Betfair te ajută să nu depășești bugetul de pariuri

0
142

Betfair te ajuta sa nu depasesti bugetul de pariuri

Unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive la nivel mondial, Betfair, te ajută să descoperi care sunt greșelile frecvente pe care le fac pariorii și cum să-ți gestionezi cu atenție fiecare leu cheltuit la pariuri. Jocurile de noroc trebuie să fie o formă de relaxare și divertisment, însă uneori există cazuri în care pariorii duc lucrurile la extrem. Împreuna cu Betfair îți recomandăm să nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite

Înregistrează-te AICI la cel mai mare site de betting exchange din lume!

Deși pare o formă ușoară și rapidă de a câștiga bani, pariurile sportive te pot aduce la “sapă de lemn” dacă nu joci cu moderație. Este indicat să pariezi responsabil și să nu-ncerci niciodată să joci la recuperare.

Betfair Romania vrea să te facă să-nțelegi cum decurg lucrurile cu pariurile online și propune un calculator de buget foarte interesant. 

Acest calculator de buget practic îți permite să controlezi sumele jucate online. Poți menține chiar și un calendar în care notezi toate pariurile și orele la care s-au făcut, plus alte informații legate de agenții.

Calculatorul pentru bugetul de pariuri este instrumentul ideal de limitare a depunerilor și a pierderilor la pariurile sportive. În acest mod îți va fi mai ușor să controlezi sumele pe care le folosești lunar sau săptămânal la pariuri și-ți vei gestiona fără prea mari bătăi de cap bugetul alocat lunar la pariuri online.

Calculator pentru bugetul alocat pariurilor online

Am verificat cum stau lucrurile cu acest calculator. Am stabilit, așa cum poți vedea în imaginea de mai sus, un salariu mediu de 1.500 RON, salariu pe care majoritatea românilor îl au. Aceștia sunt toți banii pe care i-am avea la dispoziție într-o lună pentru toate utilitățile și traiul de zi cu zi. Urmează să vedem cât este bine să folosim la pariuri sportive pentru a nu-ntrece anumite limite ce ne pot afecta pe viitor. 

În al doilea chenar urmează să completăm detalii despre cheltuielile lunare alocate în special chiriei, alimentelor și facturilor la utilități. Sunt cheltuieli normale, pe care orice salariat le are în fiecare lună, indiferent de situația financiară. Este foarte important să ții cont de aceste aspecte atunci când te atrag cotele cu potențial și vrei să riști sume mai mari de bani. Există riscul să pierzi toți banii și toate cheltuielile de mai sus să se transforme în DATORII

Nu totul se reduce la muncă-n această viață! Este nevoie și de relaxare așa c-am atribuit 200 RON lunar pentru momentele de socializare cu prietenii. N-am luat în considerare faptul că poate cineva consuma și țigări sau este “fan” al băuturilor alcoolice. Vacanțele rămân întotdeauna pe plan secund deoarece la un salariu obișnuit vacanțele sunt de obicei doar în timpul sezonului estival și al sărbătorilor de iarnă.

În concluzie, vom vedea mai jos ce-nseamnă aceste cheltuieli în fiecare lună și cââi bani ne rămân disponibili din 1.500 RON pentru pariuri online.

La final de lună tragem linie și observăm că din 1.500 RON minim 1.300 se vor duce pe cheltuielile financiare și relaxare. Așadar dacă te-ncadrezi la acest buget îți recomandăm, cu ajutorul calculatorului de buget de la Betfair, să nu pariezi mai mult de 200 RON pe lună. Este o sumă mai mult decât suficientă, cu ajutorul căreia vei avea șanse să câștigi.

Jurnal – buget de pariuri Betfair

Betfair îți pune la dispoziție și un jurnal online pentru bugetul alocat pariurilor în fiecare zi. Folosește cu atenție acest jurnal și vei putea gestiona mai ușor timpul petrecut la pariuri și banii cheltuiți săptămânal.

La final ai șansa să faci și un test de autoevaluare pentru a vedea în ce categorie de parior te-ncadrezi. Răspunde sincer la cele 13 întrebări pentru a afla ce trebuie să faci în cazul în care ești dependent de pariuri.

Unde găsești calculatorul și jurnalul?

  1. Intră pe betfair.ro
  2. Sus, în partea dreaptă a paginii, dă click pe “Joc responsabil
  3. Se va deschide o pagină nouă unde vei putea accesa atât calculatorul cât și jurnalul, dar și o pagină cu sfaturi utile.

Vezi AICI ce bonus primești dacă deschizi cont la Betfair!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
72 din 135 53% +650.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here