Biletul zilei baschet 02.05.2021

Scris de Wade02/05/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.22

2 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.22. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 03:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet, cu cota 5.40 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN x WIN ieri fratilor, ambele bilete propuse (cota 2.02 & cota 3.03) au fost castigatoare. Daca ieri am mers pe doua formatii „underdog”, la noapte am ochit doua echipe favorite.

Pronosticuri baschet biletul zilei 2 mai 2021

Houston Rockets – New York Knicks (ora 03:00)

Incep biletul de baschet cu un duel dezechilibrat la Toyota Center: Rockets(16-48) vs Knicks(35-28).

Cu John Wall OUT pentru restul sezonului, plus alti 7 jucatori pe lista de accidentari, echipa din Texas are sanse mari sa ocupe nu doar ultima pozitie din Vest, dar si din intreaga liga. Asta ar insemna bineinteles un first round pick in Draft-ul din toamna, si conducerea a sesizat acest lucru de cateva saptamani. Echipa este in „tanking mode” si se vede cu ochiul liber acest lucru: doar 3 victorii in ultimele 19 meciuri.

Knicks vin aici dupa ce si-au revenit rapid (esecul vs Suns) si au castigat cu Bulls fara emotii, scor 113-94. A fost al 10-lea succes in ultimele 11 partide pentru Randle & co. echipa din Big Apple incepand sa „prinda foc” chiar atunci cand conteaza – pe finalul sezonul regulat. Este pe 4 in Est in acest moment – iar asta ar insemna avantajul terenului prorpiu in prina runda de playoff, obiectiv de luat in seama pentru New York in conditiile relaxarilor sanitare. Aici merg pe victoria lor fara emotii.

Pont: New York Knicks -4.5 puncte @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

L.A. Lakers – Toronto Raptors (ora 05:00)

Inchid combo-ul cu partida din Los Angeles, unde avem duelul dintre Lakers(36-27) si Raptors(26-38).

Raptors au avut un comeback interesant in urma cu doua saptamani, insa s-a vazut ca a fost impotriva unor echipe modeste. A urmat un sir de 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri, zile in care au castigat doar vs Cavs, si au pierdut in fata unor adversari redutabili: Knicks, Nets, Nuggets si Jazz. Gary Trent ramane OUT, insa Kyle Lowry va reveni la noapte pe parchet dupa ce a fost odihnit azi-noapte vs Jazz. Toronto a facut un meci solid vs Utah (echipa gazda fara Conley si Mitchell), insa asta inseamna si oboseala suplimentara pentru titulari in meci „back-to-back”.

Ce se intampla in L.A.? Sunt probleme la echipa antrenata de Frank Vogel, cele 7 infrangeri in ultimele 10 partide ducand echipa tocmai pe locul 5 in Est. Iar la cum merg Dallas si Portland in spate (la o jumatate de partida si la o lungime distanta), trupa din Los Angeles poate sa cada pe 7 (loc de play-in tournament). LeBron James s-a intors pe parchet in infrangerea cu Kings, insa n-a parut 100%, de fapt si dupa meci a declarat ca e posibil sa joace la o capacitate de 70-80% pe acest final de sezon. E dat ca „game-time-call” diseara, insa chiar si in aceste conditii Lakers au nevoie sa se trezeasca, daca nu vor sa lupte pentru a accede in playoff in aceasta competitie.

Pont: L.A. Lakers castiga meciul @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: