Biletul zilei baschet 05.01.2021

Scris de Wade05/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
2.04


5 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.04. Am selectat doua partide baschetul european: Euroliga + Champions League, cu prima incepand la ora 20:00.

LOST ieri la proiect, daca Pacers au produs surpriza anuntata in New Orleans, in Florida, Raptors nu au profitat de o echipa Boston obosita. Pentru azi merg pe un combo din baschetul european, am ochit doua echipe „underdog”.

Am pregatit si un bilet de baschet mai riscant – cota 4.07 in ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 5 ianuarie 2021

ALBA Berlin – Baskonia (ora 20:00)

Incep acest combo cu meciul din capitala Germaniei, unde ALBA(6-10) primeste vizita jucatorilor de la Baskonia(8-8).

Baskonia a castigat dramatic ultimele doua partide (cu Milano si Valencia), reusind sa se apropie la o singura lungime de locurile de playoff. Echipa a jucat bine si in weekend, castigand fara emotii vs MoraBanc Andorra, ajungand la 5 partide castigate la rand in toate competitiile. Italianul Polonara pare a fi renascut in ultimele saptamani, dar si un lot complet ajuta fara indoiala aceasta echipa din Vitoria-Gasteiz.

La ALBA e posibil sa-i avem azi pe teren pe Marcus Eriksson si Peyton Siva, ambii fiind dati ca „game-time-decision”. Rezultatele echipei sunt insa surprinzatoare fara cei doi, echipa tinand aproape vs Zalgiris, scor 71-74 (avand chiar sansa de a duce meciul in OT), iar in weekend a produs o surpriza pe care n-am prevazut-o in fata rivalilor de la Bayern, scor 85-72. Apararea a avut un rol esential in acest succes recent, si cred ca va fi si cheia meciului din aceasta seara.

Pont: ALBA Berlin +10.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Cholet – Tsmoki Minsk (ora 21:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Franta, unde Cholet(1-3) isi joaca ultimele sanse la calificare in duelul cu oaspetii de la Minsk(2-2).

Minsk a pierdut 10 partide in ultimele 12 meciuri, in toate competitiile, insa se vad imbunatatiri in ultimele zile. Au fost 3 meciuri in care Tsmoki a luptat de la egal la egal cu: Holon 71-75, la Unics Kazan 83-77 si la Lokomotiv Kuban 77-76. Rob Lowery a jucat bine in acest ultim match-up, acumuland 17 puncte si 7 pase decisive, insa echipa nu a profitat de momentele cheie din finalul meciului. Echipa avanseaza in competitie daca va castiga diseara, iar AEK se impune la Holon.

Cholet a castigat ultimele 3 partide in toate competitiile, victorii importante in BCL cu AEK Atena, dar si in LNB cu Dijon si Nanterre. In partida tur de la Minsk-Arena, gazdele au avut o defensiva solida controland meciul mai clar decat o arata scorul final: 82-75. Niciuna din echipe nu a evoluat intr-un meci oficial de mai bine de 2 saptamani, asa ca vad putin exagerat acest handicap pe gazde. Da, Cholet pare echipa mai buna, cu o noua achitie – Chris Horton – ce ar trebui sa debuteze in aceasta seara, insa oaspetii sunt la fel de motivati, iar valoarea echipelor este apropiata.

Pont: Tsmoki Minsk +15.5 puncte @1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Salut! Ce zici azi la meciul din Super Liga Turcă, Gaziantep vs Efes ? Sa ma incumet oare la un h-10,5 Efes @ cota 2.10 ? Singura necunoscuta pt mine ramane echipa de start, nu stiu daca baga toti titularii in campionat, vad ca peste 3 zile au in Euroliga un meci aparent usor cu Lyon… ?
    Tu ce parere ai? Merita pariul ?

    1. Salut, e greu sa zic o parere acolo, dar sa recomand ceva, toata oferta de azi din baschet mi se pare aiurea.
      Personal mi se pare exagerat handicapul ala, Gaziantep a reusit doar 2 cosuri din 13, in ultimul sfert la meciul trecut: 65-66. Va dori sa se revanseze cumva acasa, si ce moment mai bun decat impotriva campionilor.
      Da, Efes are 13-0 in campionat si probabil ca Larkin & Micic vor juca atat cat e necesar pentru a obtine victoria, insa asta nu garanteaza ca o sa fie un succes in „double digits”.

      1. Da, e posibil sa ai dreptate. Nu prea au de ce sa forteze mai mult decat e nevoie, in campionat doar victoria e importanta, nu cred ca au de ce sa faca risipa de energie. Mai bine nu ma bag…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
7 Câștigate
5 Pierdute
58% Rata de castig
110 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: