Cum pariez de pe mobil la Betfair

0
180

Cum pariez de pe mobil la Betfair

Betfair (bonus 500 Ron – deschide cont aici) este cel mai mare site de betting exchange din lume. Pe langa servicii de betting exchange la Betfair pot fi plasate si pariuri ca la oricare alta agentie de pariuri online, in sectiunea Sportsbook.

In acest articol iti voi arata pas cu pas cum se plaseaza un pariu de pe mobil la Betfair Sportsbook.

Deschide cont AICI la Betfair si ia bonusuri de pana la 500 RON!

Atunci cand vrei sa pariezi de pe telefon la Betfair trebuie bineinteles in primul rand sa dai click pe butonul Autentificare si sa te loghezi in cont. Daca nu te loghezi nu vei putea vedea oferta de pariuri.

Pe prima pagina a interfetei mobile de la Betfair iti vor fi afisate pariurile live, dar si evenimentele de top.pariuri de pe mobil betfair 3

Eu in continuare iti voi arata cum sa pariezi pre-meci.

Va trebui sa dai click pe sportul pe care doresti sa pariezi, apoi sa dai click pe “Rasfoire“. Acum poti alege sa vezi oferta din sportul respectiv pentru ziua curenta, pentru ziua urmatoare, vei putea alege una din competitiile de top sau poti cauta o anumita tara accesand sectiunea corespunzatoare literei cu care incepe tara din care vrei sa pariezi, lista fiind disponibila in partea inferioara a paginii.

pariuri de pe mobil betfair 5

1. Cum joc un pariu single de pe mobil la Betfair?

Am decis sa pariez pe un meci din Liga Campionilor. In acest caz dau click pe J-L si pe Liga Campionilor.

Acum sunt afisate meciurile din competitia selectata, iar daca vreau sa vad doar pariurile principale pe 1×2 dau asa scroll in jos. In cazul in care vreau sa vad alte tipuri de pariuri din competitia respectiva dau click pe “Cotele meciului” si schimb in categoria dorita dintre cele enumerate.

pariuri de pe mobil betfair 6Daca vreau sa vad toate pariurile disponibile pentru un meci dau click pur si simplu pe meciul respectiv. Acum imi vor afisate pariurile populare pentru partida respectiva. Pot vedea doar o anumita categorie de pariuri sau toate pietele dand scroll dreapta pe randul unde scrie Populare si apoi dand click pe categoria de care sunt interesat.

pariuri de pe mobil betfair 7

Dupa ce am selectat un anumit pronostic se va deschide Biletul de pariuri in centrul paginii. Aici va trebui sa scriu miza. Daca vreau sa accept micsorarea cotelor in timpul plasarii pariului va trebui sa bifez butonul din dreptul acelui text. Ulterior apas butonul Plasare pariu pentru a juca pariul.

pariuri de pe mobil betfair 8

Joaca AICI un pariu single la Betfair!

2. Cum joc un pariu multiplu de pe mobil la Betano?

Dau click pe Adaugati in biletul de pariu pentru a reveni la oferta de pariere. Aleg si al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic si pe Bilet (sus in dreapta) se vor adauga aceste selectii. Astfel am acum scrisa cifra 3 deoarece am adaugat 3 pronosticuri.

Trebuie sa dau click pe Bilet pentru a trece la plasarea pariului. Acum voi avea si optiunea Selectii multiple. Daca scriu miza (eu am scris 10) in dreptul la Triple (x1) voi juca un pariu multiplu apasand pe butonul Plasare pariuri.

pariuri de pe mobil betfair 9

 

3. Cum joc un pariu tip sistem de pe mobil la Betano?

Vezi tot imaginea de mai sus, dar uita-te la casuta Duble (x3). In dreptul acesteia eu am scris 30. Asta inseamna ca vreau sa joc un sistem “Duble – 2 din 3”, cu o miza de 30 RON pe varianta, adica 90 RON pe intreg sistemul.

Atentie, miza scrisa in dreptul sistemului dorit se va inmulti cu numarul de dupa egal, in cazul sistemului meu cu 3. Dau click pe Plasare pariuri si am jucat un bilet tip sistem le Betfair.

Asa cum se poate observa este destul de simplu sa plasezi pariuri de pe telefon sau tableta la Betfair. 

Da click AICI pentru a deschide cont la Betfair!

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here