Biletul zilei baschet 14.10.2021

Scris de Wade14/10/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

14 octombrie 2021, cota pentru biletul zilei din baschet are valoarea 2.02. Am ochit doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 21:00.

WIN din nou ieri la biletul propus, defensiva de la Belgrad + jucatorii de la Olympiakos inverzind un combo frumos. Doresc sa continui in acelasi mod si pastrez competia EuroLeague si pentru biletul de azi din baschet.

Pronosticuri baschet biletul zilei 14 octombrie 2021

ALBA Berlin – Baskonia (ora 21:00)

Incep cu duelul din capitala Germaniei, la un match-up atractiv intre ALBA(1-2) si Baskonia(1-2).

Dupa ce a suferit in primele doua meciuri din competitie, marcand doar 64 de puncte la Barcelona si 67 acasa cu Lyon, gruparea berlineza a jucat in sfarsit in meci bun in ofensiva cu Fener. Fanii au avut insa de asteptat pana in repriza secunda, cand ALBA a totalizat 57 de puncte. Cele 21 de pase decisive si 10 aruncari de 3 puncte au contat in victoria finala, si ramane de vazut daca echipa din capitala poate continua acest „ball movement” cu Baskonia.

Oaspetii din Viitoria-Gasteiz au reusit si ei primul succes in Euroliga, 81-79 cu Panathinaikos. La fel ca si la adversarii de azi, ofensiva Baskoniei a inceput sa faca „click” marti seara. Dupa ce in prealabil a avut o medie de 57.0 puncte, 10.0 pase decisive si 4.0 aruncari de 3 puncte, atacul a produs 81 de puncte cu 19 recuperari si 13 lovituri de la distanta in Round 3 vs Panata. Oaspetii au nevoie sa mentina acest ritm in ofensiva daca vor sa aiba o sansa in aceasta deplasare. Imi place over-ul in acest match-up.

Pont: peste 145.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lyon – Maccabi (ora 21:00)

Pentru a completa acest combo am ales meciul din Franta intre Lyon(3-0) si Maccabi (1-2).

Una din surprizele competitiei in acest start de sezon este gruparea franceza – ASVEL Lyon. Echipa din Hexagon are 3 victorii in 3 meciuri, ultima fiind si cea mai impresionanta – dupa un comeback fabulos vs Anadolu Efes. Defensiva a fost la inaltime pentru Chris Jones & co. permitand adversarilor in medie doar 72.0 puncte / meci. Aruncarile din ofensiva sunt si ele mai mult decat decente: 50.5% la 2 puncte si 29.9% la cele de 3 puncte.

Maccabi a castigat primul meci vs Bayern dupa o revenire de poveste, insa a pierdut apoi cu Zvezda si marti in deplasarea de la Milano. Scottie Wilbekin are o medie de 18.0 puncte, insa niciun alt jucator nu inscrie peste 7.0 puncte / meci. Sa nu uitam insa ca ASVEL permite o medie de 12.7 recuperari ofensive / meci, iar daca recuperatorii de baza de la Maccabi reusesc sa obtina aceste „second chance points”, atunci echipa oaspete este intr-o pozitie favorabila. Miza se indreapta spre un meci in „single digits”.

Pont: Maccabi +11.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: