Biletul zilei baschet 06.01.2021

0


6 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.23. Am selectat doua partide – una din Champions League si cealalta din NBA, cu prima incepand la ora 21:30.

Inceput slab de luna la acest proiect, nu reusesc sa gasesc inspiratia de care am nevoie, insa nu e timpul pierdut. Pentru azi merg pe un combo din baschetul european BCL + un „underdog” din NBA.

Am pregatit si un bilet de baschet mai riscant – cota 4.40 in ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 6 ianuarie 2021

Tenerife – Sassari (ora 21:30)

Incep acest combo cu meciul din BCL baschet, in Insulele Canare, unde se intalnesc doua echipe de la care ma astept sa vad spectacol: Tenerife(3-1) si Sassari(3-1).

Avem doua formatii cu atacuri excelente si bine cunoscute pentru ritmul rapid impus in meci. Tenerife are un „effective field goal percentage” de 66%, si conduce in competitie la capitolul eFG%. Echipa spaniola inscrie 1.27 puncte per posesie (locul 2 in liga). Sassari e si ea eficienta la punctele in „caciula”, cu un league-high de 42 (in medie), si se afla tot pe primul loc la „second-chance points”, cu o medie de 15 / meci.

Calculele sunt simple la acest duel – cine castiga isi asigura biletele de playoff. In tur, gruparea din Insulele Canare a suferit cea mai grea infrangere din istoria ei din BCL, un 92-72 datorat si celor doar 7 puncte marcate in sfertul 3. Altfel, acel duel ar fi depasit lejer 170 de puncte, poate chiar s-ar fi apropiat de 180, pentru ca avem doua echipe extrem de eficiente in partea ofensiva. Astfel, pontul inteligent merge pe multe puncte.

Pont: peste 160.5 puncte @1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

New York Knicks – Utah Jazz (ora 02:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din NBA, la Madison Square Garden avem un duel mai strans decat vor bookmakerii sa ne arate intre Knicks(4-3) si Jazz(4-3).

Spuneam ieri ca vad valoare in acel +5.5 @1.90 pe Nets, iar echipa din Brooklyn a surprins majoritatea specialistilor, castigand vs Jazz din postura de „underdog” si fara Dindwiddie & Durant. Erau totusi 7-8 puncte diferenta la handicap doar pentru ca Durant nu evolua – un lucru de speculat. Jazz raman in zona Big Apple pentru un alt meci ce ar trebui sa le dea batai de cap, iar oboseala se poate simti in repriza secunda.

Antrenorul Tom Thibodeau a inceput sa-si imprime stilul de joc la noua echipa, iar tinerii jucatori s-au conformat pana acum cerintelor lui: castigand vs Hawks, Pacers sau Bucks. Knicks se bazeaza pe o rotatie scurta (7 jucatori OUT in continuare) si folosesc jucatorii din lineup pentru multe minute. Julius Randle pare jucatorul de top din New York, si ramane de vazut daca Rudy Gobert il poate incetini. Vad un meci mult mai echilibrat decat vor bookmakerii sa ne arate, cu o posibila surpriza.

Pont: New York Knicks +10.5 puncte @1.63 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 12 din 21
Unitati: +254

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here