Biletul zilei baschet 08.05.2021

0

8 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 05:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet (Wizards + Grizzlies), cu cota 4.28 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST ieri la biletul propus, desi atat Sixers cat si Blazers s-au impus azi-noapte, prima nu a acoperit handicapul impus. In noaptea asta am ales doua echipe „underdog” din baschetul de peste ocean.

Pronosticuri baschet biletul zilei 8 mai 2021

Denver Nuggets – Brooklyn Nets (ora 05:00)

Incep biletul de baschet cu partida din Rocky Mountains, unde Nuggets(44-23) primesc vizita jucatorilor de la Nets(43-24).

Brooklyn a pierdut 4 partide la rand, si desi James Harden este aproape de o revenire (se preconizeaza inainte de playoffs), nu ma astept ca el sa intre chiar din aceasta seara. Duo-ul Irving – Durant nu a facut acel „click” pe care toti fanii din New York il asteptau inca din startul sezonului. In Texas de exemplu, la infrangerea vs Mavs, Irving a fost fantastic cu 45 de puncte din 31 de lovituri, insa KD a avut o seara modesta cu doar 7 aruncari bune dintr-un total de 21.

Nuggets au jucat de la egal la egal azi-noapte vs Jazz, in ciuda absentelor pe care ambele echipe le aveau. Denver are probleme in zona de backcourt, insa se pare ca unul dintre Barton sau Morris poate reveni in aceasta seara. Nikola Jokic joaca la un nivel de MVP, si imi vine greu sa cred ca il poate opri cineva din echipa adversa, la ce aparare modesta prezinta formatia antrenata de Steve Nash. Imi place valoarea de „underdog” pentru Nuggets, chiar si in conditiile in care joaca fara odihna.

Pont: Denver Nuggets +10.5 puncte @1.41 >> CLICK AICI pentru a paria!

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs (ora 05:00)

Inchid combo-ul cu alt meci decisiv pentru calificarea postseason: Blazers(38-29) vs Spurs(32-24).

Rezultate asemanatoare pentru Blazers si Spurs azi-noapte, Lillard & co. impunandu-se in duelul de acasa cu Lakers, in timp ce Spurs au castigat in deplasarea din Sacramento. Portland ramane pe 6 in Vest, in timp ce Spurs sunt pe 10. Intre cele doua echipe am vazut 2 partide directe in acest sezon, cu fiecare formatie castigand pe terenul adversarei: 104-125 pentru Spurs in Oregon, si 106-107 pentru Blazers in Texas.

Lillard si Davis s-au luat de dimineata la intrecere, primul marcand 38 de puncte din doar 18 aruncari la cos, in timp ce pivotul din L.A. l-a secondat cu 36 de puncte dintr-un total de 23 de incercari. A fost al 6-lea succes in ultimele 7 partide pentru Portland. San Antonio avea 5 infrangeri la rand pana la succesul vs Kings, si se pare ca Popovich i-a trezit pe elevii sai chiar atunci cand conteaza mai mult. Vad un duel extrem de echilibrat aici, si nu exclud surpriza.

Pont: San Antonio Spurs +10.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here