Biletul zilei baschet 11.06.2021

0

11 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din NBA playoffs, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Daca vrei sa vezi si un bilet de baschet cu cota 3.59 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST ieri la proiect, am avut parte de un singur over la cele doua partide din oferta. La inceput de weekend raman la pronosticurile din baschetul de peste ocean, unde am ochit o favorita si un over.

Pronosticuri baschet biletul zilei 11 iunie 2021

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers (ora 02:30)

Incep biletul de baschet cu un match-up de foc in arena State Farm, un duel 3 intre Hawks(5) si Sixers(1).

Am avut parte de 2 partide total diferite in Philly, cu Trae Young & co. “furand” primul meci si implicit avantajul terenului propriu, pentru ca apoi Embiid & co. sa fie peste tot, intr-un succes lejer. De cand au inceput sa joace pe bune in sfertul 3 al “game 1”, Hawks au fost “outscored” cu 167-133. Un scor care arata cat de motivati sunt Sixers in acest moment.

betano euro 2020 v2

Joel Embiid a fost de neoprit in acel match-up, si ma astept ca acest trend sa continue in aceasta noapte. “The big guy from Philly” are o medie de 39.5 puncte in aceste prime doua meciuri, cu un field goal percentaje de invidiat: 25 de aruncari bune dintr-un total de 46. La oaspeti De’Andre Hunter a fost “ruled out” pentru restul playoff-ului, asa ca Hawks vor avea probleme in continuare in aparare. Merg cu handicap pe oaspeti aici pentru o siguranta sporita.

Pont: Philadelphia 76ers +5.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Denver Nuggets – Phoenix Suns (ora 05:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 3 din semifinalele playoff-ului din Vest intre Nuggets(3) si Suns(2).

Ce meciuri am avut in Arizona, – doua partide in care Suns au dominat adversarii din Colorado cap-coada. Surprinzator (sau nu, vezi meciul de azi-noapte intre Bucks si Nets), Denver este echipa favorita intr-un meci de “must win” pentru Nikola Jokic & co. Este oarecum normal ca bookmakerii sa favorizeze echipa gazda, avand in vedere ca Nuggets au un record de 27-12 SU in fata fanilor in acest sezon.

In „meciul 1” al seriei a avut parte de 222 de puncte si a fost over, in timp ce in meciul anterior am avut o linie pusa de bookmakeri cu 3 puncte mai sus (225), iar jucatorii n-au reusit sa ajunga acolo. Stiu ca Suns sunt o echipa defensiva, iar Denver rateaza mult, insa in aceasta noapte ma astept la un altfel de ritm intre cele doua echipe, un “fast pace” care sa ajute la puncte peste media impusa. Ma astept in special ca oaspetii sa aiba primul cuvant de spus la acest capitol.

Pont: Phoenix Suns marcheaza peste 106.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Wade
Castigate: 9 din 22
Unitati: -282

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here