Acasă Biletul Zilei

Biletul Zilei

Biletul zilei la pariuri sportive pentru azi este format din cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei. În fiecare zi îți propunem o combinație de pronosticuri cu șanse mari de reușită, care să te ajute să-ți creezi propriul bilet.

Biletu zilei, dacă vrei, este o analiză obiectivă, realizată zilnic de către tipserii din echipa biletu-zilei.com, tipseri care au experiență în lumea pariurilor online. Biletul zilei poate conține ponturi la pariuri din fotbal, tenis, handbal, baschet sau hochei pe gheață.

Cota 3 La Pariuri Din Fotbal 04.07.2020

Cota 3 la pariuri 04.07.2020

Biletul zilei 4 iulie 2020 - Sper sa avem un weekend bun, iar pentru sambata va propun un bilet cu o cota de 3.06. Il puteti plasa pana la ora 18:15.Ponturi pariuri pentru biletul zilei 4 iulie 2020 Ponturi pariuri...
Bilet Bonus Dublu 4 5 Iulie 2020

Bilet Fortuna cu bonus dublu 4-5 iulie (cota 728)

Pentru weekend-ul 4-5 iulie 2020 iti propunem un bilet cu bonus dublu, jucat la Fortuna. Acesta este format din 20 de pronosticuri, fiecare avand o cota de cel putin 1.25. Daca nu stiai insa la Fortuna poti sa beneficiezi de...
Cota 10 03.07.2020

Cota 10+ la pariuri propus de Red – 03.07.2020

Am fost foarte aproape sa prindem biletul inca din prima zi a lunii iulie, insa cateva goluri inscrise peste intervalul dat de mine ne-a dat peste cap. Oricum, raman increzator in acest proiect si dupa ce in ziua de...
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 3 iulie 2020

Pentru azi m-am orientat asupra unei duble 100% romaneasca formata din jocul Craiovei la Medias, cuplat cu primul joc din playofful pentru promovarea in prima liga, Turris - FC Arges. Formatia teleormaneana ataca promovarea sub bagheta fostului  mijlocas al...
Biletul Zilei Cota 2 03 Iulie 2020

Cota 2 la pariuri 03.07.2020

Pentru ziua de vineri eu joc un bilet cuminte, care nu cred ca ne poate da emotii. Pariez de aceasta data in Liga 1 si La Liga, acolo unde am doua favorite clare.  Citeste mai jos analizele mele si vezi...
Biletul Zilei La Pariuri Din Fotbal 3 Iulie 2020

Cota 3 la pariuri 03.07.2020

Biletul zilei 3 iulie 2020 - Va propun un bilet interesant pentru vineri, care are o cota de 3.29. El poate fi plasat pana la ora 19:00 cand incepe primul joc.Ponturi pariuri pentru biletul zilei 3 iulie 2020 Ponturi pariuri...
Norwich Brighton Cote Pariuri 04.07.2020

Norwich – Brighton ponturi pariuri 04.07.2020

1 pont
Se da start-ul fotbalului englez in aceasta zi de sambata inca de la ora 14:30, avand partida de deschidere intre Norwich si Brighton. Lupta cu adevarat impresionanta la retrogradare, unde gazdele par sa fie total compromise de punctaj, iar...
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 2 iulie 2020

Continuam azi cu o dubla romano-italiana in cota de 2,39, formata din doua jocuri in care asteptam goluri. La Ovidiu dinamovistii isi joaca poate ultima sansa la "supravietuire" in prima liga, in timp ce pe Olimpico, cei de la...
Biletul Zilei Cota 2 la pariuri

Cota 2 la pariuri 02.07.2020

Pentru ziua de joi cred ca vom face profit cu o cota de 2.27 din fotbal. Am incredere foarte mare in biletul pe care ti-l prezint mai jos. Pariez in Liga 1 si La Liga, pentru doua meciuri in care...
Biletul Zilei La Pariuri Din Fotbal 2 Iulie 2020

Cota 3 la pariuri 02.07.2020

Biletul zilei 2 iulie 2020 - Joi va propun un bilet indraznet cu o cota de 4.49. El este format din 4 evenimente si poate fi plasat pana la ora 19:00.Ponturi pariuri pentru biletul zilei 2 iulie 2020 Ponturi pariuri...

Rezultate Bilete

Cota 2
Castigate: 2 din 3
Cota 3
Castigate: 2 din 4
Biletul Echipei
Castigate: 0 din 0
Dubla Zilei
Castigate: 1 din 2

Inspirație din biletul zilei pariu sigur

În fiecare zi poți intra pe biletu-zilei.com pentru a analiza ponturile propuse de noi și să alegi selecțiile pe care le consideri cu cele mai mari șanse de câștig.

Biletul de azi este gratuit și realizat pe baza informațiilor culese de pe website-urile de statistici și din știrile de dinaintea meciurilor. De asemenea, pe lângă informațiile publice, mai există și experiența acumulată de-a lungul anilor de către tipserii ce urmăresc foarte multe evenimente importante.

Astfel, ai mai multe motive să te inspiri de pe biletul zilei atunci când plasezi un pariu.

Cote pentru biletul zilei

Pe biletu-zilei.com vei găsi bilete cu cote finale mai mari de 2, 3 sau 10. Evident că cele mai mici au mai multe șanse de câștig, în timp ce cotele de 10+ sunt foarte rar câștigătoare.

Cotele de 2 și 3 sunt jucate de către pariorii care deja au un buget mai mare pentru pariuri și știu cum să-și gestioneze resursele.

Dacă vrei să începi direct cu o sumă importantă destinată pariurilor sportive poți profita de bonusurile substanțiale pe care le oferă operatorii de pariuri sportive online la prima depunere, printre care amintim Betano, Superbet, NetBet, Fortuna sau Unibet.

Meciurile sunt alese din ofertele pe care le găsim la case de pariuri și în funcție de cele mai mari cote.

De exemplu, dacă statisticile ne arată că o echipă joacă spectaculos și marchează sau / și primește multe goluri sau un jucător de tenis joacă foarte bine pe o anumită suprafață, atunci vom continua să analizăm meciurile respective pentru a găsi cele mai bunepredictii pentru bilet.

Biletul zilei fotbal sigur

În fiecare zi încercăm să-ți propunem bilete pariuri fotbal cât mai sigure cu putință. În pariurile sportive, însă, nu se poate vorbi despre ceva sigur, deoarece chiar și o cotă de 1.01 s-a dovedit a fi pierzătoare nu de puține ori.

Biletul zilei fotbal care are o siguranță mai mare este cel cu cota 2+, urmat de cel cu cota 3+. Siguranța scade mult la bilete fotbal cu cota 10+ și la biletul echipei, deoarece acolo avem în general 5-6 evenimente și știm cu toții că atunci când cresțe numărul de ponturi pariuri de pe bilet scad șansele de a câștiga.

Biletul zilei tipseri

Tipserii sau tipsterii din echipă contribuie majoritatea la crearea biletului echipei. Acolo zilnic cei care văd selecții interesante le propun și în final iese biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com.

Pe lângă acesta mai avem și bilete cu meciuri propuse de anumiți tipseri, și ma refer la Bmg (biletul zilei cota 2+), Radu Oprea (biletul zilei cota 3+) și Laur1985 (biletul zilei cota 10+).

Atunci când te inspiri de la tipserii noștri în crearea biletului zilei trebuie să ai în vedere și faptul că este posibil ca unele ponturi să se bată cap în cap, adică poate Bmg la cota 2+ consideră că are șanse mari de reușită 3+ goluri la un meci, în timp ce Radu Oprea la biletul zilei cu cota 3+ poate vedea la același meci pronosticul 0-2 goluri cu șanse mari de reușită. În această situație analizează meciul și alege opțiunea care ți se pare cea mai bună.

Biletul zilei tenis

Pe biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com sunt șanse mari să găsești și meciuri tenis. Iar dacă vrei să faci biletul zilei tenis te mai poți uita și la biletul propus de Bmg, deoarece și el oferă pronosticuri pentru meciuri din sportul alb.

Biletul Zilei - bonusuri la casele de pariuri online

Bonus pentru biletul zilei la Fortuna

 • Bonus dublu - joacă un bilet cu minim 5 și maxim 20 de evenimente, cota minimă 1.20 per pronostic, și selectează din meniul din partea stângă BONUS multiplu (poți juca inclusiv biletul zilei cu bonus dublu).
 • Happy hour - oferta de bonus de mai sus este și mai bună dacă joci biletul de luni până vineri în intervalul orar 15:00-16:00 sau sâmbătă și duminică între orele 11:00 și 12:00. Astfel în loc de bonus dublu pentru 20% de pronosticuri vei ajunge să ai pe bilet bonus 120%.
 • Meciul zilei - cote mărite pentru cele mai interesante meciuri ale zilei pentru pariuri pe 1, X, 2, cu condiția să mai adaugă alte minim 2 evenimente pe bilet.
 • Fortuna Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul Fortuna Plus alte minim 4, 7 sau 11 ponturi. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de evenimente de pe bilet va fi mai mare.
 • Expert fotbal - selectează din oferta Expert minim 5 meciuri și vei primi câștiguri suplimentare (11% pentru 5 ponturi, 22% pentru 7 ponturi, 33% pentru 10 ponturi).

Ce primesti in plus pentru biletele pariate la NetBet

 • Add2Bet - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe evenimente sportive.
 • Bonus multiplu - primești până la 50% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 3 ponturi din fotbal, tenis, baschet și / sau hochei pe gheață.
 • Pariu gratuit de 50 RON pe tenis - joacă un bilet cu minim 3 pronosticuri (cota minimă per selecție 1.50) din tenis și o miză de cel puțin 10 RON și indiferent dacă biletul va fi câștigat sau pierdut vei primi un pariu gratuit în valoare de 50 RON

Ce ofera Winmasters in plus la bilete

 • PariuriPlus - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe meciuri.
 • Bonus multiplu - primești până la 60% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 4 predictii din fotbal, tenis și / sau baschet.
 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține minim 5 și 10 pronosticuri, cu cote minime 1.25 per selecție, este jucat cu o miză cuprinsă între 20-50 RON și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi.

Avantaje la Betano pentru pariurile multiple

 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține între 5 și 10 meciuri din fotbal și/sau baschet, cu cote minime 1.65, și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).
 • Câștig suplimentar - dacă biletul conține între 4 și 10 evenimente din fotbal și/sau baschet, fiecare cu cota minimă 1.50, primești suplimentar până la 50% din profit în bani reali (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).

De ce ai juca biletul tau la Superbet

 • SuperExtra - primești cote îmbunătățite pentru multe meciuri la pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12, cu condiția ca pe bilet să se mai regăsească alte minim 5 pronosticuri cu cote de cel puțin 1.10.
 • SuperCota - cote îmbunătățite pentru pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12 pentru cele mai importante evenimente ale zilei

Bonus pentru biletul zilei la PublicWin

 • PublicWin Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul PublicWin Plus alte minim 4, 7 sau 11 ponturi. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de predictiii de pe bilet va fi mai mare.

Maxbet iti ofera pariuri gratuite pe competiții din SUA

Introdu codul bonus SUA50 în rubrica Bonusuri Disponibile de pe site-ul Maxbet. După aceea plasează un pariu cu minim 3 pronosticuri (cota minimă 1.50 per pronostic) pe evenimente din NBA, NHL, MLS, MLB și / sau NFL cu o miză de minim 50 RON și vei fi recompensat cu un pariu gratuti în valoare de 50 RON. Poți beneficia zilnic de ofertă.

La Unibet câștigi cu 30% mai mult

Joacă un bilet format din minim 3 evenimente din fotbal, cu cote minime per selecție de 1.40. Bifează pe bilet cresterea profitului și dacă va fi câștigător vei primi în plus 10% din profit (3 meciuri), 20% din profit (4 meciuri), 30% din profit (5 sau mai multe meciuri)

Intrebari Frecvente - Biletul Zilei

Unde pot paria biletul zilei gratis?

Poti paria biletul zilei gratis numai daca apelezi la bonusurile de bun venit oferite de casele de pariuri online.

Exemplu: Alegi sa iti deschizi cont la betano.com. Aceasta casa de pariuri iti ofera bonus de bun venit 100% pana la 500 Ron. Daca depui 300 Ron vei primi bonus inca 300 Ron si astfel vei avea la dispozitie 600 Ron ca sa plasezi bilete la pariuri.

Cate evenimente sa includ pe un bilet?

In functie de casa de pariuri pe care o alegi poti include pe biletul tau la pariuri intre 1 si 25+ evenimente.

Cu cat adaugi mai multe evenimente pe un bilet cu atat sansele tale de castig scad.

Recomandarea noastra este sa pariezi doar pe meciurile in care ai cea mai mare incredere.

Nu adauga meciuri cu scopul de a mari cota totala sau de a ajunge la un castig putin mai mare.

Tine cont ca pariorii profesionisti pariaza un singur meci pe bilet cel mult doua.

Ce cota finala este recomandata pentru biletul zilei?

Daca vrei sa castigi constant este recomandat sa alegi o cota finala mai mica pentru biletul zilei la pariuri.

Depinde foarte mult ce fel de parior esti: cel care alege cota totala de 20 000 si da lovitura o data la 30 de ani (daca o da) sau cel care alege una sub 10 (castiga des dar nu se imbogateste peste noapte).

Indiferent de cotele finale pe care le alegi este important sa ai o strategie. Ce faci daca ai castigat un bilet si ce faci daca pierzi. Daca ai un plan si daca reusesti sa respecti acel plan atunci iti cresc considerabil sansele de a castiga la pariuri

Este profitabil sa pariez pe Biletul Zilei Cota 2?

Biletul Zilei cu Cota 2 este una dintre cele mai profitabile variante de a juca la casele de pariuri.

Cei care pariaza pe cota 2 au dezvoltat o reteta:

 • Nu paria mai mult de 10% din banca. Ai o banca de 500 Ron, miza de pe biletul tau trebuie sa fie sub 50 Ron
 • Cu cat ai mai multe meciuri pe biletul zilei cu atat scad sansele de castig. Este mai bine sa ai doua evenimente cu cota finala 2 decat sa ai 6  sau 10 meciuri pe bilet.
 • Alege pariurile cu doua variante: ambele inscriu, peste si sub (goluri, cartonase, cornere), etc ca sa iti cresti sansele de castig

Sunt foarte multe de spus despre biletul zilei cu cota 2.  Daca vrei sa faci din acest proiect unul profitabil atunci trebuie sa iti stabilesti un set de reguli si sa le respecti 100%.

Ce pariuri sunt recomandate pentru biletul zilei fotbal?

Pentru biletul zilei fotbal sunt recomandate pariurile cu doua, cel mult trei variante. Aici intra: ambele inscriu, cartonase, cornere, numar de goluri, rezultat final, sansa dubla, pauza sau final,etc.

Nu recomandam sa adaugi pe biletul zilei, pariuri de tip pauza-final, scor corect. Acestea au foarte multe variante si din punct de vedere statistic sunt foarte greu de pronosticat.

Cat sa mizez pe biletul zilei?

Ca sa incepi sa pariezi biletul zilei iti recomandam sa iti stabilesti o banca. Aceasta banca trebuie sa fie o suma de bani pe care iti permiti sa o pierzi fara sa iti afecteze viata ta sau a familiei tale.

Dupa ce ai stabilit banca urmeaza sa stabilesti ce procent din aceasta vei plasa pe fiecare bilet de pariuri.

Cu cat cota finala de pe biletul zilei este mai mare, cu atat si procentul din banca pe care il mizam trebuie sa fie mai mic.

Daca pentru cota 2 am stabilit ca mizam 10% din banca pentru cea de 3 , de exemplu, putem merge pe 7% din banca iar pentru cea de 100 optam pentru cel mult 0.5% din banca.