Cum descarci aplicația pentru pariuri de la BetStars

0

Betstars este o casă de pariuri online care face parte din compania Pokerstars, cunoscută-n toată lumea. Betstars nu este una dintre cele mai căutate agenții de la noi, dar din punct de vedere al ofertei pentru pariuri pe mobil, stă bine. În plus are și aplicații pariuri pentru iOS și Android, iar pariurile live sau pre-match devin o plăcere, pentru că totul merge lin și nu sunt întreruperi.

betstars apk

În acest articol o să-ți prezint cum descarci aplicația pentru mobil, indiferent ce telefon ai în dotare.

1. Aplicația de mobil BetStars pentru iOS

Dacă ai iPhone este foarte ușor să instalezi aplicația BetStars. Intri la AppStore și scrii Betstars. Se vor deschide mai multe aplicații, iar prima se numește BetStars pariuri sport online. Dă click pe Obțineți și aplicația se va descărca în scurt timp.

Mai sunt 2 aplicații acolo. Prima este pentru Poker, iar a doua pentru Casino, dar dacă vrei să joci la pariuri sportive online, atunci ar fi bine să descarci BetStars pariuri online.

După ce aplicația este în mobilul tău trebuie să introduci username-ul și parola pe care le-ai scris atunci când ai deschis contul și apoi să începi să pariezi.

betstars app ios

2. Aplicația de mobil Betstars pentru Android

După ce ai intrat pe site-ul betstars.ro de pe mobil, deasupra butoanelor Autentificare și Înregistrează-te acum, găsești butonul pe care trebuie să-l apeși pentru a descărca aplicația Betstars.

betstars mobil

După ce ai dat click pe ea îți va apărea jos un mesaj în care ești întrebat dacă vrei să descarci aplicația BestStarsInstallRO.apk.

Dă click pe al doilea buton ca să treci la următorul pas. Îți va apărea un mesaj în care ești informat că această aplicație nu este din Google Store. Dacă vrei s-o descarci din surse externe trebuie să dai accept.

Descarcă AICI aplicația casei de pariuri preferată de pariorii români!

Această aplicație de mobil aparține celor de la Pokerstars, este de top și nu trebuie să-ți faci griji legate de siguranța datelor tale. Google Store nu acceptă aplicații de mobil pentru pariuri, poker sau cazinou, dar dacă descarci din surse externe este legal și în regulă.

betstars app android

Acum trebuie să intri la Descărcări în telefonul tău mobil și să dai click pe folderul cu denumirea BestStarsInstallRO.apk, ca să poți paria direct din aplicație. După aceea cauți în telefon iconița cu BetStars.Ro, intri în cont și ești gata să pariezi.

3. De ce este bună o aplicație pentru mobil?

Mulți pariori români folosesc telefonul mobil ca să parieze online. Drept exemplu traficul acestui site este în proporție de peste 70% de pe mobil. Peste 75% dintre ei preferă o aplicație pentru mobil decât să intre de pe desktop.

În aceste condiții este foarte important să ai posibilitatea să pariezi prin intermediul unei aplicații. O vei putea face în condiții mai bune decât în browser-ul dispozitivului mobil. 

Descoperă AICI cel mai bun bonus pentru pariuri sportive, inclusiv pentru mobil!

O aplicație pentru mobil te ajută să găsești rapid pariurile dorite. Ea se încarcă foarte repede și în plus ai parte de bonusuri la pariuri și promoții exclusiv pentru mobil, la care se adaugă funcții speciale pe care nu le găsești pe desktop.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here