Betfair verificare cont (2023)

Scris de Laur198501/01/2023

Verificarea contului la Betfair este un demers obligatoriu, necesar după ce te-ai înregistrat pe site. Așa cum ai văzut, nu este dificil să deschizi un cont la Betfair. În acest articol vei afla cum parcurgi corect procedura de verificare a contului, pentru a avea la final acces nelimitat la toate funcționalitățile platformei și pentru a beneficia de toate avantajele unui jucător.

logo betfair sport alb

Bonus până la 550 RON 

Regulile actuale ale caselor de pariuri online prevăd această verificare obligatorie a conturilor jucătorilor. Procedura mai este cunoscută sub denumirea de KYC – Know Your Customer - adică, tradus din engleză: Cunoaște-ți clientul.

Este foarte important pentru agenții să cunoască identitatea jucătorilor înscriși. Pentru orice operator licențiat la ONJN respectarea legii înseamnă verificarea atentă a documentelor de identitate pe care orice jucător trebuie să le transmită în copie scanată spre cazino.

verificare cont betfair

Ce scop are verificarea contului la Betfair?

Agenția de pariuri verifică identitatea reală a jucătorului, vârsta, date financiare, deoarece trebuie să împiedice accesul minorilor la jocurile de noroc, să prevină fraudele financiare, să mențină siguranța și securitatea jucătorilor pe parcursul folosirii platformei.

Un cont verificat și aprobat poate fi alimentat fără limită de depunere, se pot face retrageri, iar accesul la toate tipurile de selecții și la bonusuri este neîngrădit și nelimitat.

Cum trimiți documentele și în ce constă verificarea contului?

Pentru a folosi contul Betfair în totalitate este recomandat ca după înregistrarea pe site să procedezi rapid la verificarea documentelor și să le trimiți online. Este simplu, totul se desfășoară din fața calculatorului / telefonului. Ai nevoie de o conexiune bună la internet și documentele de identitate pregătite, la îndemână.

Mai întâi te loghezi în contul creat la Betfair și dai click pe balanța contului, afișată în partea dreaptă sus.

Se va deschide o pagină precum cea de mai jos. În respectiva pagină va trebui să apeși pe Confirmați-vă identitatea.

betfair confirmare identitate

Vei observa că se va deschide o pagină ca cea din poza următoare:

betfair incarcare documente

Pentru verificarea identității ai la dispoziție mai multe opțiuni, în funcție de ce document ai la îndemână:

  • Permis de conducere
  • Pașaport
  • Carte de identitate

Dacă tot te-ai apucat de verificat contul ar fi bine să efectuezi verificarea completă. Aceasta presupune și transmiterea la Betfair a unor documente care demonstrează adresa de domiciliu și datele financiare legate de metoda de plată aleasă.

Dovada adresei de domiciliu poate fi de exemplu o factură la utilități, un aviz de plată pentru impozite ale locuinței proprii sau un extras de cont bancar. Documentele trebuie să nu fie mai vechi de 6 luni și să fie pe numele tău.

Demonstrarea metodei de plată se face prin transmiterea unei copii a cardului bancar, cel pe care îl înregistrezi la profilul tău (doar față nu și verso), o imagine scanată a profilului portofelului online în care apare numele tău, adresa și numele de utilizator al contului.

Atenție: înainte de a trimite o copie scanată a cardului trebuie să lași vizibile din numărul cardului doar primele 6 și ultimele 4 cifre, dar și data de expirare și numele clar al titularului cardului.

Evident, cardul bancar sau portofelul electronic trebuie să fie pe numele tău, deoarece nu vei putea depune / retrage folosind cardul bancar al unei alte persoane.

Toate aceste documente trebuie să le ai scanate sau fotografiate sub forma unor documente de maxim 10 MB, format JPEG sau GIF, să fie clare, lizibile, încadrate corect în imagine, pentru a nu risca să fie refuzate de către staff-ul Betfair.

Mai există o metodă prin care poți transmite documentele de verificare a contului, dacă nu reușești să le încarci pe site-ul Betfair. Poți trimite documentele pe e-mail, la adresa [email protected].

Cât durează procesul de verificare cont la Betfair?

În general, procesul de verificare nu durează mai mult de 24 de ore. Deseori primești răspunsul acordul mai repede. 

Dacă Betfair consideră că trebuie să suplimentezi cu alte documente setul trimis sau unul sau mai multe documente nu sunt acceptate (ilizibile, greșit scanate, etc), vei fi informat pe e-mail. Va trebui să le retransmiți, este deci important să respecți instrucțiunile echipei de suport Betfair. La final, dacă totul este în regulă, vei primi un mail prin care ești înștiințat că ai contul verificat și poți folosi fără restricții platforma.

Ce beneficii oferă un cont verificat la Betfair?

  • Posibilitatea de a retrage bani din cont.
  • Eliminarea limitei de depunere, care pentru un cont neverificat este de doar 200 euro
  • Un cont verificat înseamnă acces la toate bonusurile Betfair

Verificarea identității contului trebuie efectuată în termen de maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri, pentru a evita restricționarea și închiderea definitivă a contului.

Concluzii

Așa cum ai văzut, procedura de verificare a contului nu este deloc dificilă, aduce beneficii și te ajută să profiți mai repede de toate avantajele platformei Betfair.

Dacă întâmpini dificultăți în încărcarea documentelor sau sunt refuzate, este cel mai bine să iei legătura cu echipa de suport Betfair. Aceasta îți va indica exact cum trebuie să procedezi pentru a realiza corect întregul proces de verificare a contului.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: