Betfair: ghid de pariere de la A la Z

2

Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licențiate în România. Este cunoscută și ca cea mai mare agenție de tip betting exchange, dar la Betfair se pot plasa și pariuri normale.

Înregistrează-te AICI la Betfair – bonus 500 RON!

Betfair ghid de pariere de la A la Z

1. Deschiderea unui cont Betfair

Pentru a te înregistra la Betfair dă click aici. Se va deschide o pagină nouă în care va trebui să dai click pe textul cu bonusul.
betfair bonus 500 ron

2. Efectuarea primei depuneri la Betfair

Dupa ce ai deschis contul de pariuri la Betfair si te-ai logat în el dă click pe butonul “Depunere“, pe care-l găsești în partea sus a paginii. Acum vor fi afișate toate modalitățile de plată.

betfair prima depunere2.1 Depunerea cu cardul

Dă click pe “Adăugați card nou” pentru a adăuga un card bancar. Se va deschide un popup precum cel din imaginea de mai jos.

betfair informații card

Acolo completează cele 16 cifre ale cardului și selectează luna și anul de expirare a cardului. Dă click pe “Adăugați card” pentru a adăuga cardul.

În momentul în care ai adăugat cardul va fi selectat automat (dacă ai mai multe carduri adăugate atunci va trebui să selectezi singur cardul cu care vrei să depui).

Mai trebuie să introduci numărul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului, suma pe care vrei s-o depui (minim 40 RON) și să dai click pe “Depuneți”.

betfair card de credit2.2 Depunere prin Neteller

La depunerea prin Neteller trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON), ID-ul contului Neteller și codul de autentificare în contul Neteller și să dai click pe “Depuneți” pentru a finaliza depunerea.

2.2 Depunere prin Skrill

La depunerea prin Skrill trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON) și adresa de e-mail a contului Skrill. Vei fi redirecționat către site-ul Skrill unde trebuie să confirmi plata.

2.4 Depunere prin Paysafecard

Scrie suma pe care vrei s-o depui la Betfair (minim 25 RON) și după ce dai click pe butonul “Depuneți” vei fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui să te loghezi în cont și să confirmi plata.

Depunerea prin transfer bancar nu este recomandată deoarece nu este procesată instant.

3. Retragerea din contul Betfair

Aici nu prea pot intra prea mult în amănunte deoarece nu se poate retrage pe card de credit / debit, Skrill sau Neteller decât dacă ai depus prin metoda respectivă de plată. În caz că depui cu Paysafecard va trebui să retragi prin transfer bancar.

4. Betfair Exchange vs Betfair Sportsbook

Așa cum poți vedea și-n imaginea de mai jos avem în bara de meniu din partea de sus a paginii opțiunile Exchange și Sportsbook.

betfair website

Dacă dorești să joci pariuri la Betfair așa cum o faci la oricare agenție de pariuri online trebuie să intri în secțiunea Sportsbook. Se va deschide o pagină precum cea din imaginea precedentă.

Acolo poți selecta o competiție importantă și din partea stângă a paginii. Eu mă voi referi la partea superioară, acolo unde ai toate categoriile principale. Dă click pe “Toate sporturile” și o să vezi lista completă cu sporturi disponibile pentru pariere.betfair sporturiDupă ce ai ales sportul se vor afișa principalele competiții din sportul respectiv, dar vei avea și opțiunea “Competitions” pe care dacă o accesezi îți vor fi afișate țările unde există competiții pe care se poate paria, în ordine alfabetică.

betfair campionate

După ce dai click pe o țară și ulterior pe o competiție din țara respectivă îți vor fi afișate meciurile disponibile din competiția selectată.

Dacă vrei să pariezi pe rezultatul 1, x, 2 sau pe totalul golurilor dintr-un meci dă click direct pe cota pronosticului. În caz că vrei să joci alt pronostic pur și simplu dă click pe meciul pe care vrei să pariezi.

betfair ofertă pariuri

4.1 Cum pariez la Betfair un bilet simplu?

Dă click pe cota pronosticului dorit și-n acel moment se va deschide biletul de pariuri.

Acolo scrii miza dorită și dai click pe “Plasează pariuri” pentru a plasa pariul. Acum ai plasat un bilet simplu la Betfair.betfair bilet simplu

4.2 Cum pariez la Betfair un bilet multiplu și un bilet sistem?

În momentul în care ai minim 2 ponturi pariuri pe bilet poți plasa un bilet multiplu. În imaginea de mai jos am selectat 3 pronosticuri pentru a-ți arăta și cum se joacă un sistem.betfair multiplu și în sistemLa biletul acesta exista următoarele variante:

 • Triple (x1) – reprezintă biletul multiplu clasic, toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru a câștiga. Scrie miza dorită în căsuța aferentă acestui sistem și dă click pe “Plasează pariuri”.
  Aici la Triple mai vezi și opțiunea “EDGE“. Dacă bifezi acea căsuță cota biletului va fi mai mică (în acest caz de la 8.97 va fi doar 5.72), dar în caz că pierzi un singur eveniment de pe bilet vei primi miza integral înapoi. Prin urmare, dacă vrei să beneficiezi de această acoperire dă click pe  “EDGE“, după care dă click pe “Asigură biletul
 • Duble (x3) – dacă scrii miza dorită în dreptul acestei căsuțe ea va fi înmulțită cu cifra 3 sau în cazul unui alt sistem cu cifra existentă între paranteze. Eu am scris cifra 5, adică voi juca câte 5 RON pe fiecare din cele 3 variante, deci un total de 15 RON pe sistem.
 • Trixie (x4) – dacă scrii miza în dreptul acestei căsuțe vei juca un sistem complex, trixie înseamnă 3 duble și pariul triplu, deci vei avea practic 4 bilete. La fel ca mai sus, miza scrisă de se va înmulți cu cifra dintre paranteze.
 • Patent (x7) – dacă scrii miza în dreptul acestei căsuțe vei juca un sistem complex, patent înseamnă câte un pariu single pe fiecare pronostic, 3 duble și o triplă.

Până aici ți-am explicat pas cu pas cum să deschizi cont, cum să depui, cum să retragi și cum să pariezi ca la oricare dintre casele de pariuri online. Reține, așadar, că la Betfair se poate paria și normal, ca la oricare altă casă de pariuri pe internet.

Deschide cont AICI la Betfair Sportsbook – bonus 500 RON!

4.3 Betfair Exchange

Despre Betfair Exchange am scris în detaliu în articolul Betfair Exchange – diferența dintre pariurile Pro si Contra.

Sper că acest ghid ți-a fost de folos și de acum vei știi cum să pariezi la Betfair. În cazul în care, totuși, mai ai întrebări legate de acest subiect le poți lăsa într-un comentariu în secțiunea de mai jos.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

 1. Va salut. Am cont la betfair si am o nedumerire. La optiunea de pariere Ambele echipe inscriu DA/NU
  Scorul de 0-0 este validat la optiunea :Ambele echipe inscriu -/NU ?

  multumesc
  Betfair ar trebui sa afiseze regulamentul tuturor pariurilor si descrierea lor explicita.

  • Salut. Exact. La 0:0 pronosticul castigator este Ambele echipe inscriu – NU.

   Exemplu mai exact pentru acest pariu (la toate casele de pariuri).
   0:0
   castiga gazdele la 0
   castiga oaspetii la 0
   PRONOSTIC CASTIGATOR: AMBELE ECHIPE INSCRIU – NU

   1:1, 2:1, 1:2 si orice alt scor in care marcheaza atat gazdele cat si oaspetii
   PRONOSTIC CASTIGATOR: AMBELE ECHIPE INSCRIU – DA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here