Acasă Biletul Zilei azi

Biletul Zilei azi

Biletul zilei la pariuri sportive pentru azi este format din cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei. În fiecare zi îți propunem o combinație de pronosticuri cu șanse mari de reușită, care să te ajute să-ți creezi propriul bilet.

Biletu zilei, dacă vrei, este o analiză obiectivă, realizată zilnic de către tipserii din echipa biletu-zilei.com, tipseri care au experiență în lumea pariurilor online. Biletul zilei poate conține ponturi la pariuri din fotbal, ponturi la pariuri din tenis, handbal, baschet sau hochei pe gheață.

Rezultate Bilete

Cota 2
Castigate: 1 din 3
Unitati: -83
Cota 3
Castigate: 0 din 2
Unitati: -200
Cota 10
Castigate: 0 din 1
Unitati: -100
Biletul Echipei
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0
Dubla Zilei
Castigate: 1 din 4
Unitati: -138
Dubla Noptii
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 05.04.2020

Am oscilat intre trei meciuri si in final "am renuntat" la africani, Dynamik - Aigle Noir, peste 1,5 goluri, din Burundi, si am ales sa merg pe acest imprevizibil campionat din Belarus combinat cu un joc din Nicaragua. O...
Biletul zilei Cota 2

Cota 2 la pariuri 05.04.2020

Biletul zilei Cota 2+ de duminica este format din doua pronosticuri, ambele din fotbal. Voi juca si de aceasta data in Belarus, la piata de goluri.  Citeste in continuare analizele mele si vezi biletul pe care il recomand. O sa...

Cota 10+ la pariuri propusa de CR7 – 05.04.2020

Salutare pariori! Prima duminica din aprilie este putin mai bogata la oferta din fotbal, astfel ca va propun un bilet in sectiunea Cota 10+. Ponturile vin de la cele 3 meciuri din prima liga a Belarusului, plus un meci...
Biletul zilei Cota 2

Cota 2 la pariuri 04.04.2020

Ieri mi-a lipsit un gol pentru un bilet verde pe meciuri din Belarus, dar la ce oferta avem in aceasta perioada nu e de mirare sa avem astfel de esecuri. Am format o cota de 2.07 pentru sambata, una...
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 04.04.2020

Prieteni azi mergem pe o dubla bazata pe doua partide din doua continente, Europa si Africa. In Belarus gazdele vin dupa 2 infringeri surprinzatoare si au zero puncte, in timp ce in Burundi se disputa un derby. Sa avem...

Cota 3 la pariuri 04.04.2020

Biletul zilei 4 aprilie 2020 - Din pacate nu am inceput luna asa cum mi-am dorit. Sper sa ma redresez si sa imi iasa pronosticurile pentru sambata. Asadar, va propun un bilet cu o cota de 3.04. El este...

Cota 3 la pariuri 03.04.2020

Biletul zilei 3 aprilie 2020 - Mi-a mers destul de bine cu putinele meciuri pe care le-am avut la dispozitie si m-am gandit ca nu ar strica sa continui. Pentru vineri va propun un bilet cu o cota de...
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 03.04.2020

Dupa startul bun de luna, cu meciurile din Nicaragua, speram sa continuam si azi (n.r. vineri) sa adaugam unitati cu partidele din Belarus. Ajuns deja la runda cu numarul 3 ne ofera azi doua meciuri, in care cel putin...
Biletul zilei Cota 2

Cota 2 la pariuri 03.04.2020

Dupa doua zile din aprilie in care oferta la fotbal a fost aproape inexistenta, iata ca de vineri incep sa mai apara meciurile si am reusit sa formez un bilet care cred ca ne va aduce profit. Voi juca in...
dubla zilei

Dubla zilei la pariuri propusa de Gabi Donadoni – 01.04.2020

Dragi prieteni, dupa ce ieri am incercat sa va introduc in fotbalul din Nicaragua, azi voi merge pe o dubla "locala". Un derby in Capitala, intre actualul lider, Managua FC, si campioana Aperturei, Real Esteli, si un joc al...

Inspirație din biletul zilei

În fiecare zi poți intra pe biletu-zilei.com pentru a analiza pronosticurile propuse de noi și să alegi selecțiile pe care le consideri cu cele mai mari șanse de câștig.

Biletul de azi este gratuit și realizat pe baza informațiilor culese de pe website-urile de statistici și din știrile de dinaintea meciurilor. De asemenea, pe lângă informațiile publice, mai există și experiența acumulată de-a lungul anilor de către tipserii ce urmăresc foarte multe evenimente importante.

Astfel, ai mai multe motive să te inspiri de pe biletul zilei atunci când plasezi un pariu.

Cote pentru biletul zilei

Pe biletu-zilei.com vei găsi bilwte cu cote finale mai mari de 2, 3 sau 10. Evident că cele mai mici au mai multe șanse de câștig, în timp ce cotele de 10+ sunt foarte rar câștigătoare.

Cotele de 2 și 3 sunt jucate de către pariorii care deja au un buget mai mare pentru pariuri și știu cum să-și gestioneze resursele.

Dacă vrei să începi direct cu o sumă importantă destinată pariurilor sportive poți profita de bonusurile substanțiale pe care le oferă casele de pariuri online la prima depunere, printre care amintim Betano, Superbet, NetBet, Fortuna sau Unibet.

Meciurile sunt alese din ofertele pe care le găsim la case de pariuri online și în funcție de cele mai mari cote.

De exemplu, dacă statisticile ne arată că o echipă joacă spectaculos și marchează sau / și primește multe goluri sau un jucător de tenis joacă foarte bine pe o anumită suprafață, atunci vom continua să analizăm meciurile respective pentru a găsi cele mai bune pronosticuri pentru bilet.

Biletul zilei fotbal sigur

În fiecare zi încercăm să-ți propunem bilete fotbal cât mai sigure cu putință. În pariurile sportive, însă, nu se poate vorbi despre ceva sigur, deoarece chiar și o cotă de 1.01 s-a dovedit a fi pierzătoare nu de puține ori.

Biletul zilei din fotbal care are o siguranță mai mare este cel cu cota 2+, urmat de cel cu cota 3+. Siguranța scade mult la bilete fotbal cu cota 10+ și la biletul echipei, deoarece acolo avem în general 5-6 pronosticuri și știm cu toții că atunci când cresțe numărul de ponturi pariuri de pe bilet scad șansele de a câștiga.

Biletul zilei tipseri

Tipserii sau tipsterii din echipă contribuie majoritatea la crearea biletului echipei. Acolo zilnic cei care văd selecții interesante le propun și în final iese biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com.

Pe lângă acesta mai avem și bilete cu meciuri propuse de anumiți tipseri, și ma refer la Bmg (biletul zilei cota 2+), Radu Oprea (biletul zilei cota 3+) și Laur1985 (biletul zilei cota 10+).

Atunci când te inspiri de la tipserii noștri în crearea biletului zilei trebuie să ai în vedere și faptul că este posibil ca unele pronosticuri să se bată cap în cap, adică poate Bmg la cota 2+ consideră că are șanse mari de reușită 3+ goluri la un meci, în timp ce Radu Oprea la biletul zilei cu cota 3+ poate vedea la același meci pronosticul 0-2 goluri cu șanse mari de reușită. În această situație analizează meciul și alege opțiunea care ți se pare cea mai bună.

Biletul zilei tenis

Pe biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com sunt șanse mari să găsești și pronosticuri din tenis. Iar dacă vrei să faci biletul zilei tenis te mai poți uita și la biletul cu cota 2+ propus de Bmg, deoarece și el oferă pronosticuri pentru meciuri din sportul alb. 

