Biletul zilei baschet 07.01.2021

0


7 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.40. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 21:00.

WIN ieri la proiect, in sfarsit, un castig lejer format din over-ul de la Tenerife vs Sassari & handicapul pe Knicks, care, asa cum banuiam – nu doar ca au acoperit – chiar au castigat partida. Pentru azi merg pe un combo din Euroliga, un „underdog” + o favorita.

Am pregatit si un bilet de baschet mai riscant – cota 5.66 in ACEST ARTICOL.

Pronosticuri baschet biletul zilei 7 ianuarie 2021

ALBA Berlin – Maccabi Tel Aviv (ora 21:00)

Incep acest combo cu meciul din capitala Germaniei, unde ALBA(7-10) primeste vizita jucatorilor de la Maccabi(7-10).

Maccabi vrea sa faca un „bounce back” dupa meciul pierdut acasa vs Zenit, si teoretic are in fata adversarul perfect. Spun asta pentru ca gruparea din Israel este pe primul loc din Euroliga la capitolul recuperari defensive (24.5 DRPG), poate profita de un „league high” 57.5% la aruncarile de 2 puncte, permise de ALBA. Practic insa, ALBA joaca recent un baschet ce da incredere jucatorilor, si daca amintim partida tur de la Tel Aviv, unde Wilbekin & co. s-au chinuit sa obtina victoria pe final (80-73) – atunci pariul pe gazde are si mai multa valoare.

La echipa gazda e posibil sa-i avem azi pe teren pe Marcus Eriksson si Peyton Siva, ambii fiind dati ca „game-time-decision”. Rezultatele echipei sunt insa surprinzatoare chiar fara cei doi pe teren, echipa tinand aproape vs Zalgiris, scor 71-74 (avand chiar sansa de a duce meciul in OT), iar in weekend a produs o surpriza pe care n-am prevazut-o in fata rivalilor de la Bayern, scor 85-72. Mai mult decat atat – marti seara, intr-o restanta din competitie, ALBA a produs surpriza cu Baskonia, scor 95-91. Ii vad si azi tinand aproape in disputa cu Maccabi, chiar daca adversarul de azi este mai puternic.

Pont: ALBA Berlin +10.5 puncte @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Baskonia – CSKA (ora 22:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Spania, in Tara Bascilor avem un duel ce se anunta atractiv intre Baskonia(8-9) si CSKA Moscova(15-3).

Baskonia are tot lotul la dispozitie cam de doua saptamani, interval in care a obtinut 5 victorii in toate competitiile. Acest sir pozitiv a ajuns la final marti seara in deplasarea de la Berlin, cand inconstanta elevilor lui Dusko Ivanovic s-a vazut inca o data in momentele cheie de joc. Daca ne uitam insa mai aproape, vedem ca majoritatea victoriilor respective au fost obtinute in conditii speciale, singura ce poate fi scoasa in evidenta fiind cea de la Milano, unde intr-adevar Baskonia a practicat un baschet excelent.

12 victorii la rand, fratilor, asta e streak-ul fabulos detinut de Mike James & co. si nu ma astept ca el sa se opreasca in aceasta seara. Asta in ciuda faptului ca Will Clyburn si Daniel Hakett nu au facut deplasarea. Oaspetii nu duc insa lipsa de valori certe pe parchet, pe langa duo-ul James – Milutinov ii avem pe Voigtmann, Shengelia si Joel Bolomboy, plus Darrun Hilliard ce va testa apararea gazdelor. CSKA inregistreaza in atac un „league-leading” de 84.8 PPG, insa nu are un numar mare de assists, iar asta inseamna ca domina duelurile „one-on-one”.

Pont: CSKA castiga meciul @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 11 din 19
Unitati: +249

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here