10 întrebări frecvente despre BetStars

0

BetStars este “fratele mai mic” al mult mai celebrului PokerStars, adică al celui mai mare site de poker online din lume. Prin intermediul BetStars compania a dorit să țină aproape jucătorii de poker care preferă și pariurile sportive, dar și să atragă alți pariori. Cât de mult a reușit acest lucru este greu de spus.

betstars întrebări frecvente

În continuare vei găsi 10 întrebări despre casa de pariuri online BetStars, dar și răspunsuri la acestea.

1. Am cont la PokerStars, îl pot folosi și la BetStars?

R: Da, îl poți folosi. Dacă-ți creezi cont pe platforma Stars (pariuri sportive, poker sau casino) vei putea utiliza contul respectiv și pe celelalte 2 platforme.

Pariază online AICI la casa de pariuri online!

2. Cât este depunerea minimă la BetStars?

R: Poți să alimentezi contul de la BetStars cu minim 5$, suma-n lei fiind calculată la cursul valutar al zilei respective. Această limită minimă este valabilă atât pentru depunerile cu cardul bancar, cât și pentru cele efectuate prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau transfer bancar.

3. Pot să pariezi în RON la BetStars?

R: Nu. Atunci când te înregistrezi vei putea selecta ca monedă a contului dintre dolari americani, euro, dolari canadieni și lira sterlină. Nu este nicio problemă, deoarece vei putea alimenta contul chiar dacă ai cardul în RON.

Vrei să pariezi în RON? Atunci dă click AICI!

4. Cum se face verificarea contului la BetStars?

R: Verificarea contului la BetStars se poate face trimițând un e-mail la adresa verification@betstars.eu, email care trebuie să conțină username-ul tău la Stars, copia cărții de identitate și a unui extras de cont bancar sau a unei facturi de utilități.

5. Pot plasa un pariu la BetStars în timp ce joc la PokerStars?

R: Da. Poți comuta foarte simplu din lobby-ul principal PokerStars sau poți lansa “Pariuri sportive” de la masa la care joci.

6. Ce înseamnă opțiunea “Retragere” de la BetStars și cum funcționează?

R: Opțiunea “Retragere” de la BetStars este de fapt mult mai cunoscutul CashOut la Betano. Cu ajutorul ei ai ocazia să stabilești pariul înainte ca acesta să fie efectiv decis. Oferta este valabilă atât pre-meci, cât și pentru pariuri live.

7. Ce reprezintă Star Rewards?

R: Programul Star Rewards îți oferă șansa să obții cu ușurință recompense diverse.

Indiferent dacă joci la pariuri sportive, la poker sau la cazinou vei primi puncte de recompensă. În momentul în care umpli un cufăr cu recompense îl vei putea deschide și vei primi de la pariuri gratuite până la StarsCoin care pot fi utilizate în Magazinul de recompense Stars.

8. Pot paria la BetStars de pe telefon sau tabletă?

R: Da, dacă descarci aplicația PokerStars în dispozitivul tău mobil vei putea plasa inclusiv pariuri sportive.

9. Ce este Spin & Bet la Betstars?

betstars spin&bet

R: Opțiunea Spin & Bet o vei găsi în coloana din stânga paginii betstars.ro, lângă bilet. Dupa ce ai selectat pronosticul pe care vrei să-l plasezi scrie miza și dă click pe butonul “Învârte & plasează pariul”.

În funcție de locul în care se va învârti roata miza biletului tău va primi un multiplicator (maxim 10 ori). De precizat dacă tot am răspuns la această întrebare ca valoarea cotei va scădea atunci când selectezi opțiunea “Spin & Bet”, dar și că miza maximă acceptată pentru un astfel de pariu este de 100 euro.

10. Ce primesc atunci când fac prima depunere la BetStars?

Atunci când am actualizat acest articol, aprilie 2020, BetStars nu oferea niciun bonus pariuri pentru clienții noi.

Vrei un bonus pentru a juca la pariuri online?…

…Atunci dă click AICI și vei primi bonus la prima depunere!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here