Biletul zilei baschet 13.02.2021

0


13 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.21. Am selectat doua partide: una din Italia si una din Spania, cu cu primul meci incepand la ora 19:00.

LOST ieri la combo-ul propus, am avu spectacol in Texas, insa Bulls mi-au facut-o urat in duelul cu Clippers. Azi merg pe doua echipe “underdog” in meciurile de Cupa: Liga A, respectiv Liga Endesa.

Pronosticuri baschet biletul zilei 13 februarie 2021

Milano – Venezia (ora 19:00)

Incep acest combo cu meciul din arena Mediolanum Forum, unde Milano se lupta cu Venezia pentru un loc in finala.

Milano a trecut in prealabil lejer de Reggiana, partida in care americanii Punter si Le Day s-au distrat cu apararea adversa. Echipa a practicat un joc excelent in aparare, adversarul reusind un procentaj de doar 32.2%. Gruparea din nordul Italiei s-a evidentiat si la capitolul recuperari: 45-31, dar si la pase decisive: 18-14, sau turnovers: 11-14. Sunt favoriti la calificarea in finala, insa marja mi se pare usor exagerata.

Adversarii din Venezia s-au impus in partida cu Virtus Bologna, practicand un baschet foarte bun, anihiland adversari foarte buni: teodosic, Markovic sau Hunter. Americanul Watt nu a mai fost in prim plan la Venezia, s-au evidentiat in schimb italianul Tonut si grecul Bramos, care impreuna au marcat 45 de puncte. Gruparea antrenata de Walter De Raffaele a ajuns la 7 victorii la rand in totate competitiile, si va fi greu de invins.

Pont: Venezia +12.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Barcelona – Baskonia (ora 20:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din capitala Spaniei, acolo unde vom afla a doua finalista in duelul dintre Barca si Baskonia.

Cele doua echipe au evoluat aseara si au avu prestatii diferite. Incep mai intai cu catalanii, ce au avut meci vs Unicaja. Gruparea din Malaga a condus aproape intreg meciul, Mirotic & co. revenind in ultimele 2 minute si ducand partida in prelungiri, unde nu au avu emotii. Practic, adversarul a fost distrus moral dupa ce a condus partida de la un cap la altul.

Baskonia a condus cap-coada partida cu Joventut din sferturi: Giedraitis, Polonara, Henry si Peters avand toti o prestatie foarte buna. Gruparea din Vitoria-Gasteiz sta bine la capitolul “turnovers”, insa are probleme sub panou – la recuperari. Daca vrea sa aiba o sansa la victorie in aceasta seara, jucatori precum Jekiri si Fall trebuie sa fie agresivi in caciula. Ne asteapta un meci echilibrat aici, si nu exclud surpriza.

Pont: Baskonia +10.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 13 februarie la Betano

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 6 din 13
Unitati: -82

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Razvan1994
Forma: Castigat Castigat Castigat
3 din 3100%+258.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here