Biletul zilei baschet 10.06.2021

0

10 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.06. Am selectat doua partide din NBA playoffs, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Daca vrei sa vezi si un bilet de baschet european (ALBA + Real) >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri din nou la proiect, AEK si Suns confirmand din postura de favorite. Oferta de azi e din nou una micuta, insa vad combo-ul castigator la noapte – ca unul format din 2 meciuri spectacol in baschetul de peste ocean.

Pronosticuri baschet biletul zilei 10 iunie 2021

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets (ora 02:30)

Incep biletul de baschet cu un match-up de foc in arena Fiserv Forum, un duel 3 intre Bucks(3) si Nets(2).

Ce partide am avut in Brooklyn fratilor, cu Nets umilindu-i pur si simplu pe Bucks, 115-107 si 125-86. Se credea ca accidentarea lui James Harden (inclusiv eu am crezut asta), va afecta jocul echipei lui Steve Nash, insa Kevin Durant si Kyrie Irving au fost pur si simplu de neoprit in aceste doua partide. Insa, daca va ganditi sa mergeti pe Nets in aceasta noapte, doar amintiti-va ce s-a intamplat in „meciul 3” al seriei cu Celtics, cand Brooklyn a cedat acel duel din Boston, castigand pana la urma seria cu 4-1.

betano euro 2020 v2

Asa ca in loc sa ma orientez spre handicap, aleg punctele in acest duel 3. In primele doua dueluri din serie am avut de fiecare data under, si asta s-a datorat in mare masura incapabilitatii „cerbilor” de a avea un procentaj cat de cat decent din teren. Ma astept ca acest lucru sa se schimbe in aceasta noapte, este un meci de „must win” pentru Bucks, deoarece stim ca nicio echipa n-a revenit intr-o serie din playoff de la 0-3. Aportul publicului va conta, iar Giannis & co. trebuie sa faca ce stiu ei mai bine – sa atace adversarul intr-un ritm extrem de ridicat.

Pont: peste 230.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Utah Jazz – L.A. Clippers (ora 05:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 2 din semifinalele playoff-ului din Vest intre Jazz(1) si Clippers(4).

Meci fabulos acum doua zile intre Utah si Los Angeles, cu oaspetii avand un avans consistent la pauza mare, si pareau la un moment dat desprinsi in castigatori. Donovan Mitchell nu a fost insa de acord, provocand o revenire fabuloasa pentru „cantareti”, ce au confirmat statutul de favorita in aceasta runda inaugrala. Noul actionar din Salt Lake City – Dwayne Wade a fost fanul numarul 1 pentru Michell pe final de partida, si ma astept sa-l vedem din nou in aceasta seara.

In meciul 1 am avut un total de 221 de puncte, desi ambele echipe au avut probleme la aruncare (Jazz chiar avand un „slow start” nemaintalnit in playoff), 40% pentru gazde, respectiv 42% pentru oaspeti. In aceste conditii, over-ul are mult sens in aceasta noapte. Sunt convins ca Gobert si Ingles vor avea un „bounce back” fata de problemele evidente de aruncare din meciul anterior, in timp ce Paul George (4 din 17) trebuie sa se trezeasca si el, daca nu doreste ca echipa lui sa fie din nou intr-o gaura de 0-2 (vezi seria cu Dallas). Vad pariul inteligent pe ove aici.

Pont: peste 219.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Wade
Castigate: 9 din 22
Unitati: -282

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here