Biletul zilei baschet 04.06.2021

Scris de Wade04/06/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.99

4 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide de playoff, una din ACB si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 23:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet, cu cota 2.99 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

Daca Suns i-au eliminat pe Lakers asa cum am preconizat, nu am fost inspirat la pontul propus la Blazers vs Nuggets. La inceput de weekend doresc un „bounce back”, asa ca am ales doua echipe „underdog”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 4 iunie 2021

Valencia – Baskonia (ora 23:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up de foc intre Valencia(4) si Baskonia(5).

Pacat ca avem doar o serie „best of 3” intre cele doua echipe pentru ca am avut doua meciuri foarte bune, cu trupa din Vitoria-Gasteiz dominandu-le pe ambele, insa obtinand doar un succes. A fost mai intai un match-up dominat chiar in aceasta arena de trio-ul Henry – Peters – Dragic, insa Valencia a revenit excelent in repriza secunda si mai ales, a punctat decisiv in momentele cheie din finalul meciului, reusind sa “fure” acea partida.

Seria s-a mutat acum doua zile in Tara Bascilor, acolo unde Baskonia nu a mai lasat partida in voia sortii, dominand meciul cap-coada, si realizand astfel un “statement” in vederea acestui meci decisiv. Colosii Giedraitis si Jekiri au fost fabulosi sub panou, iar la conducere – americanii Peters si si Henry au creat spatiile necesare. Va fi un meci 3 de “win or go home” pentru ambele formatii, recomandarea este pe succesul oaspetilor, Baskonia a fost echipa mai buna in acest match-up, insa pentru siguranta – aleg handicapul la puncte.

Pont: Baskonia +8.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Dallas Mavericks – L.A. Clippers (ora 04:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 6 in playoff-ul din Vest intre Mavs(5) si Clippers(4).

De dimineata am vazut cum Lakers si-au luat adio de la acest playoff, campionii en-titre fiind eliminati in 6 meciuri de Suns (a fost prima iesire din first round playoffs pentru LBJ). La noapte e posibil ca si cealalta candidata la titlu din Los Angeles sa fie eliminata, tot in „meciul 6”. Ce soc ar fi pentru fanii celor doua rivale, ca acestea sa iasa chiar din prima runda. Sigur ca Leonard, George si ceilalti vor face tot posibilul sa mentina seria in viata pentru un „game 7 back to L.A.”, insa vor putea?

Acest match-up a avut rasturnari spectaculoase de situatie. Dallas a aratat un joc extrem de bun in partidele din L.A., Doncic & co. castigandu-le pe toate 3 disputate acolo. Problema ramane in Texas, unde Mavericks au pierdut cele 2 partide si vor sa „sparga” acest ghinion in aceasta noapte. Cu un procentaj solid la aruncarile de la distanta, Dallas poate elimina una din principalele favorite la trofeul suprem. Ma astept la un „meci 6” echilibrat, asa ca recomand handicapul pe echipa gazda, si evident – nu exclud ca texanii sa mearga mai departe inca din aceasta seara.

Pont: Dallas Mavericks +8.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Lakers ar avea o scuza prin accidentarea lui Davis ( desi cred ca nu e suficient avandu l pe GOAT in teren) cel putin asa zic americanii ,dar Clippers ? Oricum Doncic daca o tine tot asa va fi mare rau

    1. Prea multa lume merge pe Clippers sa castige la noapte, ba chiar la castigarea seriei.
      Mi se pare ca Mavericks au o oportunitate excelenta sa razbune eliminarea din bubble.
      Vedem, succes in ce alegi! 😀

      1. Avusesem Luka sa faca TD , 2 recuperari au lipsit :)) oricum de la sfarsitul sf 3 la 67-60 , Dallas parca a fost Dinamo :)) au cazut rau …nu puteam sa i mai vad pe KL si PG , parca pe ei nu pot sa i vad mai rau decat pe SHrek ( Draymond Green)

        1. Da, pe final Mavs au fost ca si Efes in meciul cu CSKA din semifinale (almost choke).
          Ai fost aproape sa prinzi acel triple-double, lasa…recuperezi data viitoare 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
26 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: