Ponturi pariuri sportive Azerbaijan – Croaţia (03.09.2015)

334

euro2016Ponturi pariuri sportive Azerbaijan – Croaţia (03.09.2015) – Primul meci programat astăzi în preliminariile pentru EURO 2016 va avea loc de la ora 19.00 la Baku, acolo unde Azerbaijan o va găzdui pe Croaţia. Cele două formaţii fac parte din grupa H, în care selecţionata pregătită de către Niko Kovac se află pe primul loc.

Azerbaijan vine după o partidă reuşită din punct de vedere defensiv, încurcând-o pe Norvegia chiar pe terenul acesteia (0:0). Fără şanse la calificare – se află pe cinci cu patru puncte – azerii vor încerca cu siguranţă să pună probleme şi croaţilor. Ei n-au luat gol nici în precedentul meci de acasă, când au obţinut de altfel şi primul succes, dar adversară i-a fost Malta (2:0). În meciurile interne mai tari a cedat la limită, atât cu Bulgaria, cât şi cu Norvegia.

Croaţia a avut un meci tare în ultima etapă, remizând acasă cu Italia. Acel rezultat de 1:1 îi permite să stea pe primul loc în grupă, având patru puncte avans de a treia clasată. Cu 14 puncte este neînvinsă după şase jocuri, doar cu italienii având probleme. În deplasare a marcat câte un gol atât în Bulgaria, cât şi în Italia.

Dario Srna este suspendat şi va rata acst meci. În rest nu sunt probleme de efectiv în cele două tabere.

Azerbaijan – Croaţia echipe probabile:
Azerbaijan: Agayev; Medvedev, Abisov, Sadygov, Dasdamirov; Qarayev, Huseynov, Nazarov, Ismayilov, Israfilov; Nadirov
Croaţia: Subasic; Vrsaljko, Vida, Lovren, Pranjic; Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic; Olic, Mandzukic

Croaţia a reuşit un meci perfect în tur, când a învins la scor de tenis. Ce-i drept acum se joacă în deplasare, dar după ce a marcat atât în Bulgaria, cât şi în Italia, cred că Mandzukic şi compania pot puncta măcar de două ori şi în poarta lui Agayev. Suplimentar aş risca puţin chiar pe un succes al croaţior alături de minim trei goluri însrise în partidă (de ambele formaţii)

Pont pariuri Azerbaijan – Croaţia: Croaţia să marcheze peste 1.5 goluri, cota 1.57 la Unibet

Pont pariuri cotă mare Azerbaijan – Croaţia: Victorie Croaţia şi peste 2.5 goluri marcate în meci, cota 2.14 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here