Biletul zilei baschet 11.05.2021

0

11 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.13. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet, cu cota 2.26 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST ieri la biletul propus, am o serie de 5 bilete pierdute la rand. O sa schimb putin strategia la acest proiect, incerc sa propun o cota in jurul valorii de 3.00+ iar pentru la noapte am ales o favorita si un „underdog”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 11 mai 2021

Charlotte Hornets – Denver Nuggets (ora 02:00)

Incep biletul de baschet cu partida din Carolina, unde avem un duel intre Hornets(33-35) si Nuggets(44-24).

Se intalnesc doua echipe ce nu au o forma buna in ultima perioada, insa problema mai mare este la trupa gazda. De ce spun asta? Pentru ca lipsa lui Hayward (OUT pentru restul sezonului), apoi Graham si mai ales Bridges – se observa cu ochiul liber in jocul practicat in ultima perioada. Hornets n-au facut fata unei echipe cu multi accidentati (Pelicans), a pierdut clar aici vs Bulls, singurele victorii recente venind impotriva ultimelor clasate in Est: Pistons & Magic.

Denver nu e nici ea intr-o forma de invidiat. Si aici accidentarile au facut ca echipa sa piarda 3 din ultimele 4 meciuri si sa ramana in spatele adversarilor de la Clippers pentru locul 3 in Vest. Infrangerile au venit insa in fata unor echipe redutabile: Lakers, Jazz & Nets. Aaron Gordon e dat ca probabil in aceasta seara, in timp ce la Monte Morris a fost facut un upgrade spre „game-time-call”. Aleg echipa care este sigura de Top 4 in Vest (avantajul terenului propriu), insa mai are pentru ce lupta (locul 3).

Pont: Denver Nuggets castiga meciul @1.52 >> CLICK AICI pentru a paria!

Boston Celtics – Miami Heat (ora 02:30)

Inchid combo-ul cu alt meci decisiv pentru clasificarea in playoff: Celtics(35-33) si Heat(37-31).

Celtics si Heat au jucat duminica seara la TD Garden, intr-un meci in care am bifat cota 2.31 in dreptul oaspetilor. A fost un meci controlat cap-coada de trupa lui Erik Spoelstra, si chiar daca „verzii” au incercat sa revina pe final de meci, a fost „too little too late”. La noapte avem o noua cota de „underdog” la Fortuna, una de la care ma astept sa scada pana la ora meciului, iar trupa din Florida sa fie din nou favorita in acest match-up.

Boston are probleme serioase in acest final de sezon, plecarea lui Daniel Theis la Bulls si accidentarea lui Jaylen Brown (OUT pentru restul sezonului), au dus echipa si mai jos (fata de cum era). Daca lipsa lui Brown se vede la recuperari, patrunderi si la aruncarile de la distanta, probleme sunt evidente atunci cand si Tatum e odihnit pe banca. Astfel, cand Celtics sunt in „non-Tatum minutes”, ecipa are un scor de -7.3 puncte per 100 de posesii. Va fi greu pentru Boston sa faca fata, merg pe Heat pentru un „sweep” aici.

Pont: Miami Heat castiga meciul @2.06 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 9 din 15
Unitati: +244

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here