Biletul zilei baschet 01.01.2021

Scris de Wade01/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.09


1 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.09. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

Am bifat inca o luna pe plus in decembrie si am ajuns la un bilant de 4 luni pe „verde” din totalul de 5 alocate acestui proiect. Deschid anul cu un bilet format dintr-o favorita si un meci unde vad spectacol.

Daca vrei sa vezi un bilet de baschet mai riscant – am pregatit ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 1 ianuarie 2021

Detroit Pistons – Boston Celtics (ora 02:00)

Incep acest combo cu al doilea cel mai dezechilibrat meci din oferta (dupa Bucks vs Bulls evident), Pistons(0-4) cautand primul succes din sezon vs Celtics(3-2).

Spuneam la inceputul sezonului ca Detroit o sa fie una din cele mai slabe echipe din NBA, nu doar din Est, iar primele meciuri imi dau dreptate. Noua echipa din „orasul motoarelor” a pierdut toate cele 4 meciuri disputate pana acum (la cel putin 8 puncte diferenta) si atentie – n-au fost echipe solide, ci medii, spre mediocre: Warriors, Hawks, Cavs & Wolves. Blake Griffin nu va juca nici azi, desi a debutat in noul sezon, tocmai cand credeam ca vom avea un an ferit de accidentari pentru starul din Detroit.

Celtics au alternat jocul bun cu inconstanta in acest an, si se pare ca echipa va evolua la fel pana cand va reveni Kemba Walker pe teren (undeva la jumatatea lunii ianuarie). Echipa are totusi doua victorii la rand, in deplasarea din Indianapolis cu Pacers si acasa vs Grizzlies, un blowout in care au avut un avans de 30 de puncte inca din finalul sfertului secund. Asta spune multe despre forta acestei echipe „on both ends of the floor”. Merg pe trio-ul Brown – Smart – Tatum pentru un succes fara emotii in aceasta deplasare.

Pont: Boston Celtics -4.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Golden State Warriors – Portland Trail Blazers (ora 05:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Oakland, unde Warriors(2-2) joaca primul meci acasa in acest start de sezon, intr-un duel vs Blazers(2-2).

Warriors au pierdut clar primele doua partide vs Nets & Bucks, vazandu-se clar ca echipa din Bay Area nu are competitivitatea in fata unor adversari solizi. Au urmat doua victorii cu Bulls si Pistons, doua din cele mai slabe echipe din Est. Vestea buna la gazde este ca Draymond Green e aproape sa debuteze pentru echipa in noul sezon, iar zvonurile il dau pe teren in aceasta seara.

Blazers au oscilat meciurile bune in acest start de sezon, si tocmai din acest motiv nu le pot da credit in aceasta noapte. Au avut un program dificil, e adevarat, sa incepi sezonul vs Jazz, Rockets, Lakers & Clippers nu e deloc „floare la ureche”. Blazers au un pace bun si meciurile lor au un medie 232 de puncte, in timp ce Warriors stau cel mai bine din liga la acest capitol, partidele lor avand in medie 235 de puncte.

Pont: peste 222.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Salutare! Ma bate gandul la un pariu mai special in noaptea asta „Peste 29.5 puncte Antetokounmpo @ 2.20 la betano” . Ce parere ai , este sau nu un „value bet” ? Ma gandesc doar la cate minute va juca in noaptea asta, atata tot. ?

  2. La unibet vad ca linia este la 26,5 @ cota 1,85 … hmm ?
    As putea pe de alta parte sa joc si asa linia asta de 26,5 oferita de unibet si sa mai adaug pe Celtics in combo. Dar nu stiu daca merita sau nu pariul pe Antetokounmpo… ?

    1. Linia de 26.5 gasita la Unibet era un adevarat „value bet”, la jucatori fiecare punct conteaza, dovada ca Giannis a terminat partida cu 29 de puncte marcate in doar 28 de minute.

      1. Pana la urma am pus h-14,5 Milwaukee @ 1.90, dar m-am lacomit si am mai adaugat over 215,5 la Clippers si over 227,5 la Warriors, m-au ars ambele over-uri…
        Nu inteleg de ce am fost atat de fraier si nu mi-am ascultat instinctul pentru ca am simtit ca Milwaukee o sa ii desfinteze pe Bulls la o diferenta foarte mare si ma batuse gandul sa iau doar handicap -19,5 @ 3.00 la Unibet… asta e, am muscat-o…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: