Biletul zilei baschet 07.06.2021

0

7 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.01. Am selectat doua partide de playoff, una din Italia si una din SUA, cu primul meci incepand la ora 21:45.

Daca vrei sa vezi si alt bilet de baschet (Unics + Tenerife) >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST din nou ieri, AEK a acoperit handicapul propus (chiar a castigat meciul), insa ceva mai tarziu 2 libere pe final la Real vs Valencia, au facut diferenta in defavoarea noastra. La inceput de saptamana am cautat doua ponturi mai safe, dintr-o oferta destul de modesta. M-am oprit la 2 echipe dornice de „bounce back”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 7 iunie 2021

Milano – Virtus Bologna (ora 21:45)

Incep biletul de baschet cu un match-up 2 de foc in Liga A playoff intre Milano(1) si Bologna(3).

Ce partida inaugurala am avut intre Milano si Bologna, doua echipe ce se cunosc foarte bine in „cizma”. Jucatorii oaspeti au condus la deferente de 14, respectiv 18 puncte in sferturile 2 si 3, nefiind cu adevarat in pericol sa piarda victoria, chiar daca jucatorii antrenati de Ettore Messina s-au apropiat la 4 puncte in secundele de final. Sarbul Teodosic a fost principalul marcator al partidei cu 19 puncte, el reusind sa-si conduca echipa spre un succes meritat.

betano euro 2020 v2

Virtus a fost clar echipa mai inspirata in „meciul 1”, insa pot milanezii sa surprinda diseara? Jucatorii gazda au un meci de „mut win”, pur si implu nu-si pot permite sa aiba 0-2 in serie in aceasta finala, dupa cele doua partide din propria arena. Milano e una din cele mai talentate echipe din Europa nu doar din Italia, cu jucatori fabulosi precum LeDay, Rodriguez, Punter, Datome, Hines Shields sau Delaney. Daca Virtus a avut un procentaj de 50%, Milano a inregistrat doar 33% din teren acum 2 zile, unul din capitolele pe care echipa gazda trebuie sa-l imbunatateasca pentru a obtine succesul diseara.

Pont: Milano castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks (ora 02:30)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 2 din semifinalele playoff-ului din EST intre Nets(2) si Bucks(3).

Nets nu s-au panicat atunci cand „the Beard One” a iesit de pe parchet (hamstring injury), jucatorii antrenati de Steve Nash practicand un baschet solid si reusind sa aiba un avantaj consistent in sfertul 4 (chiar si 19 puncte diferenta). Kevin Durant a condus din nou ostilitatile cu ale sale 20 de puncte si 10 recuperari, iar Kyrie Irving a umplut acel gol pe pozitia „point guard”, terminand meciul cu 25 de puncte si 8 pase decisive. Povestea primei partide a fost insa Blake Griffin, cel care a reusit un „double-double” de senzatie: 18 puncte si 14 recuperari.

Bucks n-au reusit sa profite de accidentarea lui James Harden din „meciul 1”, una petrecuta chiar la inceputul partidei, si incearca la noapte sa evite o „gaura” de 0-2 in aceasta serie. Cerbii au jucat solid overall, insa aruncarile nu au intrat, ei inregistrand doar 44% din aruncarile de pe parchet, si doar 20.5% din spatele semicercului. Giannis a avut un meci solid cu 34 de puncte si 11 recuperari, insa Middleton a fost o dezamagire cu doar 13 puncte (6 aruncari bune dintr-un total de 23). Milwaukee nu-si permite sa piarda si acest meci, miza se indreapta spre ei, iar pentru siguranta am ales handicapul.

Pont: Milwaukee Bucks +6.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Wade
Castigate: 8 din 21
Unitati: -384

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here