Bonus pentru biletul zilei la Fortuna

 • Bonus dublu - joacă un bilet cu minim 5 și maxim 20 de pronosticuri, cota minimă 1.20 per pronostic, și selectează din meniul din partea stângă BONUS multiplu (poți juca inclusiv biletul zilei cu bonus dublu).
 • Happy hour - oferta de bonus de mai sus este și mai bună dacă joci biletul de luni până vineri în intervalul orar 15:00-16:00 sau sâmbătă și duminică între orele 11:00 și 12:00. Astfel în loc de bonus dublu pentru 20% de pronosticuri vei ajunge să ai pe bilet bonus 120%.
 • Meciul zilei - cote mărite pentru cele mai interesante meciuri ale zilei pentru pariuri pe 1, X, 2, cu condiția să mai adaugă alte minim 2 pronosticuri pe bilet.
 • Fortuna Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul Fortuna Plus alte minim 4, 7 sau 11 pronosticuri. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de pronosticuri de pe bilet va fi mai mare.
 • Expert fotbal - selectează din oferta Expert minim 5 pronosticuri și vei primi câștiguri suplimentare (11% pentru 5 pronosticuri, 22% pentru 7 pronosticuri, 33% pentru 10 pronosticuri).

Ce primesti in plus pentru biletele pariate la NetBet

 • Add2Bet - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe pronosticuri.
 • Bonus multiplu - primești până la 50% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 3 pronosticuri din fotbal, tenis, baschet și / sau hochei pe gheață.
 • Pariu gratuit de 50 RON pe tenis - joacă un bilet cu minim 3 pronosticuri (cota minimă per selecție 1.50) din tenis și o miză de cel puțin 10 RON și indiferent dacă biletul va fi câștigat sau pierdut vei primi un pariu gratuit în valoare de 50 RON

Ce ofera Winmasters in plus la bilete

 • PariuriPlus - adaugi pe biletul plasat (dacă acesta are disponibilă funcția Cashout) unul sau mai multe pronosticuri.
 • Bonus multiplu - primești până la 60% din profit în bani reali dacă ai un bilet câștigător format din minim 4 pronosticuri din fotbal, tenis și / sau baschet.
 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține minim 5 și 10 pronosticuri, cu cote minime 1.25 per selecție, este jucat cu o miză cuprinsă între 20-50 RON și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi.

Avantaje la Betano pentru pariurile multiple

 • Nu pierzi pe un meci - dacă biletul conține între 5 și 10 pronosticuri din fotbal și/sau baschet, cu cote minime 1.65, și pierzi pe un singur pronostic primești miza înapoi (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).
 • Câștig suplimentar - dacă biletul conține între 4 și 10 pronosticuri din fotbal și/sau baschet, fiecare cu cota minimă 1.50, primești suplimentar până la 50% din profit în bani reali (ofertă valabilă doar pentru anumite competiții și tipuri de pariuri).

De ce ai juca biletul tau la Superbet

 • SuperExtra - primești cote îmbunătățite pentru multe meciuri la pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12, cu condiția ca pe bilet să se mai regăsească alte minim 5 pronosticuri cu cote de cel puțin 1.10.
 • SuperCota - cote îmbunătățite pentru pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2, 12 pentru cele mai importante evenimente ale zilei

Bonus pentru biletul zilei la PublicWin

 • PublicWin Plus - cote mărite pentru multe meciuri dacă adaugi pe lângă pronosticul PublicWin Plus alte minim 4, 7 sau 11 pronosticuri. Cota va fi cu atât mai mare cu cât numărul de pronosticuri de pe bilet va fi mai mare.

Maxbet iti ofera pariuri gratuite pe competiții din SUA

Introdu codul bonus SUA50 în rubrica Bonusuri Disponibile de pe site-ul Maxbet. După aceea plasează un pariu cu minim 3 pronosticuri (cota minimă 1.50 per pronostic) pe evenimente din NBA, NHL, MLS, MLB și / sau NFL cu o miză de minim 50 RON și vei fi recompensat cu un pariu gratuti în valoare de 50 RON. Poți beneficia zilnic de ofertă.

La Unibet câștigi cu 30% mai mult

Joacă un bilet format din minim 3 pronosticuri din fotbal, cu cote minime per selecție de 1.40. Bifează pe bilet cresterea profitului și dacă va fi câștigător vei primi în plus 10% din profit (3 pronosticuri), 20% din profit (4 pronosticuri), 30% din profit (5 sau mai multe pronosticuri)