Discuții și păreri despre Betfair

0

Betfair este cel mai mare site de betting exchange din lume și singurul de acest tip care are licența de operare în țara noastră. Dacă n-ai cont la acest operator atunci poți da click aici pentru a te înregistra.betfair înregistrareAtunci când vorbim despre Betfair există 2 discuții total diferite. Fac referire la varianta Betfair Exchange, care spuneam că este cel mai bun dintre cele de profil, dar și la Betfair Sport (pariuri sportive), acolo unde Betfair este în top 5-6 case de pariuri online.

Persoanele care aleg să facă trading la pariuri vor alege Betfair. Acest lucru se întâmplă deoarece la acest operator există cei mai mulți clienți, implicit, și cele mai multe lichidități. În aceste condiții se vor putea vinde și cumpăra pariuri mult mai ușor decât la oricare alt site de profil (în plus nici n-avem alt site de betting exchange licențiat în România).

Sincer să fiu până acum n-am făcut trading deloc. Toți cei pe care-i cunosc și care au făcut trading la Betfair sunt foarte mulțumiți de această platformă.

Pe partea de pariuri sportive nu mai vorbim de aceleași servicii. Părerile jucătorilor despre Betfair Sportsbook nu sunt dintre cele mai bune.

Atenție, a nu se înțelege că fac referire la plăți, aici totul fiind perfect.

Mă refer la faptul că valoarea cotelor este mai mică decât la alți operatori concurenți, dar și mai important, la faptul că agenția are obiceiul de a-și limita clienții.

Prin urmare, dacă ai de gând să faci trading la Betfair putem vorbi de un site de nota 10, la care este recomandat să joci, dar atunci când vine vorba de pariuri există alternative mai bune. Dar nu înseamnă ca nu poți să deschizi cont acum și să profiți de cele 5 bonusuri de câte 100 RON oferite clienților noi.

În cazul în care ai să ne spui ceva ce ne-a scăpat despre Betfair nu ezita s-o faci în secțiunea de comentarii din subsolul acestui articol.

Pariază AICI la Betfair și vei primi 5 bonusuri de câte 100 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2479%+620.00Vezi Ponturi