Biletul zilei baschet 12.04.2021

Scris de Wade12/04/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.03

12 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 04:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet format exclusiv din NBA, cu cota 3.06 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri, Pelicans castigand cu greu in Ohio, iar spectacolul a fost la el acasa in Minneapolis. Pentru diseara m-am orientat din nou catre baschetul de peste ocean, unde am ochit doua echipe „underdog”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 12 aprilie 2021

New Orleans Pelicans – Sacramento Kings (ora 04:00)

Incep cu duelul din New Orleans, acolo unde avem un duel ce se anunta echilibrat intre Pelicans(24-29) si Kings(22-31).

Pelicans au castigat azi-noapte in Cleveland, inverzind biletul propus. N-a fost insa o victorie impresionanta, Zion & co. avand de „tras” serios in sfertul final pentru a obtine victoria. Zion Williamson a inregistrat 38 de puncte si 9 recuperari, in timp ce Brandon Ingram a revenit dupa accidentare – reusind 27 de puncte si 8 assists. Au permis aversarilor sa marcheze doar 15 puncte in sfertul 4, profitand de o echipa gazda obosita pe final. Ei bine, este randul lor sa resimta aceasta oboseala, iar adversarul nu va avea mila.

Daca ne uitam la ultimele rezultate obtinute – vedem ca „regii” au un streak negativ de 6 esecuri consecutive, unul ce i-a dus din nou in afara locurilor de „play-in tournament”. Pana la urma se intalnesc locurile 11 si 12 din Vest, cu gazdele jucand in nopti „back-to-back”. Pelicans nu au performat bine din aceasta postura, castigand doar 3 din cele 10 meciuri jucate fara odihna. Imi asum riscul necesar si merg pe oaspeti aici, macar sa avem un meci in „single digits”, daca nu pot produce surpriza „outright”.

Pont: Sacramento Kings +9.5 puncte @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Golden State Warriors – Denver Nuggets (ora 05:00)

Inchid combo-ul de la noapte din NBA, cu disputa din Bay Area, acolo unde avem un duel atractiv intre Warriors(25-28) si Nuggets(34-19).

I-am urmarit azi-noapte pe Nuggets in duelul cu Celtics si pot spune ca au facut un meci bun timp de 3 sferturi, pana cand Tatum & co. le-au dat strategia peste cap, castigand ultimul sfert cu un neverosimil 31-8. Denver vrea un „bounce back” in aceasta seara, si nu va avea in fata o defensiva agresiva ca cea a „verzilor”, sau un Marcus Smart care sa stea ca „prins” de Nikola Jokic. Problema pentru trupa din Colorado va fi inca o data – disponibilitatea lui Jamal Murray.

Warriors au o inconstanta incredibila in acest sezon, ei pierzand vineri cu Wizards, pentru ca in noaptea urmatoare sa „zburde” pe teren cu Rockets. Golden State are un scor de 9-18 in deplasare, fata de 16-10 acasa. Desigur, sunt probleme evidente in Bay Area, echipa jucand in acest moment fara Oubre si Wiseman, iar daca Steph Curry nu are o noapte grozava, atunci echipa are de suferit. Echipa gazda beneficiaza totusi de odihna suplimentara, si ma astept sa tina aproape in acest match-up.

Pont: Golden State Warriors +9.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: