Cum depun bani la BetStars

0
33

La BetStars nu poti sa ai un cont de pariuri in lei, dar poti avea in euro, dolari sau lire sterline. O sa depui banii in lei, iar BetStars face conversia. De exemplu, daca ai cont in dolari si depui 200 RON iti vor intra 47,41 USD pentru ca se opreste si o taxa de schimb valutar. Sunt mai multe metode de depunere din care sa alegi: card bancar Visa, MasterCard, Maestro, portofele electronice Skrill si Neteller, PaysafeCard si transfer bancar, asa cum se vede in imaginea de mai jos

metode de depunere

1. Cum faci o depunere cu cardul bancar la Betstars

Cardul bancar este cea mai populara metoda de plata la casele de pariuri online din Romania. In primul rand trebuie sa dai click pe in partea dreapta sus pe butonul “Depunere”. Se va incarca o pagina precum cea din imaginea de mai jos. Selectezi metoda de plata dorita, suma pe care vrei s-o depui, in RON, si-ti va fi afisat echivalentul in USD cu care va fi creditat contul. In final trebuie dat click pe sageata alba pe fundal verde.

Depune cu cardul AICI la casa de pariuri online numarul 1 in Romania!

Acum se va deschide o pagina ca in imaginea de mai jos. Acolo va trebui sa completezi datele scrise pe card.

depunere visa

  • Numar card – scrie numarul format din 16 cifre de pe fata cardului bancar.
    numar card
  • Data expirarii cardului – selecteaza luna si anul in care va expira cardul Visa. Aceste date se afla tot pe fata cardului.
    data expirarii
  • CVN – CVN sau Card Verification Value este un cod de verificare format de 3 cifre care se afla pe spatele cardului sub banda magnetica neagra.
    cvn

Tot ce mai trebuie sa faci este sa dai click pe butonul verde si banii vor intra in contul tau de pariuri online.
buton 1

2. Cum faci o depunere cu Skrill la Betstars

Dupa ce ai ales ca metoda de depunere Skrill si ai completat suma pe care vrei s-o depui, ca in prima imagine de la punctul 1, se va incarca o pagina unde trebuie sa scrii adresa de e-mail a contului Skriill.

skril mail

Ulterior vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, unde vei introduce parola de logare in acest portofel electronic, iar banii vor intra in contul Betstars.

3. Cum faci o depunere Neteller la Betstars

Alegi Neteller ca modalitate de plata si scrii suma pe care vrei s-o depui. Dupa ce dai click pe sageata alba se va incarca o pagina precum cea de mai jos. In respectiva pagina trebuie sa introduci datele contului tau Neteller.neteller

In final mai este nevoie doar sa dai click pe sageata alba pentru a finaliza tranzactia.

4. Cum faci o depunere cu Paysafecard la Betstars

Procedura de depunere este similara cu cea de la Skrill, adica selectezi metoda, scrii suma, dai click pe sageata, te loghezi in contul Paysafecard si confirmi plata catre Betstars. 
paysafecard

5. Cum faci o depunere prin transfer bancar la Betstars

Nu este o metoda de plata recomandata atat pentru timpul mare care dureaza pana se va procesa tranzactia, cat si pentru limita minima foarte mare mentionata de Betstars.
transfer bancar

Acestea sunt toate metodele de depunere oferite de BetStars si chiar daca nu percepe nicio taxa, o sa platesti o suma modica la fiecare depunere din cauza schimbului valutar.

Incepe sa pariezi online AICI cu un bonus de pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
34 din 51 67% +940.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 76 64% +761.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
70 din 133 53% +480.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here