Cum deschizi cont la BetStars

0

BetStars este o casă de pariuri online lansată în anul 2015. Ea face parte din aceeași companie cu PokerStars, site de poker care nu mai are nevoie de vreo prezentare pentru cei care joacă poker online.

BetStars n-are un bonus răsunător la prima depunere și nici nu poți să deschizi contul în lei, dar poți să câștigi de 10 ori suma la un anumit pariu cu promoția Spin & Bet. Dacă vrei să ai cont pe aceeași platformă cu PokerStars, în acest articol o să-ți arăt cum poți să deschizi un cont la casa de pariuri BetStars.

Dă click AICI dacă vrei să vezi care este agenția preferată de români!

betstars înregistrare

După ce ai intrat pe https://www.betstars.ro în dreapta sus ai butonul verde “Înregistrează-te acum“. Trebuie să dai click pe el, moment în care se va deschide un pop-up cu Creează-Ți Un Cont Stars (Pasul 1 Din 2) ca-n imaginea de mai jos.

Pasul 1

betstars cont nou - pas 1

Va trebui să introduci o adresă de e-mail, să alegi un user și parolă, dar să le prezint pe rând.

 • Țara de reședință – aici nu modifici nimic, pentru că este setată deja România ca țară de reședință.

betstars țara

 • Adresa de e-mail – scrie o adresă de e-mail la care ai acces.

betstars adresa mail

 • ID Stars – scrie ID-ul contului, trebuie să fie format din minim 4 caractere și să nu conțină numele tău.

betstars id

 • Parola – introdu o parolă care să conțină minim 8 caractere, să înceapă cu o literă și să aibă-n componență cel puțin o cifră.
  Parola betstars

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai click pe butonul verde Continuă.
betstars continua

Pasul 2

Se va deschide o nouă pagină Pasul 2, ca în imaginea de mai jos, unde va trebui să bifezi niște căsuțe. Ultima este foarte importantă, pentru că altfel nu poți să creezi contul dacă n-ai 18 ani, vârsta minimă pentru a paria online în România.

betstars cont nou - pas 2

 • Selectează tot – această căsuță este făcută ca să-ți facă înregistrarea mai ușoară. Click pe ea și apoi Creează cont.

betstars selectează tot

 • Oferte e-mail – dacă dorești să primești anumite oferte sau promoții pe e-mail bifează această căsuță. Dacă ești sătul de mail-uri și nu vrei să fii deranjat, n-o bifezi. Este alegerea ta!

betstars oferte e mail

 • Confirm că am cel puțin 18 ani – dacă nu bifezi această căsuță nu-ți poți crea contul pe BetStars. Minorii n-au voie la jocuri de noroc online sau offline.

betstars major

 • Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai click pe butonul verde Creează cont și acum poți paria online la Betstars.
  betstars crează cont

Se va deschide o nouă pagină Cont Stars creat, plus un buton mare verde cu mesajul Fă o depunere, ca-n imaginea de mai jos:
betstars cont creat

O să primești un e-mail în care se explică că ai un cont Stars universal, adică ai nevoie doar de un set de setări și preferințe pentru toate platformele Stars: pariuri sportive, poker și jocuri de cazino.

Dacă există un prim avantaj când deschizi un cont nou la Betstars acesta este reprezentat de timpul foarte scurt petrecut în fața laptopului când realizezi această acțiune.

Descoperă AICI casa de pariuri online preferată de români!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here