5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betfair

0

Unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel european și fără îndoială cel mai mare site de betting exchange din lume, Betfair, operează legal și-n România. În acest articol mi-am propus să-ți prezint 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betfair.

Dă click AICI pentru a deveni client Betfair!

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betfair

1. Pe Betfair poți fi chiar tu casa de pariuri

Betting exchange-ul, despre care scriam mai sus, este o facilitate prin care operatorul îi oferă clientului posibilitatea de a fi el casa. Practic tu propui o cotă pentru un pariu și un alt parior îți poate accepta pariul, la fel cum tu poți accepta pariul propus de alt parior.

Ce câștigă Betfair, probabil că te întrebi?

Orice site de betting exchange trăiește dintr-un comision mic pe care-l oprește la câștigurile nete. Nu și la pierderi!

Ce vreau să reții este că la Betfair poți să propui tu cota unui pariu, dar trebuie să ai în vedere că pentru a fi cumpărată de alt jucător această cotă trebuie să fie apropiată de cea reală. Nu poți propune cota 1.60 pentru un pariu care are cota 1.80, deoarece sunt slabe șanse să-ți cumpere cineva pariul.

2. Oferă Cashout parțial (se poate închide doar o parte din pariu)

Revin la secțiunea Betfair sport, denumită Sportsbook. Vreau să-ți spun că Betfair este una dintre puținele case de pariuri online la care există la momentul actual opțiunea de cashout parțial.

Această opțiune reprezintă practic închiderea doar unei părți din pariu. Dacă joci 200 RON pe un bilet cu cota 5 și la ultimul pronostic în care ai rămas ai emoții poți să închizi o parte din miză și să obții un câștig (mai mic decât cel normal), iar cealaltă parte din miză va rămâne în desfășurare la cota normală a biletului.

Partea bună este că tu alegi singur la ce sumă dai cashout din miza totală. Nu există o sumă standard.

betfair cashout parțial3. Ai cote mai bune prin caracteristica Price Rush

Datorită secțiunii de Betting Exchange au de câștigat și cei care joacă în secțiunea Sportsbook.

La plasarea unui pariu în Sportsbook agenția va verifica automat prețurile oferite de miile de clienți din Betfair Exchange. Dacă există o cotă mai bună oferită de cineva vei vedea acest lucru pe talonul de pariuri și noul câștig potențial afișat va include această creștere.

Vin și cu un exemplu. În stânga este pronosticul selectat de parior, care are cota 45/1 (46.0). În dreapta poți vedea biletul după ce a fost plasat. Cotele pentru acest pariu au fost crescute la 80/1 (81.0) deoarece în secțiunea Exchange cineva a oferit o astfel de cotă.

betfair price rush

Partea cea mai bună este că nu se platește vreun comision. Price Rush este oferit la pronosticuri fotbal, baschet, curse de cai, hochei pe gheață, fotbal american sau darts pre-meci. La unele dintre aceste sporturi este disponibil chiar și pentru pariuri live.

Continuând cu părțile bune trebuie spus că dacă pariul este eligibil pentru a fi închis cu funcția CashOut îl vei putea închide.

4. Îți asiguri pariurile pierdute la limită cu ajutorul funcției ACCA Edge

Cu această funcție, denumită Acca Edge sau EDGE, cum o vei găsi pe talonul de pariuri, vei fi asigurat dacă pierzi un bilet format din minim 3 pronosticuri din cauza unei singure selecții. Trebuie să ai în vedere că va scădea cota finală dacă vei activa funcția Edge pe talonul de joc.

De exemplu, la un bilet făcut de mine chiar acum cu cotă finală de 9.36 dacă aș activa Edge cota finală ar fi doar de 6.01. Prin urmare, la o miză de 100 RON câștigurile eventuale ar scădea cu 335 RON, adică cu peste 35%. Dar, dacă biletul va fi pierdut pe un singur eveniment întreaga miză va fi returnată sub formă de bani reali.

În imaginea de mai jos poți vedea cum să activezi opțiunea EDGE pe biletul jucat la Betfair Sportsbook.

betfair acca edge5. Oferă clienților 5 bonusuri de câte 100 RON

Am lăsat la final această parte cu bonusul Betfair, deoarece este posibil ca la un moment dat să nu mai fie valabil și să-mi fie mai ușor s-o scot. Betfair oferă clienților noi în acest moment (aprilie 2020) 5 bonusuri de câte 100 RON. 

Pentru a primi fiecare bonus este necesar să plasezi 5 pariuri cu miza minimă 50 RON și cota 1.50+. După ce ai jucat 5 astfel de bilete vei primi 100 RON. Bonusul va trebui rulat o singură dată, iar dacă pariurile plasate din el vor fi câștigate vei primi în cont profitul cash. 

Ai la dispoziție 7 zile pentru a plasa cele 5 pariuri sportive eligibile pentru un bonus de 100 RON. În cazul în care n-o faci vei trece automat la al doilea bonus de 100 RON și tot așa.

Deschide cont ACUM la Betfair și ia bonusurile de 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here