Biletul zilei baschet 14.01.2021

Scris de Wade14/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.18

14 ianuarie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.18. Am selectat un meci din Liga Nationala si unul din Euroliga, cu prima partida incepand la ora 16:30.

Zenit a tinut aproape ieri la Munchen, insa Lyon nu a avut acelasi joc bun in deplasarea de la Atena. Cu tread-urile facute in NBA, o sa ma limitez din nou la baschetul european, alegand doua favorite azi.

Pronosticuri baschet biletul zilei 14 ianuarie 2021

SCM Craiova – BC Steaua (ora 16:30)

Incep acest combo cu partida de la Cluj, BT Arena propunand un duel atractiv intre Craiova si Steaua.

Echipa din Craiova se deplaseaza in acest turneu din cadrul LNBM la Cluj, inchizand astfel 5 partide disputate pe teren propriu. Oltenii vor disputa doua partide azi si maine cu Steaua Bucuresti si U-Banca Transilvania Cluj. Jucatorii antrenati de Aleksander Todorov vin dupa un esec urat acasa cu Dinamo, unul in care bucurestenii au revenit incredibil pe final de meci, echipa din Banie neavand raspuns la acel „run”.

Principalul marcator al echipei din Craiova – Dragos Diculescu, a declarat urmatoarele pentru GDS: „Ultimul turneu nu a fost unul tocmai reusit pentru noi, desi am avut momente bune de joc, per total cred ca am evoluat sub potentialul nostru colectiv. Avem un turneu dificil la Cluj, intalnim doua echipe puternice, insa avem forta necesara sa ne luptam de la egal la egal cu orice formatie in aceasta liga”. E un meci de „bounce back” pentru Craiova, dupa esecul de acasa cu Dinamo e nevoie de un „statement”.

Pont: Craiova castiga meciul @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Efes – Khimki (ora 19:30)

Inchid biletul de baschet cu alt duel ce-l vad extrem de dezechilibrat, la Istanbul, jucatorii de la Anadolu Efes(10-9) primesc vizita oaspetilor de la Khimki(2-17).

Gruparea de la Moscova este aproape eliminata din cursa pentru playoff, iar rezultatele negative din competitie, si lipsa unor jucatori importanti nu ajuta deloc. Khimki nu va putea conta azi pe 6 jucatori, dintre care mai importanti sunt: Jovic, Jerebko, Monroe si Timma. Ramane ca duo-ul Alexey Shved – Devin Booker sa faca imposibilul la Istanbul si sa joace exemplar „on both ends of the floor”.

Efes pare sa-si fi regasit cadenta in Euroliga, castigand 3 din ultimele 4 meciuri, cu Larkin si Micic jucand din ce in ce mai bine. Ritmul de joc este unul foarte bun in ultimele saptamani, iar distanta pana la playoff s-a micsorat la o singura lungime. Are azi in fata un adversar ce permite oponentilor o medie de 89.9 PPG, de departe cea mai slaba defensiva din liga, asa ca e un joc de speculat pentru gazde. Chiar daca si Anadolu are 2 absente importante: Pleiss si Simon, ma astept la o victorie fara emotii din partea lor.

Pont: Efes -6.5 puncte @1.48 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
8 Câștigate
6 Pierdute
57% Rata de castig
95 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: