Anglia Premier League biletul etapei 20 (cota 5.00)

Scris de Johnny14/01/2023

Etapa a 20-a din Premier League este programata in perioada 13-15 ianuarie. Aceasta ne propune zece meciuri interesante, din care am ales patru pronosticuri care formeaza un bilet cu o cota foarte buna, de 5.00.

Everton - Southampton (14.01, ora 17:00)


  • Ar fi momentul pentru Everton sa inceapa sa obtina puncte deoarece se afla intr-o situatie dificila. Caramelele joaca acasa impotriva ultimei clasate, astfel ca cel putin un egal ar trebui sa fie obligatoriu.
  • Southampton traverseaza o forma extrem de modesta si in ultimul timp are esecuri pe linie. Nu-i vad pe oaspeti sa realizeze mare lucru in aceasta deplasare, chiar daca nici Everton nu e de speriat.

Pont: 1X, Cota: 1.35 >> Click AICI pentru a paria!

Brighton - Liverpool (14.01, ora 17:00)


  • Distanta dintre Liverpool si locul 4 e deja de sapte puncte. Cormoranii risca sa piarda pozitiile de Champions League daca continua sa fie la fel de inconstanti, iar eu cred ca in 2023 vor avea o schimbare de atitudine.
  • Brighton este intr-adevar o echipa buna, insa daca Liverpool va face un joc bun, atunci gazdele vor fi in mare pericol si nu le vad capabile sa ia macar un punct. Mizez astfel pe victoria lui Liverpool, dar aleg optiunea DNB.

Pont: Liverpool DNB, Cota: 1.55 >> Click AICI pentru a paria!

Newcastle - Fulham (15.01, ora 16:00)


  • Newcastle si Fulham sunt doua echipe care au impresionat prin jocul lor ofensiv. Ambele combatante au atins deja borna de 30 de goluri stagionale, jocul lor fiind spectaculos.
  • De altfel londonezii au in mare parte doar meciuri de peste 2.5 goluri si tocmai vin dupa un 2-1 acasa cu Chelsea. Asadar, acest duel poate fi unul frumos, de aceea mizez pe GG sau peste 2.5 goluri.

Pont: GG sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.45 >> Click AICI pentru a paria!

Chelsea - Crystal Palace (15.01, ora 16:00)


  • Chelsea este intr-o situatie dificila si are nevoie rapida de rezultate pozitive. Cred ca trupa de pe Stamford Bridge poate sa castige duelul de sambata deoarece adversara nu e deloc una puternica.
  • Diferenta de valoare e una destul de clara in favoarea albastrilor. Crystal Palace e o echipa ce are un joc modest si care probabil va fi dominata destul de clar. In aceste conditii, 1 solist mi se pare a fi un rezultat foarte bun.

Pont: 1 solist, Cota: 1.65 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CÂȘTIGATE
5 din 5
PROCENTAJ
100%
UNITĂȚI
+260
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și: