Biletul zilei baschet 02.06.2021

Scris de Wade02/06/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.05

2 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide de playoff, ambele din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

Am pregatit si al bilet de baschet, cu cota 2.92 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN x WIN ieri la cele doua bilete propuse, totul iesind in NBA, dar si in BBL – unde ALBA ne-a adus un profit excelent. Pentru la noapte am ochit doua echipe „underdog”. Hai sa continuam in acelasi stil!

Pronosticuri baschet biletul zilei 2 iunie 2021

Philadelphia 76ers – Washington Wizards (ora 02:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up ce trebuia sa fie dezechilibrat intre Sixers(1) si Wizards(8).

Wizards au fost un „underdog” de 8.5 puncte in „meciul 4” insa au fost capabili sa evite eliminarea din competitie, castigand in fata fanilor, scor 122-114. Bradley Beal a marcat 27 de puncte, iar Russell Westbrook a realizat inca un „triple-double”, desi per total, cel din urma a avut o noapte de uitat la aruncare (doar 3 reusite dintr-un total de 19). Cu Joel Embiid accidentat devreme in partida trecuta, s-a deschis o portita ca „vrajitorii” sa atace prin interior. Astfel, Rui Hachimura a inregistrat 20 de puncte si 13 recuperari. Washington l-a pierdut insa pe Davis Bertans (calf strain), ce va lipsi in urmatoarele 2 luni.

A sunat alarma in Philly dupa accidentarea lui Embiid in „meciul 4”. Dupa ce au avut un avans maxima de 11 puncte in prima repriza, Sixers s-au regasit in „no man's land” dupa pauza mare, neavand raspuns la actiunile adversarilor. Tobias Harris a incercat sa suplineasca absenta lui Joel, inregistrand 21 de puncte si 13 recuperari, insa a fost prea putin ca Sixers sa ramana aproape, in meci. Echipa l-a pus pe Embiid ca „game-time-call” in aceasta seara, insa nu cred ca se va forta introducerea lui, avand in vedere ca au 3-1 in serie, si meciurile dificile in playoff de abia acum urmeaza. Sixers nu vor castiga usor acest „meci 5” pentru a inchide seria.

Pont: Washington Wizards +11.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

New York Knicks – Atlanta Hawks (ora 02:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 5 in playoff-ul din Est intre Knicks(4) si Hawks(5).

Ce meciuri am avut in debutul seriei la Madison Square Garden, fratilor. Am precizat atunci ca in ciuda faptului ca Knicks castigasera toate cele 3 dueluri h2h cu Hawks in sezonului regulat, meciurile din playoff sunt altceva. Asa a si fost, Hawks au furat primul meci si implicit avantajul terenului propriu, pentru ca apoi Julius Randle & co. sa ofere publicului numeros din Big Apple – prima victorie in playoff dupa ani buni. Partidele de la State Farm Arena au aratat insa ca Hawks sunt in deplin control al acestui match-up, si sincer nu m-ar mira sa mearga in semifinale chiar din aceasta noapte (acolo unde se vor duela probabil cu Sixers).

Seria asta trebuia sa fie una extrem de apropiata valoric. Sincer, vedeam un meci decisiv aici, insa Atlanta a jucat altceva in acest postseason, cu toti jucatorii importanti apti de joc. Trae Young & co. au castigat ambele dispute de acasa prin „double-digit margins”, echipa aratand de-a dreptul impresionant, si putand fi acel „dark horse” in Est. Soimii au una din cele mai complete trupe, pe langa Young, la conducere ii avem pe Bogdanovic sau chiar Gallinari, in timp ce in caciula sunt actiuni bine puse la punct de catre Capela si Collins. Echipa oaspete e capabila sa inchida seria chiar in aceasta noapte, insa pentru siguranta – voi alege un handicap generos in favoarea lor.

Pont: Atlanta Hawks +7.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: