5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betfair

0
362

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betfair

Unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel european și fără îndoială cel mai mare site de betting exchange din lume, Betfair, operează legal și-n România. În acest articol mi-am propus să-ți prezint 5 lucruri pe care trebuie să le știi inainte sa pariezi la Betfair.

Dă click AICI pentru a deveni client Betfair!

1. Pe Betfair poți fi chiar tu casa de pariuri

Betting exchange-ul despre care scriam mai sus chiar asta este, o facilitate prin care operatorul îi oferă clientului posibilitatea de a fi el casa. Practic tu propui o cotă pentru un pariu și un alt parior îți poate accepta pariul, la fel cum tu poți accepta pariul propus de alt parior.

Ce câștigă Betfair, probabil că te întrebi?

Orice site de betting exchange trăiește dintr-un comision mic pe care-l oprește la câștigurile nete. Nu și la pierderi!

Ce vreau să reții este că la Betfair poți să propui tu cota unui pariu, dar trebuie s-ai în vedere că pentru a fi cumpărată de alt jucător această cotă trebuie să fie apropiată de cea reală. Nu poți propune cota 1.60 pentru un pariu care are cota 1.80, deoarece sunt slabe șanse să-ți cumpere cineva pariul.

2. Oferă cash out parțial (se poate închide doar o parte din pariu)

Revin la secțiunea Betfair pariuri, denumită Sportsbook. Vreau să-ți spun că Betfair este una dintre cele 2 case de pariuri online recomandate la care există la momentul actual opțiunea de cash out parțial.

Această opțiune reprezintă practic închiderea doar unei părți din pariu. Dacă joci 200 RON pe un bilet cu cota 5 și la ultimul pronostic în care ai rămas ai emoții poți să închizi o parte din miză și să obții un câștig (mai mic decât cel normal), iar cealaltă parte din miză va rămâne-n desfășurare la cota normală a biletului.

Partea bună este că tu-ți alegi singur la ce sumă dai cashout din miza totală. Nu există o sumă standard.

3. Ai cote mai bune prin caracteristica Price Rush

Datorită secțiunii de Betting Exchange au de câștigat și cei care joacă-n secțiunea Sportsbook. La plasarea unui pariu în Sportsbook agenția va verifica automat prețurile oferite de miile de clienți din Betfair Exchange. Dacă există o cotă mai bună oferită de cineva vei vedea acest lucru pe talonul de pariuri și noul câștig potențial afișat va include această creștere.

Vin și cu un exemplu. În stânga este pronosticul selectat de parior, care are cota 45/1 (46.0). În dreapta poți vedea biletul după ce a fost plasat. Cotele pentru acest pariu au fost crescute la 80/1 (81.0) deoarece-n secțiunea Exchange cineva a oferit o astfel de cotă.

Partea cea mai bună este că nu se platește vreun comision. Price Rush este oferit la fotbal, baschet, curse de cai, hochei pe gheață, fotbal american sau darts pre-meci. La unele dintre aceste sporturi este disponibil chiar și pentru pariuri live.

Continuând cu părțile bune trebuie spus că dacă pariul este eligibil pentru a fi închis cu funcția Cash Out îl vei putea închide.

4. Îți asiguri pariurile pierdute la limită cu ajutorul funcției ACCA Edge

Cu aceasta functie denumita Acca Edge sau Edge, cum o vei gasi pe talonul de pariere, vei fi asigurat daca pierzi un bilet format din minim 3 pronosticuri din cauza unei singure selectii. Trebuie sa ai in vedere ca va scadea cota finala daca vei activa functia Edge pe talonul de joc.

De exemplu la un bilet facut de mine chiar acum cu cota finala 8.44 daca as activa Edge cota finala ar fi de doar 5.24. Prin urmare la o miza de 100 RON castigurile eventuale ar scadea cu 320 RON. Dar, daca biletul va fi pierdut pe un singur eveniment intreaga miza va fi returnata sub forma de bani cash.

In imaginea de mai jos poti vedea cum poti activa optiunea EDGE pe biletul tau de pariuri de la Betfair Sportsbook.

5. Ofera clientilor 5 bonusuri de cate 100 RON

Am lasat la final aceasta parte cu bonusul Betfair deoarece este posibil ca la un moment dat sa nu mai fie valabil si sa-mi fie mai usor s-o scot. Betfair ofera clientilor noi in acest moment (ianuarie 2020) 5 bonusuri de cate 100 RON. 

Pentru a primi fiecare bonus este necesar sa plasezi 5 pariuri cu miza minima 50 RON si cota 1.50+. Dupa ce ai jucat 5 astfel de bilete vei primi 100 RON. Bonusul va trebui rulat o singura data iar daca pariurile plasate din el vor fi castigate vei primi in cont profitul cash. 

Ai la dispozitie 7 zile pentru a plasa cele 5 pariuri eligibile pentru un bonus de 100 RON. In cazul in care n-o faci vei trece automat la al doilea bonus de 100 RON si tot asa. 

Deschide cont ACUM la Betfair!

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
55 din 82 67% +1087.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here