Acasă Biletul Zilei

Biletul Zilei

Biletul Zilei 2021Biletul zilei la pariuri sportive pentru azi este format din cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei. În fiecare zi îți propunem o combinație de pronosticuri cu șanse mari de reușită, care să te ajute să-ți creezi propriul bilet.Biletu zilei, dacă vrei, este o analiză obiectivă, realizată zilnic de către tipserii din echipa biletu-zilei.com, tipseri care au experiență în lumea pariurilor online. Biletul zilei poate conține ponturi la pariuri din fotbal, tenis, handbal, baschet sau hochei pe gheață.

Bilete Pariuri pentru Azi

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Rezultate Bilete

Cota 2
Castigate: 5 din 14
Unitati: -310
Bilet Fotbal
Castigate: 3 din 14
Unitati: -459
Bilet handbal
Castigate: 5 din 11
Unitati: +434
Bilet Tenis
Castigate: 5 din 15
Unitati: -299
Bilet baschet
Castigate: 6 din 15
Unitati: -329
Bilet hochei
Castigate: 3 din 13
Unitati: -72

Inspirație din biletul zilei pariu sigur

În fiecare zi poți intra pe biletu-zilei.com pentru a analiza ponturile propuse de noi și să alegi selecțiile pe care le consideri cu cele mai mari șanse de câștig.

Biletul de azi este gratuit și realizat pe baza informațiilor culese de pe website-urile de statistici și din știrile de dinaintea meciurilor. De asemenea, pe lângă informațiile publice, mai există și experiența acumulată de-a lungul anilor de către tipserii ce urmăresc foarte multe evenimente importante.

Astfel, ai mai multe motive să te inspiri de pe biletul zilei atunci când plasezi un pariu.

Cote pentru biletul zilei

Pe biletu-zilei.com vei găsi bilete cu cote finale mai mari de 2, 3 sau 10. Evident că cele mai mici au mai multe șanse de câștig, în timp ce cotele de 10+ sunt foarte rar câștigătoare.

Cotele de 2 și 3 sunt jucate de către pariorii care deja au un buget mai mare pentru pariuri și știu cum să-și gestioneze resursele.

Dacă vrei să începi direct cu o sumă importantă destinată pariurilor sportive poți profita de bonusurile substanțiale pe care le găsești la cele mai bune case de pariuri la prima depunere, printre care amintim Betano, Superbet, Betfair, Fortuna sau Unibet.

Meciurile sunt alese din ofertele pe care le găsim la case de pariuri și în funcție de cele mai mari cote.

De exemplu, dacă statisticile ne arată că o echipă joacă spectaculos și marchează sau / și primește multe goluri sau un jucător de tenis joacă foarte bine pe o anumită suprafață, atunci vom continua să analizăm meciurile respective pentru a găsi cele mai bunepredictii pentru bilet.

Biletul zilei fotbal sigur

În fiecare zi încercăm să-ți propunem bilete pariuri fotbal cât mai sigure cu putință. În pariurile sportive, însă, nu se poate vorbi despre ceva sigur, deoarece chiar și o cotă de 1.01 s-a dovedit a fi pierzătoare nu de puține ori.

Biletul zilei fotbal care are o siguranță mai mare este cel cu cota 2+, urmat de cel cu cota 3+. Siguranța scade mult la bilete fotbal cu cota 10+ și la biletul echipei, deoarece acolo avem în general 5-6 evenimente și știm cu toții că atunci când cresțe numărul de ponturi pariuri de pe bilet scad șansele de a câștiga.

Biletul zilei tipseri

Tipserii sau tipsterii din echipă contribuie majoritatea la crearea biletului echipei. Acolo zilnic cei care văd selecții interesante le propun și în final iese biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com.

Pe lângă acesta mai avem și bilete cu meciuri propuse de anumiți tipseri, și ma refer la Bmg (biletul zilei cota 2+), Radu Oprea (biletul zilei cota 3+) și Laur1985 (biletul zilei cota 10+).

Atunci când te inspiri de la tipserii noștri în crearea biletului zilei trebuie să ai în vedere și faptul că este posibil ca unele ponturi să se bată cap în cap, adică poate Bmg la cota 2+ consideră că are șanse mari de reușită 3+ goluri la un meci, în timp ce Radu Oprea la biletul zilei cu cota 3+ poate vedea la același meci pronosticul 0-2 goluri cu șanse mari de reușită. În această situație analizează meciul și alege opțiunea care ți se pare cea mai bună.

Biletul zilei tenis

Pe biletul zilei propus de echipa biletu-zilei.com sunt șanse mari să găsești și meciuri tenis. Iar dacă vrei să faci biletul zilei tenis te mai poți uita și la biletul propus de Bmg, deoarece și el oferă pronosticuri pentru meciuri din sportul alb.

Biletul Zilei - bonusuri la casele de pariuri online

Bonus pentru biletul zilei la Fortuna

Ce primesti in plus pentru biletele pariate la NetBet

Ce ofera Winmasters in plus la bilete

Avantaje la Betano pentru pariurile multiple

De ce ai juca biletul tau la Superbet

Bonus pentru biletul zilei la PublicWin

Maxbet iti ofera pariuri gratuite pe competiții din SUA

Introdu codul bonus SUA50 în rubrica Bonusuri Disponibile de pe site-ul Maxbet. După aceea plasează un pariu cu minim 3 pronosticuri (cota minimă 1.50 per pronostic) pe evenimente din NBA, NHL, MLS, MLB și / sau NFL cu o miză de minim 50 RON și vei fi recompensat cu un pariu gratuti în valoare de 50 RON. Poți beneficia zilnic de ofertă.

La Unibet câștigi cu 30% mai mult

Joacă un bilet format din minim 3 evenimente din fotbal, cu cote minime per selecție de 1.40. Bifează pe bilet cresterea profitului și dacă va fi câștigător vei primi în plus 10% din profit (3 meciuri), 20% din profit (4 meciuri), 30% din profit (5 sau mai multe meciuri)

Intrebari Frecvente - Biletul Zilei

Unde pot paria biletul zilei gratis?

Poti paria biletul zilei gratis numai daca apelezi la bonusurile de bun venit oferite de casele de pariuri online.

Exemplu: Alegi sa iti deschizi cont la betano.com. Aceasta casa de pariuri iti ofera bonus de bun venit 100% pana la 500 Ron. Daca depui 300 Ron vei primi bonus inca 300 Ron si astfel vei avea la dispozitie 600 Ron ca sa plasezi bilete la pariuri.

Cate evenimente sa includ pe un bilet?

In functie de casa de pariuri pe care o alegi poti include pe biletul tau la pariuri intre 1 si 25+ evenimente.

Cu cat adaugi mai multe evenimente pe un bilet cu atat sansele tale de castig scad.

Recomandarea noastra este sa pariezi doar pe meciurile in care ai cea mai mare incredere.

Nu adauga meciuri cu scopul de a mari cota totala sau de a ajunge la un castig putin mai mare.

Tine cont ca pariorii profesionisti pariaza un singur meci pe bilet cel mult doua.

Ce cota finala este recomandata pentru biletul zilei?

Daca vrei sa castigi constant este recomandat sa alegi o cota finala mai mica pentru biletul zilei la pariuri.

Depinde foarte mult ce fel de parior esti: cel care alege cota totala de 20 000 si da lovitura o data la 30 de ani (daca o da) sau cel care alege una sub 10 (castiga des dar nu se imbogateste peste noapte).

Indiferent de cotele finale pe care le alegi este important sa ai o strategie. Ce faci daca ai castigat un bilet si ce faci daca pierzi. Daca ai un plan si daca reusesti sa respecti acel plan atunci iti cresc considerabil sansele de a castiga la pariuri

Este profitabil sa pariez pe Biletul Zilei Cota 2?

Biletul Zilei cu Cota 2 este una dintre cele mai profitabile variante de a juca la casele de pariuri.

Cei care pariaza pe cota 2 au dezvoltat o reteta:

Sunt foarte multe de spus despre biletul zilei cu cota 2.  Daca vrei sa faci din acest proiect unul profitabil atunci trebuie sa iti stabilesti un set de reguli si sa le respecti 100%.

Ce pariuri sunt recomandate pentru biletul zilei fotbal?

Pentru biletul zilei fotbal sunt recomandate pariurile cu doua, cel mult trei variante. Aici intra: ambele inscriu, cartonase, cornere, numar de goluri, rezultat final, sansa dubla, pauza sau final,etc.

Nu recomandam sa adaugi pe biletul zilei, pariuri de tip pauza-final, scor corect. Acestea au foarte multe variante si din punct de vedere statistic sunt foarte greu de pronosticat.

Cat sa mizez pe biletul zilei?

Ca sa incepi sa pariezi biletul zilei iti recomandam sa iti stabilesti o banca. Aceasta banca trebuie sa fie o suma de bani pe care iti permiti sa o pierzi fara sa iti afecteze viata ta sau a familiei tale.

Dupa ce ai stabilit banca urmeaza sa stabilesti ce procent din aceasta vei plasa pe fiecare bilet de pariuri.

Cu cat cota finala de pe biletul zilei este mai mare, cu atat si procentul din banca pe care il mizam trebuie sa fie mai mic.

Daca pentru cota 2 am stabilit ca mizam 10% din banca pentru cea de 3 , de exemplu, putem merge pe 7% din banca iar pentru cea de 100 optam pentru cel mult 0.5% din banca.