Cum pariez de pe mobil la Betfair

0

Betfair este cel mai mare site de betting exchange din lume. Pe lângă servicii de betting exchange la Betfair pot fi plasate și pariuri ca la oricare altă agenție de pariuri online, în secțiunea Sportsbook.

Deschide cont AICI la Betfair și primești bonus 500 RON!

betfair pariuri de pe mobil

În acest articol îți voi arăta pas cu pas cum se plasează un pariu de pe mobil la Betfair Sportsbook. Ceea ce voi scrie în continuare este valabil inclusiv pentru pariurile plasate prin intermediul Betfair app.

Atunci când vrei să pariezi de pe telefon la Betfair trebuie, bineînțeles, în primul rând să dai click pe butonul Autentificare și să te loghezi în cont. 

betfair mobilPe prima pagină a interfeței mobile de la Betfair sport îți vor fi afișate pariurile live, dar și evenimentele de top.

pariuri de pe mobil la betfair

Eu în continuare îți voi arăta cum să pariezi pre-meci.

Va trebui să dai click pe sportul pe care dorești să pariezi, apoi să dai click pe “Răsfoire“. Acum poți alege să vezi oferta din sportul respectiv pentru ziua curentă, pentru ziua următoare, vei putea alege una dintre competițiile de top sau poți căuta o anumită țară accesând secțiunea corespunzătoare literei cu care începe țara din care vrei să pariezi, lista fiind disponibilă-n partea inferioară a paginii.

betfair pariuri de pe telefon

1. Cum joci un pariu single de pe mobil la Betfair?

Am decis să pariez pe un meci din Liga Campionilor. În acest caz dau click pe J-L si pe Liga Campionilor.

Acum sunt afișate meciurile din competiția selectată. Dacă vrei să vezi doar pariurile principale pe 1×2 dai așa scroll în jos. În cazul în care vrei să vezi alte tipuri de pariuri din competiția respectivă dai click pe “Cotele meciului” și schimbi în categoria dorită dintre cele din listă.

betfair pariuri de pe mobil bilet - bilet simpluDacă vrei să vezi toate pariurile disponibile pentru un meci dai click pur și simplu pe meciul respectiv. Acum vor afișate pariurile populare pentru partida respectivă. Poți vedea doar o anumită categorie de pariuri sau toate piețele dacă dai scroll dreapta pe rândul unde scrie Populare și apoi dai click pe categoria de care ești interesat.

betfair mobil bilet simplu

După ce ai selectat un anumit pronostic acesta va trece pe Bilet, în partea dreaptă sus a paginii web. 

betfair pariuri bilet

Dă click pe acel text Bilet și se va încărca biletul în pagină. Acum va trebui să scrii miza. Ulterior apasă butonul Plasare pariuri pentru a juca biletul.

betfair mobil plasare bilet simplu

Joaca AICI un pariu single la Betfair!

2. Cum joci un pariu multiplu de pe mobil la Betano?

Dai click pe Bilet în partea dreaptă sus pentru a reveni la oferta de pariuri. Alegi și al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic și pe Bilet (sus în dreapta) se vor adăuga aceste selecții. Astfel am acum scrisă cifra 3, deoarece am adăugat 3 pronosticuri.

Trebuie să dai click pe Bilet pentru a trece la plasarea pariului. Acum vei avea și opțiunea Selecții multiple. Dacă scrii miza (eu am scris 5) în dreptul la Triple (x1) vei juca un pariu multiplu apăsând pe butonul Plasare pariuri.

betfair mobil bilet multiplu

3. Cum joci un pariu tip sistem de pe mobil la Betano?

Vezi în imaginea de mai jos căsuța Duble (x3). În dreptul acesteia am scris 2. Înseamnă că vreau să joc un sistem “Duble – 2 din 3”, cu o miză de 2 RON pe variantă, adică 6 RON pe întreg sistemul.

Atenție, miza scrisă-n dreptul sistemului dorit se va înmulți cu numărul de după egal, în cazul sistemului meu cu 3. Dai click pe Plasare pariuri și ai jucat un bilet tip sistem la Betfair.

betfair mobil bilet în sistem

După cum se poate observa este destul de simplu să joci la pariuri sportive online de pe telefon sau tabletă la Betfair.

Dă click AICI pentru a deschide cont la Betfair!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here