuite în valoare de 100 RON fiecare, oferite după indeplinirea anumitor condiții.Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:
 1. Apasă AICI și deschide cont!
 2. Scrie în formularul de înregistrare codul promoțional: ZBAN01
 3. Plasează 5 pariuri simple în valoare de minimum 50 RON, fiecare la o cotă de cel puțin 1.50.
 4. Vei fi recompensat cu un pariu gratuit în valoare de 100 RON!
Poți beneficia de această ofertă de 5 ori. Prin urmarea poți obține în total 500 RON sub formă de pariuri gratuite.Bonusurile vor fi acordate în termen de 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor specificate.Ai la dispoziție 7 zile pentru a finaliza fiecare etapă în parte și a obține pariul gratuit de 100 RON, care va fi disponibil timp de 30 de zile din momentul acordării.

1.2 Pariu fără risc de 100 RON

Plasează un prim pariu în secțiunea Sportsbook. Dacă ai ghinion și pierzi vei primi miza înapoi până la cel mult 100 RON.În cazul în care te tentează acest bonus urmează pașii:
 1. Dă click AICI și înregistrează-te!
 2. Scrie în formularul de înregistrare codul de promoție: ZSKW07
 3. Efectuează prima depunere (atenție, NU depune prin Skrill sau Neteller).
 4. Plasează un pariu cu o miză de maximum 100 RON.
Dacă ai ghinion și pierzi în maxim o oră de la validarea pariului vei primi în cont un bonus egal cu suma pierdută, până la cel mult 100 RON.

2. Top 5 motive să alegi acest operator

În cazul în care te întrebi care ar fi motivele pentru care ar trebui să deschizi cont la acest operator mai jos îți prezint 5 dintre cele mai importante aspecte:
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Bonus de bun venit la alegere.
 • Pariuri și streaming live.
 • Închiderea pariurilor cu Cash Out și Cash Out parțial.
 • Singura platformă licențiată de Betting Exchange.
Pe lângă aceste lucruri ar mai trebui menționate și bonusurile constante oferite clienților active, dar și gama de pariuri variată.

3. Tutorial deschidere cont

cont nou betfairChiar și pentru un parior care nu a mai jucat până acum pe internet va fi foarte simplu să creeze un cont nou la agenție. Formularul de înscriere arată ca în imaginea de mai sus și nu durează mai mult de câteva minute pentru a fi completat.Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să fie aceleași ca în cartea de identitate (de exemplu la adresă va trebui să scrii adresa din cartea de identitate, chiar dacă în prezent locuiești în altă parte).

4. Verificarea identității

verificare cont betfairDin momentul efectuării primei depuneri ai la dispoziție 30 de zile pentru verificarea contului. Această procedură este una standard, obligatorie prin lege la orice casă de pariuri online.Pentru acest lucru va trebui să accesezi următorul meniu de pe site-ul operatorului: Contul meu – Contul meu Betfair – Detaliile mele – Upload documente.În pagina respectivă va trebui, în primă fază, să selectezi tipul verificarii. Îți recomand “Verificare completă”. De asemenea, în partea dreaptă vei putea observa toate detaliile despre acest proces de verificare.Pentru o verificare completă a contului îți vor fi solicitate următoarele 3 documente:
 • copie a actului de identitate – carte de identitate, pașaport sau permis de conducere.
 • copia unei facturi de utilități, extras de cont sau dovadă a plății impozitelor (din ultimele 6 luni).
 • copia cardului folosit la efectuarea depunerii (doar fața, lăsând vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre) sau o captură de ecran a portofelului electronic dacă ai depus printr-una dintre aceste metode.
După ce ai trimis aceste documente contul va fi verificat în cel mult 48 de ore. În tot acest timp vei putea utiliza platforma fără restricții.

5. Metode de depunere și retragere

În continuare îți prezint tot ceea ce trebuie să știi despre metodele de plată acceptate la această agenție de pariuri online.În tabelul de mai jos găsești metodele disponibile pentru depunere, precum și sumele minime acceptate, timpul de procesare și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

40 RON

200.000 RON

instantaneu

0

skrill

70 RON

200.000 RON

instantaneu

0

neteller

70 RON

200.000 RON

instantaneu

0

paysafecard

25 RON

2.500 RON

instantaneu

0

Cu excepția Paysafecard, care în cazul retragerilor este înlocuit de transferul bancar, toate celelalte metode prezentate mai sus pot fi folosite și pentru retragerea câștigurilor. Găsești în tabelul următor informațiile necesare:

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

fără limită

fără limită

2-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

skrill

fără limită

fără limită

12-24 ore

1% din suma retrasă

neteller

fără limită

fără limită

12-24 ore

1% din suma retrasă

transfer bancar

fără limită

fără limită

1-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Indiferent de metoda selectată pentru retragere va fi percepută o taxă de 1% (pentru retragerile de până la 66.750 RON) drept impozit pe câștig.

6. Cum se pariază la Betfair

Să plasezi primul pariu nu este deloc dificil. Platforma de pariuri de la Betafair este foarte bine structurată, astfel că orice parior poate găsi cu usurință meciurile și pariurile dorite.Odată intrat pe pagina principală a site-ului vei observa în partea stângă un meniu intitulat “Linkuri rapide”. Acolo poți selecta competiția căutată, dacă aceasta se regăsește în lista respectivă.Din meniul din partea superioară a paginii vei putea selecta sportul pe care vrei să pariezi. Dând click pe acesta se va deschide o nouă pagină cu competițiile disponibile. Odată ce ai selectat competiția dorită vor fi afișate toate meciurile pe care se poate paria, așa cum se poate observa și în imaginea de mai jos:betfair căutare pariuÎn primă fază vei putea vedea doar două tipuri de pariuri (1X2 și sub/peste 2.5 goluri), iar pentru a accesa întreaga listă de opțiuni trebuie să apeși pe evenimentul respectiv.Odată ce ai găsit pariul căutat nu trebuie decât să apeși pe cota acestuia, care va fi adăugată automat pe tichetul de joc. După ce ai selectat toate pronosticurile dorite trebuie să introduci miza cu care vrei să plasezi biletul și să dai click pe butonul “Plasează pariuri“:betfair bilet

Pariază AICI la Betfair România!

7. Oferta pentru mobil

Ca orice casă de pariuri online care se respectă pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a plasa pariuri în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil.Pentru acest lucru ai la dispoziție 2 variante:
 • prin intermediul aplicației concepute de operator
 • direct pe site-ul web optimizat pentru mobil.

7.1. Betfair app pentru mobil

betfair aplicație mobilPentru o experiență de pariere la cel mai înalt nivel îți recomand să instalezi aplicația dedicată pentru mobil. Pentru acest lucru va trebui să accesezi de pe dispozitivul mobil adresa https://promotions.betfair.com/download-sbk-free-app și să dai click pe link-ul de descărcare pentru iOS sau pentru Android.În cadrul aplicației te vei putea bucura de aceleași funcționalități oferite de site și pe PC sau laptop. Astfel vei putea plasa pariuri live și vei putea urmări în transmisiune directă evenimente sportive.

7.2. Site optimizat pentru mobil

O altă variantă de a juca pariuri de pe mobil este prin intermediul site-ului web optimizat pentru aceste dispozitive.Trebuie doar să accesezi site-ul operatorului de pe dispozitivul mobil și se va afișa o variantă optimizată a platformei de pariuri.Apasă pe butonul “Meniu” din partea de jos a paginii și se va deschide o fereastră în care vei putea vedea toate sporturile disponibile.Selectează din lista respectivă sportul dorit și apoi vei putea vedea evenimentele în desfășurare, evenimentele următoare, iar dacă intri în secțiunea “Raăfoire” vei putea găsi competiția dorită.

8. Pariuri disponibile la Betfair

Oferta de pariuri de pe betfair.ro nu avea cum să fie altfel decât foarte bună.Pe lângă sporturile populare, care nu lipsesc de la nicio agenție online, trebuie să mai știi că în oferta casei există chiar și evenimente din Bandy, Surfing, Crichet, E-sports, Curse de cai, Curse de ogari. De asemenea, poți miza și pe pariuri politice, care includ alegeri din diverse țări.O altă categorie de pariuri interesantă este “Pariuri speciale”, acolo unde se găsesc selecții pentru Eurovision, premiile Oscar, Dancing on Ice, The Voice UK și altele.În ceea ce privește oferta pentru meciurile importante de fotbal aceasta este foarte generoasă. Este evident că nu aveau cum să lipsească pariurile pe cornere, cartonașe, marcatori, penalty-uri sau intervale de timp.Ceea ce mi se pare foarte interesant la oferta pentru fotbal sunt pariurile combinate cu cote mărite pentru același eveniment, de exemplu: ambele echipe înscriu, ambele echipe au minim 2 cornere în fiecare repriză, peste 4.5 cartonașe și peste 8.5 cornere și alte combinații care cu siguranță merită încercate.

9. Streaming și pariuri live

betfair pariuri liveÎn ceea ce privește platforma de pariuri live agentia se prezintă impecabil. În momentul scrierii acestui articol (într-o după-amiază de miercuri fără evenimente sportive importante) existau nu mai puțin de 71 de meciuri pe care se putea paria în timp real, așa cum se poate observa în imaginea de mai sus.Fotbalul și tenisul dominau oferta, însă existau și evenimente din baschet, crichet, e-sports, hochei pe gheață sau volei.La fotbal erau acoperite foarte multe meciuri. A doua divizie din Iran, fotbalul din Camerun, ligile de rezerve din Ungaria, Argentina sau Hong Kong sunt doar câteva dintre competițiile pe care puteai miza în timp real. De asemenea, la tenis existau foarte multe meciuri din turnee de ITF și Challenger.Și la capitolul transmisiuni live stă foarte bine!Italia Serie A, FA Cup, Olanda Eredivisie, Suedia Allsvenskan (fotbal), US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Masters Series (tenis), Euroliga, Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Franceză (baschet) sunt doar câteva dintre competițiile cu streaming live la această agenție.

10. Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul fără depunere și cel la alegere pentru primul depozit, agenția lansează constant bonusuri și promoții noi pentru clienții existenți.În continuare îți prezint singura ofertă pe termen lung. Pentru a afla toate promoțțile actuale intră pe site-ul agenției în secțiunea Sportsbook și în parta de sus dă click pe Promoții.

10.1 Bonus săptămânal de până la 125 RON pentru pariurile combinate

Optează la promoție, plasează un pariu combinat câștigător în perioada luni – duminică la o cota totală de cel puțin 5.00 și vei fi recompensat cu un bonus egal cu valoarea mizei jucat.Acest bonus se acorda în limita a 125 RON și poate fi primit o singură dată pe săptămână.Bonusul se acordă în fiecare zi de luni, până cel târziu la ora 14:00 și poate fi folosit doar pe platforma Sportsbook în termen de 48 de ore.

11. Asistență clienți – departamentul suport

Dacă ai întâmpinat orice fel de problemaă pe parcursul navigării pe site trebuie să știi că o echipă de suport îți stă zilnic la dispoziție. Astfel vei rezolva într-un timp record orice eventual inconvenient.În partea de jos a site-ului casei de pariuri vei găsi un link intitulat “Asistență și contact“.Dă click pe acesta și se va deschide o fereastră cu cele mai comune întrebări ale jucătorilor. Dacă nu găsești răspunsul dorit apasă pe butonul “Contactează-ne” din meniul din partea de sus și vei vedea cele 3 metode de contact disponibile:
 • Live chat (zilnic în intervalul orar 11-20) – cel mai rapid mod de a lua legătura cu un operator Betfair; în general ești pus în legătură cu echipa de suport în 60 de secunde.
 • Telefon (+40 21 589 1349) – poți apela zilnic între orele 11:00-20:00 acest număr de telefon la care să soliciți ajutor.
 • E-mail – completează formularul de pe pagina de contact; în general vei primi răspuns în cel mult 8 ore.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor

Am găsit pe internet câteva păreri ale jucătorilor care au testat platforma, ce-i drept nu foarte multe, și ți le prezint în continuare:
 1. O casă de pariuri cu reputație foarte bună la nivel internațional. Au cote foarte bune, în special pe betting exchange, deși nu trebuie să uităm și de taxa de 5% la plasarea fiecărui pariu pe betting exchange. Cotele la secțiunea sportsbook sunt medii.
 2. Consider betfair exchange un pas important în cariera unui parior. Odată ce înveți să faci trading pe exchange vei vedea cu altă perspectivă pariurile.
Este clar că acest operator este unul dintre cele mai sonore nume pe piața pariurilor online din România și nu numai. Părerea mea despre Betfair este una foarte bună.Pe lângă platforma de betting exchange, singura licențiată la noi în țară și pe partea de Sportsbook acest operator se prezintă foarte bine.

13. Întrebări frecvente

Mai jos găsești răspunsul la cele mai comune întrebări ale jucătorilor despre agenția Betfair România:Este legal să joc pariuri la Betfair?Agenția operează legal în mediul online din România, sub licența ONJN nr. L1160655W000329, așadar poți juca fără niciun fel de griji la acest operator.Pot urmări evenimente sportive în direct?Operatorul furnizează acest serviciu de live streaming și astfel vei putea urmări în direct cele mai tari evenimente sportive, fie că ești pe laptop sau PC fie direct de pe telefonul tău mobil.Ce înseamnă Betting Exchange?Betting Exchange reprezintă practic pariuri între 2 persoane. Agenția este astfel doar un intermediar care oferă platforma de joc. Poți plasa pariuri Pro și Contra unui anumit lucru. Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la Betfair?Începând cu data de 23 martie 2018 casele de pariuri online opresc la sursă impozitul pe câștig. Acest lucru înseamnă că pentru fiecare retragere care nu depășeste valoarea de 66.750 RON îți va fi oprită o taxă de 1%. Prin urmare tu nu mai ai obligația declarării la ANAF a câștigurilor din pariuri online.

Inregistrează-te ACUM la Betfair!

Acca Edge Betfair

ACCA Edge Betfair

Cu această funcție, denumită Acca Edge sau EDGE, cum o vei găsi pe talonul de pariuri, vei fi asigurat dacă pierzi un bilet format din minim 3 pronosticuri din cauza unei singure selecții.
Betfair ghid de pariere de la A la Z

Betfair depunere minimă

Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licențiate în România. Este cunoscută și ca cea mai mare agenție de tip betting exchange, dar la Betfair se pot plasa și pariuri normale.
Cod bonus la Betfair

Cod promotional Betfair

L1160655W000329BONUS 100% PÂNĂ LA 500 RONCod promoțional Betfair:Depozit minim: 50 RON.Bonus 100 RON de fiecare dată când sunt plasate 5 pariuri cu miza minimă 50 RON pe bilete cu cota minimă 1.50Se pot obține până la 5 bonusuri...
Betfair păreri

Discuții și păreri despre Betfair

Betfair este cel mai mare site de betting exchange din lume și singurul de acest tip care are licența de operare în țara noastră. Dacă n-ai cont la acest operator atunci poți da click aici pentru a te înregistra.Atunci...
Betfair Exchange diferenta dintre pariurile Pro si Contra

Betfair Exchange – diferența dintre pariurile Pro și Contra

Betfair este singurul site de betting exchange licențiat în România și cel mai mare la nivel global. În acest articol îmi propun să-ți prezint cum să plasezi ponturi pariuri Pro și Contra la Betfair Exchange. În plus ai și...
Cum iau bonusul de la Betfair

Cum iau bonusul de la Betfair

Betfair oferă la momentul actual (ianuarie 2021) bonusuri totale în valoare de 500 RON. În continuare îți voi explica pas cu pas cum poți obține aceste bonusuri oferite de Betfair. Înregistrează-te AICI la Betfair!Pentru a beneficia de ofertă trebuie să...
Cum imi deschid cont la Betfair

Betfair înregistrare cont nou

Betfair, cel mai mare site de betting exchange din lume, are licenţă de operare în România până în anul 2026. În acest articol îţi voi explica cum să deschizi cont la una dintre casele de pariuri din România.Pentru a...
Betfair app

Aplicația de pariuri Betfair – cum se descarcă pas cu pas

Betfair este una dintre casele de pariuri online de top din lume. O astfel de agenție nu putea să nu ofere și o aplicație pentru pariuri sportive. Articolul acesta l-am scris cu scopul de a-ți arăta cum descarci aplicația...