Biletul zilei baschet 02.01.2021

Scris de Wade02/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.06


2 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 00:00.

Nu am reusit sa prevad surprizele din seara trecuta de NBA, meciuri ce incep sa fie mai imprevizibile decat au fost in Orlando bubble. Pentru la noapte am format un combo dintr-un „underdog” si o favorita.

Daca vrei sa vezi un bilet de baschet mai riscant – cota 5.26 am pregatit ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 2 ianuarie 2021

Houston Rockets – Sacramento Kings (ora 00:00)

Incep acest combo cu meciul de la care ma astept la o surpriza, la Toyota Center avem un nou duel intre Rockets(1-2) si Kings(3-2).

Noul antrenor al „rachetelor” Stephen Silas a castigat primul sau meci la echipa aseara, 122-119 vs Kings. Am vazut pentru prima oara la lucru duo-ul James Harden – John Wall, si pot spune ca exista potential in Texas. Cei doi au combinat pentru 55 de puncte, 17 pase decisive, dar si 11 turnovers. Azi avem un rematch, si asa cum am vazut in majoritatea acestor dueluri – echipa care pierde primul meci se revanseaza in partida urmatoare.

Imi place Sacramento ca echipa, pentru ca asta au reusit Kings sa stabileasca in acest start de sezon – o egalitate in ofensiva. 6 jucatori au terminat aseara in „double figures” cu 3 „20-point scorers”, in timp ce Buddy Hield a adaugat 19 puncte din care 5 reusite de 3 puncte. Acest „unselfish play” face ca jocul celor de la Sacramento sa fie greu de descifrat pentru adversari – si implicit – e destul de greu sa te aperi impotriva unei asemenea echipe. Ma astept la un duel la fel de strans si la noapte, poate cu o surpriza.

Pont: Sacramento Kings +9.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Philadelphia 76ers – Charlotte Hornets (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Philly, unde Sixers(4-1) au un meci la indemana vs Hornets(2-3).

Se parea ca exista progres in Carolina, insa dupa meciul de aseara am vazut ca Hornets nu sunt pregatiti sa fie o echipa de playoff in Est. Charlotte a pierdut, 93-108 vs Memphis, in conditiile in care la oaspeti au lipsit 8 jucatori printre care primii doi marcatori: Jackson & Morant. Antrenorul James Borrego nu s-a aratat dezamagit, precizand ca echipa sa e in cautarea constantei in acest sezon de reconstructie.

Sixers s-au distrat acum 2 zile in Florida, castigand clar vs Magic, scor 92-116, tripleta Curry – Embiid – Harris acumuland 62 de puncte, 19 recuperari si 8 pase decisive. Ben Simmons a reusit o lovitura de 3 puncte, iar banca a erupt – un moment rar evident. A fost un plus evident si din partea jucatorilor din „second unit” Shake Milton cu 16 puncte, Tyrese Maxey (10) si Matisse Thybulle (9) adaugand valoare acestei echipe. Cu odihna suplimentara si intorsi acasa, ii vad pe Sixers castigand fara emotii acest match-up.

Pont: Philadelphia 76ers -4.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: