Biletul zilei baschet 04.01.2021

Scris de Wade04/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.1


4 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.10. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

LOST ieri la proiect, Celtics s-au impus pe final in Detroit, insa Mavs s-au facut de ras inca o data in acest sezon vs Bulls (Luka n-a jucat, dar am zis ca e posibil sa absenteze in analiza). Pentru la noapte am format un combo dintr-o favorita si un „underdog”.

Daca vrei sa vezi un bilet de baschet mai riscant – cota 3.68 am pregatit ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 4 ianuarie 2021

Toronto Raptors – Boston Celtics (ora 02:30)

Incep acest combo cu meciul in care imi place valoare pe echipa favorita, in Tampa avem duelul dintre Raptors(1-4) si Celtics(4-3).

I-am urmarit pe Raptors in acest start de sezon si pot spune ca echipa are nevoie de un „breakout”, iar asta se poate intampla la noapte. Sa nu uitam ca Raptors au un „chip on their shoulders” dupa ce Celtics i-au eliminat in playoff in Orlando bubble. Cheia va fi la Pascal Siakam, cel care a avut nervi atat la meciul cu Sixers, cat si in partida pierduta pe nedrept in New Orleans. Nick Nurse preciza ca e constient de problemele jucatorului sau si ca va incerca sa-l faca sa evite aceste capcane de „foul trouble” si sa se concentreze exclusiv pe jocul colectiv.

Celtics vin dupa doua meciuri stranse in Detroit cu Pistons, in primul pierzand la o diferenta de 3 puncte, pentru ca aseara Brown & Tatum sa recupereze terenului pierdut, „verzii” castigand pe final la 2 puncte. Brad Stevens a declarat ca sunt multe intrebari la care trebuie sa gaseasca raspunsul pentru ca are la dispozitie jucatori ce au roluri noi, responsabilitati noi si cu astea – multa presiune. Se observa absentele lui Hayward (plecat la Hornets) si Walker (inca nerefacut), iar pana ultimul nu va reveni pe parchet, imi e greu sa mai dau credit acestei echipei.

Pont: Toronto Raptors +3.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

New Orleans Pelicans – Indiana Pacers (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din NOLA, unde Pelicans(4-2) doresc sa confirme forma buna vs Pacers(4-2).

I-am urmarit pe Zion & co. in 2 partide din acest start de sezon, si pot spune ca echipa lui Stan Van Gundy are potential, insa are destule lacune in joc. Apararea este mult imbunatatita, schimbarea stilului de joc (slower pace) a facut ca echipa sa se concentreze pe recuperari si o defensiva mult mai agresiva. Faptul ca permit cele mai putine recuperari ofensive din liga ar trebui sa fie un plus bun. Problema vine la „ball movement” si „turnovers”, aici Ingram, Ball si Zion facand cele mai multe greseli.

Pacers au ramas cu defensiva solida din sezonul precedent, noutatea fiind in ofensiva, unde Victor Oladipo a adus acel plus ce lipsea echipei. Superstarul din Indianapolis pare refacut la capacitate maxima, iar asta nu poate insemna decat ca Pacers pot spera la un parcurs indelungat in playoff. Ofensiva condusa de Oladipo a avut un impact insemnat la Brogdon, cel care si-a imbunatit vizibil procentajul de aruncare. Prin Sabonis si Turner, oaspetii au o defensiva de elita, si am vazut ce au facut Pelicans cand au intalnit un adversar similar (infrangere cu Suns, scor 111-86). Merg pe echipa mai inchegata, ce are o sansa buna la victorie aici.

Pont: Indiana Pacers +6.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: