Biletul zilei baschet 03.05.2021

Scris de Wade03/05/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.05

3 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Am pregatit si alt bilet de baschet, cu cota 3.81 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST ieri la biletul propus, Knicks s-au impus lejer vs Rockets, insa ceva mai tarziu Lakers pierdut in partida de acasa cu Raptors. Oferta de la noapte ma face sa aleg un „under” + un „underdog”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 3 mai 2021

New Orleans Pelicans – Golden State Warriors (ora 02:30)

Incep biletul de baschet cu un duel cu implicatii de playoff in Vest: Pelicans(29-35) vs Warriors(32-32).

Warriors au castigat in deplasarea din Texas vs Rockets, insa la cum arata in acest moment Houston, nu e de mirare ca au facut-o. In prealabil insa, Warriors au pierdut clar disputele cu Wolves si Mavericks, in ambele adversarul facandu-le viata grea pe fastbreak. Cu Andrew Wiggins incert, Erich Paschall, Damion Lee, Kelly Oubre, James Wiseman si evident Klay Thompson – toti OUT, e nevoie ca Mychal Mulder, Juan Toscano-Anderson sau Kent Bazemore sa faca un pas in fata, sa-l ajute pe Steph Curry.

Pelicans revin acasa dupa ce au pierdut in Colorado vs Nuggets, insa au obtinut apoi doua victorii cu Thunder si Wolves. In ultima au revenit in sfertul final de la un deficit de 10 puncte, ducand partida in OT, unde au obtinut un succes atat de necesar. Ball, Ingram & Zion stiu ca au 3 meciuri ramase vs Warriors in acest final de sezon – aceeasi distanta separandu-i de acestia pentru locul 10 in Vest. Nu-l vad insa pe Zion „zburdand” pe teren, mai ales ca va fi tinut de Green, si vad acest match-up aratand mai degraba ca unul de playoff, decat o partida cu un „fast pace”.

Pont: sub 245.5 puncte @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

L.A. Lakers – Denver Nuggets (ora 05:00)

Inchid combo-ul cu partida din Los Angeles, unde avem duelul dintre Lakers(36-27) si Raptors(26-38).

Ce mi-au facut Lakers azi-noapte in disputa cu Raptors, pfff… Asta desi echipa a inceput cu un 27-15 run in primul sfert, s-a stins apoi repede in partea secunda, o data si cu iesirea de pe teren a lui LeBron James. Acesta a simtit din nou durere la glezna cu probleme, si nu-l vad revenind in aceasta noapte, mai ales ca jucatorii gazda joaca fara odihna (back-to-back). In plus, e posibil ca Vogel sa se gandeasca si la minutele pe care Anthony Davis le va petrece pe parchet.

Oaspetii din Colorado joaca in continuare fara Murray, Morris si Barton, insa echipa face furori in defensiva, ajungand la 9 partide castigate in ultimele 10. In aceste conditii, Nuggets le-au “furat” celor de la Clippers locul 3 in Vest (cu victorie directa acum 2 zile: 104-110), si continua sa practice un bachet impresionant. Duo-ul Jokic – Porter joaca din ce in ce mai bine, iar succesul din weekend cu Clippers a fost impresionant in conditiile in care Leonard si George au fost in terenul advers. Aleg handicapul pentru o siguranta suplimentara aici.

Pont: Denver Nuggets +7.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: