Biletul zilei baschet 01.06.2021

0

1 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.09. Am selectat doua partide de playoff, una din BBL si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 21:30.

Daca vrei sa urmaresti si „proiectul 2 de baschet” in care am avut profit in 3 luni consecutive (martie, aprilie si mai)

Nu am avut o luna deloc buna la acest proiect, asa ca doresc sa ma revansez in aceasta perioada. Avem pe final majoritatea campionatelor de baschet, cu partide de playoff mai peste tot (atat in Europa cat si peste ocean). Pentru azi m-am oprit la doua echipe favorite. Hai sa-i dam drumul!

Pronosticuri baschet biletul zilei 1 iunie 2021

ALBA Berlin – Ulm (ora 21:30)

Incep biletul de baschet cu meciul 2 din semifinalele playoff-ului din Germania – BBL, o prima partida ce se anunta la fel de atractiva ca prima intre ALBA(2) si Ulm(7).

Suntem din nou in capitala Germaniei, fratilor, in Mercedes-Benz Arena, unde ne asteapta un nou duel de foc intre ALBA si oaspetii de la Ulm. Am avut o prima partida controlata in majoritate de echipa gazda, insa cateva neatentii din sfertul final au dus la un succes pe cat de improbabil, pe atat de surprinzator al echipei din orasul Ulm. Suntem in cadrul semifinalelor in playoff-ul BBL, in cealalta disputa, Ludwigsburg si Bayern se afla la egalitate dupa primele doua meciuri.

betano euro 2020 v2

Spuneam ca oaspetii au „furat” acest prim meci din serie, vor avea insa aceeasi sansa si diseara? Nu cred. Spun asta pentru ca Peyton Siva & co. au fost superiori la cateva capitole importante: recuperari, turnovers si aruncari de 2 puncte. Oaspetii au punctat la aruncarile de la distanta, si la cele libere, unde au marcat cu 10 mai mult fata de adversari. Practic, la libere s-a decis acest prim meci din serie. O aparare mai exacta si mai „curata” va face ca ALBA sa obtina un succes extrem de important.

Pont: ALBA Berlin castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Phoenix Suns – L.A. Lakers (ora 05:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 5 in playoff-ul din Vest intre Suns(2) si Lakers(7).

Multi analisti NBA (ma includ si pe mine aici), vedeau seria ca si incheiata in favoarea campionilor en-titre, insa duminica seara, CP3 & co. au avut alte lucruri in plan. Astfel, seria a devenit din “best of 7”, una de “best of 3”. Marea intrebare ramane evident cum se simte Anthony Davis (groin injury). antrenorul Frank Vogel s-a declarat optimist dupa testele de luni, insa nu-l vad fortandu-l pe Davis intr-un meci 5, ce nu este decisiv. James a avut un “double-double” frumos duminica (25 de puncte si 12 recuperari), insa a comis si 6 turnovers, 2 din ele in momente cheie din finalul meciului.

Booker, CP3, Crowder si Ayton au facut toti un meci foarte bun, iar apararea a avut si ea rolul ei in succesul cheie de duminica. Chris Paul a facut un “statement” in acea seara, inregistrand 18 puncte si 9 pase decisive, gruparea din Arizona castigand pe merit “meciul 4”, iar echipa per total a aratat ca in meciul de debut. Suns au momentul de partea lor, si mai important de atat, CP3 este din nou la capacitate maxima. Defensiva a fost si ea importanta in partida trecuta, fortandu-i pe adversari sa aiba un procentaj de doar 39% si sa comita 15 turnoovers. In conditiile date, ma astept ca Phoenix sa preia conducerea in serie – victorie Suns aici.

Pont: Phoenix Suns castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Wade
Castigate: 9 din 21
Unitati: -284

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here