Acasă Biletul Zilei

Biletul Zilei

Biletul Zilei 2021 Biletul zilei la pariuri sportive pentru azi este format din cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei. În fiecare zi îți propunem o combinație de pronosticuri cu șanse mari de reușită, care să te ajute să-ți creezi propriul bilet. Biletu zilei, dacă vrei, este o analiză obiectivă, realizată zilnic de către tipserii din echipa biletu-zilei.com, tipseri care au experiență în lumea pariurilor online. Biletul zilei poate conține ponturi la pariuri din fotbal, tenis, handbal, baschet sau hochei pe gheață.

Bilete Pariuri pentru Azi

Rezultate Bilete

Cota 2
Castigate: 13 din 27
Unitati: +130
Bilet Fotbal
Castigate: 4 din 25
Unitati: -1251
Bilet handbal
Castigate: 7 din 15
Unitati: +197
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 27
Unitati: -966
Bilet baschet
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0
Bilet hochei
Castigate: 13 din 22
Unitati: +495
Bilete Pariuri Link
Biletul Zilei de Azi Vezi Aici
Bilete Fotbal Click Aici
Bilet Cota 2 Vezi Biletul
Joaca Biletele la Betano Bonus 100% pana la 500 RON

Inspirație din biletul zilei pariu sigur

În fiecare zi poți intra pe biletu-zilei.com pentru a analiza ponturile propuse de noi și să alegi selecțiile pe care le consideri cu cele mai mari șanse de câștig.

Biletul de azi este gratuit și realizat pe baza informațiilor culese de pe website-urile de statistici și din știrile de dinaintea meciurilor. De asemenea, pe lângă informațiile publice, mai există și experiența acumulată de-a lungul anilor de către tipserii ce urmăresc foarte multe evenimente importante.

Astfel, ai mai multe motive să te inspiri de pe biletul zilei atunci când plasezi un pariu.

Cote pentru biletul zilei

Pe biletu-zilei.com vei găsi bilete cu cote finale mai mari de 2, 3 sau 10. Evident că cele mai mici au mai multe șanse de câștig, în timp ce cotele de 10+ sunt foarte rar câștigătoare.

Cotele de 2 și 3 sunt jucate de către pariorii care deja au un buget mai mare pentru pariuri și știu cum să-și gestioneze resursele.

Dacă vrei să începi direct cu o sumă importantă destinată pariurilor sportive poți profita de bonusurile substanțiale pe care le găsești la cele mai bune case de pariuri la prima depunere, printre care amintim Superbet, Betano, 888Sport, Publicwin, Fortuna sau Unibet.

Meciurile sunt alese din ofertele pe care le găsim la case de pariuri și în funcție de cele mai mari cote.

De exemplu, dacă statisticile ne arată că o echipă joacă spectaculos și marchează sau / și primește multe goluri sau un jucător de tenis joacă foarte bine pe o anumită suprafață, atunci vom continua să analizăm meciurile respective pentru a găsi cele mai bunepredictii pentru bilet.

Biletul zilei fotbal sigur

În fiecare zi încercăm să-ți propunem bilete pariuri fotbal cât mai sigure cu putință. În pariurile sportive, însă, nu se poate vorbi despre ceva sigur, deoarece chiar și o cotă de 1.01 s-a dovedit a fi pierzătoare nu de puține ori.

Biletul zilei tipseri

Fiecare dintre cele 6 bilete propuse zilnice sunt propuse de 6 tipseri specializați pe câte un sport.

Atunci când te inspiri de la tipserii noștri în crearea biletului zilei trebuie să ai în vedere și faptul că este posibil ca unele ponturi să se bată cap în cap. Mă refer aici strict la biletul zilei din fotbal propus de Radu Oprea și biletul zilei cota 2 propus de Cristina CC. Adică poate Radu la biletul din fotbal consideră că are șanse mari de reușită 3+ goluri la un meci, în timp ce Cristina C la biletul zilei cu cota 2 poate vedea la același meci pronosticul 0-2 goluri cu șanse mari de reușită. În această situație analizează meciul și alege opțiunea care ți se pare cea mai bună.

Biletul zilei tenis

Dacă vrei să faci biletul zilei tenis te poți uita la biletul propus de Tennis.tipster.92, dar te poți inspira și din ponturile propuse de către Adrian1981, deoarece și el oferă pronosticuri pentru meciuri din sportul alb.

Biletul Zilei - bonusuri la casele de pariuri online

Bonus pentru biletul zilei la Fortuna

 • Bonus dublu - joacă un bilet cu minim 5 și maxim 20 de evenimente, cota minimă 1.20 per pronostic și automat pe bilet va fi adăugată o cotă bonus (poți juca inclusiv biletul zilei cu bonus dublu).
 • Meciul zilei - cote mărite pentru cele mai interesante meciuri ale zilei pentru pariuri pe 1, X, 2, cu condiția să mai adaugă alte minim 2 evenimente pe bilet.
 • Oferta Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul din Oferta Plus alte minim 4, 7 sau 11 ponturi. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de evenimente de pe bilet va fi mai mare.

Ce primesti in plus pentru biletele pariate la NetBet

 • Add2Bet - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe evenimente sportive.
 • Bonus multiplu - primești până la 50% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 3 ponturi din fotbal, tenis, baschet și / sau hochei pe gheață.
 • Miza înapoi dacă pierzi pe linie - joacă un bilet cu miza minimă de 30 RON, cu exact 6 meciuri și cota maximă 1.40 per pronostic iar dacă pierzi TOATE pronosticurile vei primi miza înapoi, în limita a 50 RON pe săptămână.

Ce ofera Winmasters in plus la bilete

 • PariuriPlus - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe meciuri.
 • Bonus multiplu - primești până la 60% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 4 predictii din fotbal, tenis și / sau baschet.
 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține minim 5 și 10 pronosticuri, cu cote minime 1.25 per selecție, este jucat cu o miză cuprinsă între 20-50 RON și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi.

Avantaje la Betano pentru pariurile multiple

 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține între 5 și 10 meciuri din fotbal și/sau baschet, cu cote minime 1.65, și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).
 • Câștig suplimentar - dacă biletul conține între 4 și 10 evenimente din fotbal și/sau baschet, fiecare cu cota minimă 1.50, primești suplimentar până la 50% din profit în bani reali (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).

De ce ai juca biletul tau la Superbet

 • Super Extra - primești cote îmbunătățite pentru multe meciuri la pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12, cu condiția ca pe bilet să se mai regăsească alte minim 5 pronosticuri cu cote de cel puțin 1.10.
 • Super Cota - cote îmbunătățite pentru pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12 pentru cele mai importante evenimente ale zilei

Bonus pentru biletul zilei la PublicWin

 • PublicWin Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul PublicWin Plus alte minim 4, 7 sau 11 ponturi. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de predictiii de pe bilet va fi mai mare.

Maxbet iti ofera pariuri gratuite pe competiții din SUA

Introdu codul bonus USBONUS în rubrica Bonusuri Disponibile de pe site-ul Maxbet. După aceea plasează minim 3 pariuri de tip multiplu (cota minimă 1.50 per pronostic) pe evenimente din NBA, NHL, MLS, MLB și / sau NFL cu o miză de minim 50 RON și vei fi recompensat cu 3 pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare. Poți obține până la 6 pariuri într-o zi și poți beneficia zilnic de ofertă.

La Unibet câștigi cu 30% mai mult

Joacă un bilet format din minim 3 evenimente din fotbal, cu cote minime per selecție de 1.25. Bifează pe bilet creșterea profitului și dacă va fi câștigător vei primi în plus până la 50% din câștig, în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.

Întrebări Frecvente - Biletul Zilei

Unde pot paria biletul zilei gratis?

Poți paria biletul zilei gratis numai dacă apelezi la bonusurile de bun venit oferite de casele de pariuri online.

Exemplu: Alegi să deschizi cont la betano.com. Această casă de pariuri îți oferă bonus de bun venit 100% până la 500 RON. Dacă depui 300 RON vei primi bonus încă 300 RON și astfel vei avea la dispoziție 600 RON ca să plasezi bilete la pariuri.

Câte evenimente să pun pe un bilet?

În funcție de casa de pariuri pe care o alegi poți include pe biletul tău la pariuri între 1 și 25 de evenimente.

Cu cât adaugi mai multe pronosticuri pe un bilet, cu atât șansele de câștig vor scădea.

Recomandarea noastră este să pariezi doar pronosticurile în care ai cea mai mare încredere.

Nu adăuga meciuri cu scopul de a mări cota totală sau de a ajunge la un câștig mai mare.

Ține cont că pariorii profesioniști joacă un singur meci sau cel mult 2 pe un bilet.

Ce cotă finală este recomandată pentru biletul zilei?

Dacă vrei să câștigi constant este recomandat să alegi o cotă finală mai mică pentru biletul zilei la pariuri.

Depinde foarte mult ce fel de parior ești: cel care alege cota totală de 20000 și dă lovitura o dată la 30 de ani (dacă o dă) sau cel care alege una sub 10 (câștigă des, dar nu se îmbogățește peste noapte).

Indiferent de cotele finale pe care le alegi este important s-ai o strategie. Ce faci dacă ai câștigat un bilet și ce faci dacă pierzi. Dacă ai un plan și dacă reusești să respecți acel plan, atunci îți vor crește considerabil șansele de a câștiga la pariuri.

Este profitabil să pariez pe Biletul Zilei Cota 2?

Biletul Zilei cu Cota 2 este una dintre cele mai profitabile variante de a juca la casele de pariuri.

Cei care pariază pe cota 2 au dezvoltat o rețetă:

 • Nu paria mai mult de 10% din bancă. Ai o bancă de 500 RON, miza de pe bilet trebuie să fie de maxim 50 RON.
 • Cu cât ai mai multe meciuri pe biletul zilei, cu atât scad șansele de câștig. Este mai bine să ai 2 evenimente cu cota finală 2 decât să ai 6 sau 10 meciuri pe bilet.
 • Alege pariurile cu 2 variante: ambele înscriu, peste și sub (goluri, cartonașe, cornere) etc, ca să-ți crești șansele de câștig.

Sunt foarte multe de spus despre biletul zilei cu cota 2.  Dacă vrei să faci din acest proiect unul profitabil atunci trebuie să-ți stabilești un set de reguli și să le respecți în totalitate.

Ce pariuri sunt recomandate pentru biletul zilei fotbal?

Pentru biletul zilei fotbal sunt recomandate pariurile cu 2, cel mult 3 variante. Aici intră: ambele înscriu, cartonașe, cornere, număr de goluri, rezultat final, șansă dublă, pauză sau final etc.

Nu recomandăm să adaugi pe biletul zilei pariuri de tip pauză-final, scor corect. Acestea au foarte multe variante și din punct de vedere statistic sunt foarte greu de pronosticat.

Cât să mizez pe biletul zilei?

Ca să începi să pariezi biletul zilei îți recomandăm să-ți stabilești o bancă. Aceasta trebuie să fie o sumă de bani pe care îți permiți s-o pierzi fără să-ți afecteze viața ta sau a familiei tale.

După ce ai stabilit banca urmează să decizi ce procent din aceasta vei plasa pe fiecare bilet de pariuri.

Cu cât cota finală de pe biletul zilei este mai mare, cu atât și procentul mizat din bancă trebuie să fie mai mic.

Dacă pentru cota 2 am stabilit că mizăm 10% din bancă, pentru cea de 3, de exemplu, putem merge pe 7% din bancă, iar pentru cea de 100 optăm pentru cel mult 0.5% din bancă.