Biletul zilei baschet 08.01.2021

0


8 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.13. Am selectat doua partide: una din Euroliga si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 21:45.

LOST ieri, inspiratia nu a fost de partea mea la partidele propuse. Am insa azi incredere in cele doua partide gasite – prima din Euroliga si a doua din NBA. Hai sa incepem cu un „verde” acest weekend!

Am alcatuit si un bilet de baschet mai riscant – cota 6.19.

Pronosticuri baschet biletul zilei 8 ianuarie 2021

ASVEL Lyon – Anadolu Efes (ora 21:45)

Incep acest combo cu partida din sala Astroballe, unde Lyon(5-11) primeste vizita jucatorilor de la Efes(8-9).

De cand Moustapha Fall s-a accidentat, am inceput sa nu mai merg pe gruparea lyoneza, iar rezultatele au fost foarte bune, Cole & co. pierzand clar partidele cu CSKA & Fener. Azi primesc vizita altei echipe aflate in „urgency”, Anadolu dorind sa revina rapid pe locurile de playoff. In lipsa lui Fall, jucatori ca Ismael Bako si Amine Noua trebuie sa-i opreasca sub panou pe Dunston si Pleiss. In faza de atac trebuie sa gaseasca o „contra” pentru aruncarile lui Micic si Larkin, o idee ar fi ca echipa are un procentaj bun la linia de 3 puncte: 39.2%, si poate sa profite aici.

Gruparea de la Istanbul incearca sa-si regaseasca identitatea in acest moment din sezon, insa timpul nu este bland cu jucatorii lui Ergin Ataman. Intram in a doua jumatate a sezonului in Euroliga, si e acel moment in care echipele cu pretentii se distanteaza de cele obisnuite. Efes trebuie sa imbunatateasca lucrurile la recuperare, iar daca vor avea succes, atunci vor rezulta cosuri usoare in tranzitie pentru Micic, Larkin sau Beaubois. Totodata, gruparea oaspete are un „assist-to-turnover ratio” de 1.51, si trebuie sa gaseasca o circulatie cat mai buna a mingii pentru a destabiliza apararea adversa.

Pont: Efes castiga meciul @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Detroit Pistons – Phoenix Suns (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din „orasul motoarelor”, unde Pistons(1-7) au un duel dificil cu Suns(6-2).

Asa cum mentionam si la inceputul sezonului, Detroit e una din cele mai slabe echipe din conferinta estica, iar asta se vede deja in recordul inregistrat. Pistons stau cel mai slab la capitolul „field-goal percentage”, permitand adversarilo sa arunce cu un procentaj de 50.7% in primele 8 meciuri din sezon. Pierderea prospectului de top: Killian Hayes, nu ajuta deloc in rotatie, antrenorul Dwayne Casey parand sa nu aiba solutii in revitalizarea acestei echipe de traditie.

Phoenix detine cel mai bun record din conferinta vestica, si este pe merit. Echipa are acea continuitate din „bubble”, iar sosirea lui Chris Paul, a luat multe din sarcini de pe umerii lui Devin Booker, dandu-i acestuia mai multa libertate la aruncare. Suns si-au revenit rapid dupa esecul vs Clippers, castigand doua zile mai tarziu vs Raptors, profitand de apararea lejera a adversarilor si pedepsindu-i la linia de 3 puncte (21 de lovituri castigatoare). Ma astept la o victorie fara emotii din partea oaspetilor.

Pont: Phoenix Suns castiga meciul @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 12 din 21
Unitati: +254

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here