Depunere minimă Betfair

2

Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licențiate în România. Este cunoscută și ca cea mai mare agenție de tip betting exchange, dar la Betfair se pot plasa și pariuri normale.

BONUS PRIMA DEPUNERE

betfair logo

Încasează bonus 550 RON la Pariuri Online

1. Betfair depunere minimă

Suma cea mai mică pe care o poți depune la Betfair diferă în funcție de metoda de plată aleasă, astfel:

  • Paysafecard - minimum 40 RON.
  • card bancar - minimum 40 RON.
  • transfer bancar - minimum 40 RON.
  • Skrill - minimum 70 RON.
  • Neteller - minimum 70 RON.

2. Efectuarea primei depuneri la Betfair

Dupa ce ai deschis contul de pariuri la Betfair România si te-ai logat în el dă click pe butonul "Depunere", pe care-l găsești în partea sus a paginii. Acum vor fi afișate toate modalitățile de plată.

depunere minima betfair

2.1 Depunerea cu cardul

Dă click pe "Adăugați card" pentru a adăuga un card bancar. Se va deschide un popup precum cel din imaginea de mai jos.

depunere card betfair metoda

Acolo completează cele 16 cifre ale cardului și selectează luna și anul de expirare a cardului. Dă click pe "Adăugați card" pentru a adăuga cardul.

În momentul în care ai adăugat cardul va fi selectat automat (dacă ai mai multe carduri adăugate atunci va trebui să selectezi singur cardul cu care vrei să depui).

Mai trebuie să introduci numărul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului, suma pe care vrei s-o depui (minimum 40 RON) și să dai click pe "Depuneți".

depunere prin card betfair

2.2 Depunerea prin Neteller

La depunerea prin Neteller trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON), ID-ul contului Neteller și codul de autentificare în contul Neteller și să dai click pe "Depuneți" pentru a finaliza depunerea.

2.3 Depunerea prin Skrill

La depunerea prin Skrill trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON) și adresa de e-mail a contului Skrill. Vei fi redirecționat către site-ul Skrill unde trebuie să confirmi plata.

2.4 Betfair Paysafeard depunere

Am lăsat la urmă metoda de depunere prin care poți alimenta contul cu cea mai mică sumă la Betfair și anume Paysafecard.

Scrie suma pe care vrei s-o depui la Betfair (minim 25 RON) și după ce dai click pe butonul "Depuneți" vei fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

Depunerea prin transfer bancar nu este recomandată deoarece nu este procesată instant.

Acestea sunt aspectele pe care trebuie să le știi despre efectuarea unei depuneri la Betfair, una dintre casele de pariuri online din România. În cazul în care ai nelămuriri le poți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi