Biletul zilei baschet 01.02.2021

0


1 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.63. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Nu am reusit sa aduc pe plus proiectul in luna ianuarie, insa forma buna din ultimele 10 zile imi da sperante in acest inceput de februarie. Pentru azi am ochit doua favorite din NBA, doua echipe ce ar trebui sa-si respecte statutul.

Pronosticuri baschet biletul zilei 1 februarie 2021

Atlanta Hawks – L.A. Lakers (ora 02:30)

Incep acest combo cu o partida ce se anunta dezeechilibrata la Philips Arena intre Hawks(10-9) si Lakers(15-6).

La capitolul accidentari, Trae Young apare ca “probable” pentru Hawks, in timp ce colegul sau, De’Andre Hunter a suferit o accidentare la genunchi si va lipsi in urmatoarea perioada. Problema pentru Atlanta este ca Hunter era un jucator defensiv excelent, iar cifrele arata ca Hawks permit cu 7.3 puncte / meci mai mult fara el pe parchet. Asta va fi o problema in fata unei echipe ca Lakers.

Los Angeles este la a 7-a deplasare consecutiva, si ii inteleg pe cei care merg cu handicap pe Hawks in aceasta seara. Daca juca Hunter probabil ca asta alegeam si eu, plus eventual under-ul la puncte. Insa, in lipsa lui Davis si James ar trebui sa combine bine pe langa Capela si Collins. Cu un record de 11-2 in 13 partide “afara”, ma astept ca Lakers sa continue sa inscrie peste media din sezon (112.0 PPG) si sa castige acest match-up.

Pont: L.A. Lakers castiga meciul @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets (ora 03:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Oklahoma, unde jucatorii de la Thunder(8-10) dau piept cu oaspetii de la Rockets(9-9).

Gruparea gazda a castigat pe teren propriu un singur meci din totalul de 7, si am vazut ca atunci cand intalneste o echipa cu o ofensiva buna (vezi meciul cu Nets din weekend), nu are raspuns. Ariza, Hill, Jerome si Hall raman OUT la OKC, o echipa ce este din nou in reconstructie, dupa de Westbrook a decis sa plece in D.C.

Houston e o echipa ce ne-a adus satisfactie in ultimele saptamani, totul pornind de la declaratia lui John Wall, el precizand ca este foarte important ca echipa sa inceapa sa aduce victorii. Si asta s-a si intamplat, Rockets au deja un streak de 5 victorii, urcand de pe locul 14 in Vest, pana pe 10, iar daca echipa o tine tot asa, ii vom vedea intr-un “play-in tournament”.

Pont: Houston Rockets castiga meciul @1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 1 februarie la Foruna

Bz Baschet 01.02.2021

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 2 din 5
Unitati: -9

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here