Biletul zilei baschet 02.02.2021

0


2 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide din Eurocup, cu primul meci incepand la ora 20:00.

WIN frumos ieri la proiect, atat Lakers cat si Rockets castigand clar din postura de favorite. Azi schimb competitia si merg pe doua echipe underdog, ce inca sunt nevinse in Eurocup – Top 16.

Pronosticuri baschet biletul zilei 2 februarie 2021

Monaco – Joventut (ora 20:00)

Incep acest combo cu o partida ce se anunta echilibrata intre Monaco(2-1) si oaspetii de la Joventut(3-0).

Saptamana trecuta am vazut cum gruparea spaniola a inceput tare dupa pauza mare, obtinand un avans de “double digits” si nu s-a mai uitat inapoi, castigand fara emotii pe final, scor 79-72. La capitolul “turnovers” a fost 16-5, si cu toate astea, spaniolii au castigat acel matchup. Cheia a fost la procentajul de reusita, Joventut bifand 52.8% la aruncarile de 2 pucte si 50% la cele de la distanta.

Monaco are una din cele mai bune defensive din competitie, si asta s-a vazut chiar si in partida tur, cand desi adversarii au avut un procentaj ridicat la aruncari, nu au atins 80 de puncte. Echipa s-a incapatanat sa arunce din interiorul arcului vs Joventut, iar faptul ca au reusit doar 21 de aruncari din totalul de 51 (41.2%) i-a costat. Marcos Knight & co. trebuie sa-si valorifice superioritatea la recuperarile ofensive, unde sunt lideri (13.6). Ne asteapta inca un meci echilibrat.

Pont: Joventut +10.5 puncte @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Trento – Levallois (ora 21:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din arena PalaTrento, unde echipa italiana de la Trento(1-2) isi joaca ultimele sanse la calificare vs Levallois(3-0).

Sunt increzator ca vom vedea inca un meci echilibrat intre cele doua echipe, dupa cel desfasurat saptamana trecuta in Franta, meci ce a avut nevoie de prelungiri pentru a se stabili castigatoarea. Levallois a egalat atunci in ultima secunda, si castigand apoi dupa sfertul suplimentar, ajungand la un record perfect in Top 16 (3 victorii in 3 meciuri) si unul excelent per total in competitie: 10 victorii in ultimele 11 meciuri.

Mingile pierdute (turnovers) sunt un capitol in crestere pentru Trento, iar echipa gazda va avea probleme in aceasta seara daca nu are grija de minge, adversarul fiind unul ce speculeaza imediat. S-a vazut asta in secundele finale din meciul tur, asa ca italienii stiu la ce sa se astepte. Trento a avut un rezultat surpriza vs Lokomotiv Kuban, avand un avand mare la pauza pe care rusii n-au mai putut sa-l recupereze. In rest insa, o inconstanta prea mare pentru echipa din nordul Italiei, n-am cum sa le dau credit.

Pont: Levallois +9.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 2 februarie la Betano

Bz Baschet 02.02.2021

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 2 din 5
Unitati: -9

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here