Biletul zilei baschet 06.02.2021

0

6 februarie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.48. Am selectat doua meciuri din Europa: liga ACB & Divizia A, cu prima partida incepand la ora 19:00.

WIN ieri la proiect, Lyon si Baskonia au jucat foarte bine din postura de underdog, nu doar ca au acoperit handicapul – ci chiar au castigat meciurile. Pentru azi am pregatit doua echipe favorite din Spania & Romania.

Pronosticuri baschet biletul zilei 6 februarie 2021

Gran Canaria – Manresa (ora 19:00)

Incep acest combo cu meciul din arena Herbalife din Las Palmas, unde GranCa(7-14) primeste vizita jucatorilor de la Manresa(10-11).

Manresa a alternat infrangerile cu victoriile in acest sezon, de unde si scorul inregistrat in prezent, unul ce ii ofera totusi pozitia a 8-a in clasamentul ligii Endesa, ultimul ce duce in playoff. Gran Canaria in schimb, a avut multe probleme in ultimele meciuri, jucatorii noi nu s-au integrat atat de repede pe cat credea conducerea, asa ca echipa are o serie de 3 infrangeri la rand, incercand sa scape de acest streak negativ si de locul 14 ocupat in prezent.

Antrenorul gazdelor, Porfi Fisac a declarat urmatoarele:

„Suntem o echipa ce are nevoie ca orice formatie de baschet – sa practicam un joc colectiv si sa evoluam cu efort maxim. Manresa este un exemplu din acest punct de vedere, o echipa ce formeaza un grup unit, oferind multe pase decisive. Este un exemplu pentru toate echipele ce vor sa evolueze in acest mod. Noi am avut o perioada in care am sacrificat rezultatele in detrimentul integrarii jucatorilor noi la echipa. Vestiarul arata altfel acum – grupul este din nou unit, cu idei clare si ma astept sa vad asta pe teren azi.”

Pont: Gran Canaria castiga meciul @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

CSU Sibiu – CSO Voluntari (ora 19:30)

Inchid biletul de baschet cu un meci ce se anunta extrem de atractiv, formatia Sibiu(9-2) deplasandu-se la Voluntari(9-2).

Avem doua echipe cu acelasi record in competitia interna: 9 victorii si doar 2 infrangeri, doua formatii ce se vor lupta la Top 4 alaturi de U BT Cluj si CSM Oradea. Recent echipa din Voluntari a avut un meci usor cu Athletic Constanta, in timp ce formatia din Cibin a realizat o performanta fabuloasa in FIBA Europe Cup, calificandu-se intr-o grupa in care mai faceau parte Besiktas, CSM Oradea si Balkan.

Antrenorul ardelenilor, Dan Fleseriu a avut urmatoarea declaratie:

„Urmeza doua partide extrem de importante si trebuie sa ne luptam pentru a ne pastra pozitia in clasament. Meciul cu Voluntari va fi unul deosebit de greu, au o formatie puternica, dar noi vom incerca sa dam tot ce avem mai bun, chiar si in formula in care suntem. Niciodata nu ne vom da batuti, chiar daca va fi greu sa abordam acest turneu in conditiile in care avem multe absente. Fiti convinsi ca vom trata serios si meciul 2, cu cei din Constanta – chiar daca ei nu au inca vreo victorie in actuala editie.”

Pont: Volunari castiga meciul @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here