Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019)

2
3790

Betfair ghid de pariere de la A la Z

Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licentiate in Romania. Este cunoscuta si ca cea mai mare agentie de tip betting exchange, dar la Betfair se pot plasa si pariuri normale. Insa voi lua totul pe rand si vei vedea si care este diferenta dintre agentie de pariuri si betting exchange, dar si diferenta dintre back si lay.

1. Deschiderea unui cont Betfair

Pentru a te inregistra la Betfair da click aici. Se va deschide o pagina noua de forma celei de mai jos, pagina unde va trebui sa dai click pe textul cu bonusul.
bonus betfair 1Un tutorial in care iti explic detaliat cum sa deschizi cont la Betfair poti vedea in articolul: https://biletu-zilei.com/betfair/cum-imi-deschid-cont-la-betfair/.

2. Efectuarea primei depuneri la Betfair

Dupa ce ai deschis contul Betfair si te-ai logat in el da click pe butonul “Depunere” care-l gasesti in partea sus a paginii. Acum vor fi afisate toate modalitatile de plata.

betfair 182.1 Depunerea cu cardul

Da click pe “Adaugati card nou” pentru a adauga un card. Se va deschide un pop up precum cel din imaginea de mai jos. Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 1Acolo completeaza cele 16 cifre ale cardului si selecteaza luna si anul de expirare a cardului. Da click pe “Adaugati card” pentru a adauga cardul. In momentul in care ai adaugat cardul va fi selectat automat (daca ai mai multe carduri adaugate atunci va trebui sa selectezi singur cardul cu care vrei sa depui. Mai trebuie sa introduci numarul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului, suma pe care vrei s-o depui (minim 40 RON) si sa dai click pe “Depuneti”.

Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 22.2 Depunere prin Neteller

La depunerea prin Neteller trebuie sa scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON), ID-ul contului Neteller si codul de autentificare in contul Neteller si sa dai click pe “Depuneti” pentru a finaliza depunerea.

2.2 Depunere prin Skrill

La depunerea prin Skrill trebuie sa scrii suma pe care vrei s-o depui (minim 70 RON) si adresa de e-mail a contului Skrill. Vei fi redirectionat catre site-ul Skrill unde trebuie sa confirmi plata.

2.4 Depunere prin Paysafecard

Scrie suma pe care vrei s-o depui la Betfair online (minim 25 RON) si dupa ce dai click pe butonul “Depuneti” vei fi redirectionat catre site-ul mypaysafecard.com, unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

Depunerea prin transfer bancar nu este recomandata deoarece nu este procesata instant.

3. Retragerea din contul Betfair

Aici nu prea pot intra prea mult in amanunte deoarece nu se poate retrage pe card de credit / debit, Skrill sau Neteller decat daca ai depus prin metoda respectiva de plata. In caz ca depui cu Paysafecard va trebui sa retragi prin transfer bancar.

4. Betfair Exchange vs Betfair Sportsbook

Asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos, avem in bara de meniu din partea de sus a paginii optiunile Exchange si Sportsbook.Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 3Daca doresti sa joci pariuri la Betfair asa cum o faci la oricare agentie de pariuri online trebuie sa intri in sectiunea Sportsbook. Se va deschide o pagina precum cea din imaginea precedenta.

Aici poti selecta o competitie importanta din partea stanga a paginii, dar ma voi referi la partea superioara, acolo unde ai toate categoriile principale. Da click pe “Toate sporturile” si o sa vezi lista completa cu sporturi disponibile pentru pariere.Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 4Dupa ce ai ales sportul se vor afisa principalele competitii din sportul respectiv, dar vei avea si optiunea “Rasfoire toate” pe care daca o accesezi iti vor fi afisate tarile unde exista competitii pe care se poate paria, in ordine alfabetica.Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 5Dupa ce dai click pe o competitie iti vor fi afisate meciurile disponibile din competitia selectata. Daca vrei sa pariezi pe rezultatul 1, x sau 2 al unui meci da click direct pe cota pronosticului. In caz ca vrei sa joci alt pronostic pur si simplu da click pe meciul pe care vrei sa pariezi.

Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 6

4.1 Cum pariez la Betfair un bilet simplu?

Daca ai ales sa vezi oferta completa pentru un meci aceasta o sa-ti fie afisat asa cum poti vedea in imaginea de mai jos. Da click pe cota pronosticului dorit si in acel moment se va deschide biletul de pariuri. Acolo scrii miza dorita si dai click pe “Plaseaza pariuri” pentru a plasa pariul. Acum ai plasat un bilet simplu la Betfair.Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 7

4.2 Cum pariez la Betfair un bilet multiplu si un bilet sistem?

In momentul in care ai minim 2 ponturi pariuri pe bilet poti plasa un bilet multiplu. Eu in imaginea de mai jos am selectat 3 pronosticuri pentru a-ti arata si cum se joaca un sistem.Betfair: ghid de pariere de la A la Z (2019) 8La biletul acesta exista urmatoarele variante:

 • Triple (x1) – reprezinta biletul multiplu clasic, toate selectiile trebuie sa fie corecte pentru a castiga. Scrie miza dorita in casuta aferenta acestui sistem si da click pe “Plaseaza pariuri”.
  Aici la Triple mai vezi si optiunea “Aplica Asigurare Bilet“. Daca bifezi acea casuta cota biletului va fi mai mica (in acest caz de la 8.38 va fi doar 5.26), dar in caz ca pierzi un singur eveniment de pe bilet vei primi miza integral inapoi. Asadar daca vrei sa beneficiezi de aceasta acoperire bifeaza casuta din dreptul la “Aplica Asigurare Bilet”.
 • Duble (x3) – daca scrii miza dorita in dreptul acestei casute ea va fi inmultita cu cifra 3 sau in cazul unui alt sistem cu cifra existenta intre paranteze. Eu am scris cifra 5, adica voi juca cate 5 RON pe fiecare din cele 3 variante, deci un total de 15 RON pe sistem.
 • Trixie (x4) – daca scrii miza in dreptul acestei casute vei juca un sistem complex, trixie inseamna 3 duble si pariul triplu, deci vei avea practic 4 bilete. La fel ca si mai sus, miza scrisa de voi se va inmulti cu cifra dintre paranteze
 • Patent (x7) – daca scrii miza in dreptul acestei casute vei juca un sistem complex, patent inseamna cate un pariu single pe fiecare pronostic, 3 duble si o tripla.

Pana aici ti-am explicat pas cu pas cum sa deschizi cont, cum sa depui, cum sa retragi si cum sa pariezi normal, la fel cum ai face-o la Superbet, Unibet, Netbet etc. Retine, asadar, ca la Betfair se poate paria si normal, ca la oricare alta casa de pariuri pe internet.

Deschide cont AICI la Betfair Sportsbook – bonus 450 RON!

4.3 Betfair Exchange

Despre Betfair Exchange am scris in detaliu in articolul Betfair Exchange – diferenta dintre pariurile Pro si Contra.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 COMENTARII

 1. Va salut. Am cont la betfair si am o nedumerire. La optiunea de pariere Ambele echipe inscriu DA/NU
  Scorul de 0-0 este validat la optiunea :Ambele echipe inscriu -/NU ?

  multumesc
  Betfair ar trebui sa afiseze regulamentul tuturor pariurilor si descrierea lor explicita.

  • Salut. Exact. La 0:0 pronosticul castigator este Ambele echipe inscriu – NU.

   Exemplu mai exact pentru acest pariu (la toate casele de pariuri).
   0:0
   castiga gazdele la 0
   castiga oaspetii la 0
   PRONOSTIC CASTIGATOR: AMBELE ECHIPE INSCRIU – NU

   1:1, 2:1, 1:2 si orice alt scor in care marcheaza atat gazdele cat si oaspetii
   PRONOSTIC CASTIGATOR: AMBELE ECHIPE INSCRIU – DA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here