Jurnal pariuri – bonus Sportingbet obtinerea bonusului si rularea sa

634

1Catalin, unul dintre cei trei tipsteri care scrie pe site-ul Biletu-zilei.com s-a hotarat sa-si deschida cont la Sportingbet (deschide si tu un cont nou acum) si va incerca sa obtina bonusul maxim oferit de aceasta casa de pariuri. Acest bonus este de 400 RON si reprezinta 50% din valoarea primului depozit. Pentru a obtine acest bonus el a depus chiar acum 800 RON in contul Sportingbet.

Acum va trebui ca timp de sapte zile (pana pe 23 septembrie, inclusiv) sa parieze in total de trei ori suma depozitata, 800 RON, pe cote de cel putin 1.50. A ales sa deschida cont acum pentru a prinde o saptamana plina de fotbal, sport pe care pariaza in general. Are astfel astazi si maine meciuri din Liga Campionilor, Europa League, in weekend campionate, iar marti vor fi etape intermediare sau meciuri de cupe in toate competitiile de top).

Mai multe detalii despre cum s-a gandit sa joace pentru a avea sanse reale la indeplinirea primei conditii de eliberare a bonusului veti vedea in articolul urmator, in care veti gasi si biletele jucate de el astazi.

Deschide si tu acum cont la Sportingbet si obtine bonusul de pana la 400 RON pentru primul depozit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here