Biletul zilei baschet 04.02.2021

0


4 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.18. Am selectat doua partide: una din Italia si cealalta din Europliga, cu primul meci incepand la ora 18:30.

Nu credeam ca Rockets sa se incurce tocmai vs Thunder, desi Wall a fost odihnit, echipa trebuia sa castige fara probleme in Oklahoma. Azi merg pe o echipa favorita din Italia, si un jucator motivat ce va avea un cuvant greu de spus.

Pronosticuri baschet biletul zilei 4 februarie 2021

Varese – Brindisi (ora 18:30)

Incep acest combo cu o partida ce se anunta dezechilibrata intre Varese(3-11) si Brindisi(11-4).

Gruparea gazda a ramas pe ultima pozitie in Liga A, asta dupa ce Virtus Roma s-a retras din campionat (probleme financiare). Cu doar 3 victorii in cele 14 meciuri de pana acum, e clar ca Varese nu isi propune prea multe diseara vs Brindisi, incercand sa obtina victorii cu echipe din zona de jos a clasamentului, gen Cantu sau Cremona.

Oaspetii de la Brindisi vin aici cu un moral bun, castigand luni seara vs Reggiana mai usor decat o arata scorul, 79-70, putand chiar sa-si odihneasca jucatorii titulari in sfertul final. Nu acelasi lucru putem spune si despre Varese, care a pierdut duminica fara drept de apel vs Cantu, scor 97-82, iar retrogradarea pare tot mai aproape. Vad o victorie fara dubii pentru formatia vizitatoare.

Pont: Brindisi -2.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Valencia – CSKA (ora 22:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din arena La Fonteta, unde vom vedea un meci atractiv intre Valencia(11-12) si CSKA(16-7).

Gruparea iberica incearca sa-si revina dupa meciurile mai putin reusite avute in competitie, Williams & co. au 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri, iar locurile de playoff par tot mai indepartate (2 lungimi distanta fata de Fener & Zalgiris). Au castigat in weekend in deplasarea de la Malaga cu Unicaja, si asta ar putea sa le mai aduca din increderea necesara inaintea unui meci atat de important.

CSKA are si ea o forma slaba in Euroliga, pierzand 4 din ultimele 6 meciuri de aici, cu mentiunea ca a avut si accidentari importante. Este cazul si in aceasta seara, jucatorii importanti care nu au facut deplasarea la Valencia sunt: Clyburn, Shengelia si Milutinov. Vor fi mari probleme pentru oaspeti sub panou fara acesti doi pivoti, insa pontul se indreapta catre James, cel care revine dupa 2 meciuri in care a absentat, si sunt sigur ca e dornic sa ne arate ca inca este cel mai valoros jucator al competitiei.

Pont: Mike James total puncte 18+ @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 4 februarie la Betano

Bzz Baschet 04.02.2021

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 2 din 5
Unitati: -9

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here