Biletul zilei baschet 04.05.2021

0

4 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.13. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 21:45.

Am pregatit si alt bilet de baschet (exclusiv din NBA), cu cota 2.75 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri la biletul propus, iar inceputul bun de luna imi da incredere. Oferta din NBA nu ma atrage foarte mult azi, asa ca m-am orientat spre doua partide din Euroliga.

Pronosticuri baschet biletul zilei 4 mai 2021

Milano – Bayern (ora 21:45)

Incep biletul de baschet cu un meciul 5 dintre Milano si Bayern.

Dupa ce a permis adversarilor de la Bayern doar 73.5 puncte in cele doua partide din nordul Italiei, Olimpia a facut deplasarea in Germania, unde nu a mai practicat aceeasi defensiva solida. Astfel, Milano a permis bavarezilor sa marcheze cate 85 de puncte, in ambele partide din Munchen. Daca vor sa se califice diseara, milanezii au nevoie sa stranga randurile in aparare: asta pentru ca au un scor de 4W-12L in acest sezon cand adversarul marcheaza cel putin 80 de puncte, iar Bayern 11W-3L cand depaseste acest „numar magic”.

Bayern a jucat in weekend in deplasarea de la Gottingen, obtinand un succes lejer: 90-102, in timp ce adversarii de la Milano nu au evoluat in campionatul intern. Oaspetii de azi au avut un procentaj de 56.1% in cele doua partide din Germania (pe care le-a si castigat), si doar 40.8% in cele doua infrangeri din aceasta arena. Astfel, bavarezii au nevoie sa gaseasca „open shots” si sa le valorifice la maxim pentru a castiga acest meci decisiv. Duelul dintre Wade Baldwin IV si Malcolm Delaney va fi atractia serii, unul ce-l vad extrem de echilibrat.

Pont: Bayern +9.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Barcelona – Zenit (ora 22:00)

Inchid combo-ul cu alt meci decisiv pentru calificarea in Final 4: Barca vs Zenit.

Ce showdown avem fratilor in sala Palau Blaugrana din Barcelona. Echipa gazda a avut o medie de 5.5 lovituri de 3 puncte marcate si un porcentaj de doar 36.7% in cele doua partide pierdute vs Zenit. In schimb, in cele doua victorii – Higgins, Calathes sau Mirotic au inregistrat o medie de 7.0 aruncari reusite din spatele semicercului, cu un procentaj de 48.3%. Astfel, gruparea catalana are nevoie sa gaseasca acele lovituri libere de la distanta – si sa le valorifice.

Arturas Gudaitis ramane OUT si in aceasta seara pentru oaspeti. El a evoluat doar 9 minute in primul meci, si se poate spune ca echipa a facut fata Barcelonei fara el pe parchet. Meritul este evident al defensivei organizate de antrenorul Xavi Pascual, cel care doreste o revansa in fata fostei echipe. In meciul anterior castigat clar, 74-61, Zenit a dominat categoric la captolul recuperari: 40-26, principalii „vinovati” fiind Tarik Black si Alex Poythress. Vad un nou meci echilibrat intre cele doua formatii.

Pont: Zenit +11.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 11 din 19
Unitati: +249

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here