Un parior a fost la un pas sa bage Superbet-ul in faliment

28
112545

Nicu din Cluj a fost la un pas sa dea lovitura vietii la pariuri si in acelasi timp sa bage casa de pariuri, Superbet in faliment.

Pariorul a mizat 2 Ron pe un bilet format din 13 meciuri de fotbal cu cote mai mari de 2 si astfel a adunat o cota totala de 22 587. Pentru cele 13 meciuri a primit bonus 40% si astfel a atins castigul maxim oferit de Superbet, 60 000 Ron.

Un singur meci de pe bilet nu a iesit. Este vorba despre un meci din Franta: Montpellier – Nice.

Acum va ganditi ca nu poti baga Superbet in faliment cu un bilet de 60 000 Ron, dar daca va spun ca Nicu a jucat acest bilet de 10 ori va schimbati parerea? Poate nici 600 000 Ron nu ar fi falimentat Superbet-ul dar sunt sigur ca un mic cutremur ar fi fost.

Si ca sa terminam aceasta poveste adevarata cu un final fericit va mai spunem ca Nicu a ramas cu un castig de 2 000 Ron la fiecare bilet (pariu sansa la Superbet). Asta inseamna ca azi merge sa incaseze 20 000 Ron.

Felicitari Nicu si speram ca data viitoare sa castigi tot!

 

Un parior a fost la un pas sa bage Superbet-ul in faliment Bilete pariuri Bilete Pariuri Castigate

Un parior a fost la un pas sa bage Superbet-ul in faliment Bilete pariuri Bilete Pariuri Castigate

28 COMENTARII

  1. Nu jucați sume mari.am jucat 4 extrageri la rind si nimic.au vazut pe calculator ca joc nr.2 şi nu iau dat drumul decît după ce mam oprit că nu mai avem bani.am jucat în scărița dublînd suma de la oră la oră.degeaba.praf în ochi.să nu faceți aşa ceva niciodată.nu veți cîştiga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nu jucați sume mari.am jucat 4 extrageri la rind si nimic.au vazut pe calculator ca joc nr.2 şi nu iau dat drumul decît după ce mam oprit că nu mai avem bani.am jucat în scărița dublînd suma de la oră la oră.degeaba.praf în ochi.să nu faceți aşa ceva niciodată.nu veți cîştiga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bravo NICULE….ahhhh…decând aștept sa văd o casa de pariuri în faliment de un jucător de ani ani și ani de zile….nu e rau nivele.tot așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here