Biletul zilei baschet 15.02.2021

Scris de Wade15/02/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
4.68


15 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.68. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 04:00.

LOST din nou ieri la combo-ul propus din baschetul de peste ocean, Celtics si Raptors avand prestatii lamentabile. Am un streak negativ ce doresc sa-l inchid cat mai repede, iar pentru biletul de azi din baschet am ochit o favorita si un „underdog”.

Pronosticuri baschet biletul zilei 15 februarie 2021

Utah Jazz – Philadelphia 76ers (ora 04:00)

Incep acest combo cu o partida ce se anunta dezechilibrata in Salt Lake City, acolo unde jucatorii de la Jazz(22-5) joaca cu Celtics(18-9).

Sixers au inceput bine deplasarea din Sacramento, unde au revenit fabulos in ultimul sfert vs Kings, obtinand succesul. Au urmat apoi 2 infrangeri vs Blazers & Suns, doua partide in care adversarul nu le-a dat vreo sansa pe final, macar sa spere la victorie. Acum este de actualitate faptul ca Embiid este incert in aceasta seara, cu aceeasi accidentare ce l-a tinut departe de teren cateva meciuri in startul de sezon.

18 victorii in ultimele 19 meciuri, cam asa arata in acest moment – cea mai buna echipa din NBA – Utah Jazz. Donovan Mitchell & co. au trecut lejer peste accidentarea recenta a lui Mike Conley, continuand sirul de victorii vs Cetlics, Bucks sau Heat. Merg pe Jazz si in aceasta noapte, mai ales cu atatea incertitudini de joc si de lot la adversari. Avem o valoare decenta pentru combo, asa ca nu putem decat sa profitam.

Pont: Utah Jazz castiga meciul @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

L.A. Clippers – Miami Heat (ora 05:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Los Angeles, unde Clippers(20-8) au un meci mai greu decat vor bookmakerii sa ne arate vs Heat(11-15).

E usor sa privim aceasta echipa din Los Angeles, dupa cum s-au comportat in playoff-ul din Orlando, insa echipa are potential in jurul lui Leonard si George venind alte achizitii extrem de importante. The Klaw si PG13 sunt cu semnul intrebarii in aceasta seara, insa din moment ce linia s-a deschis la -5.5 pentru Clippers – ma astept ca Leonard sa fie pe parchet, iar George in continuare OUT. E de mentionat ca L.A. fara cei doi titulari au castigat aseara lejer vs Cavs, 128-111.

Miami este una din echipele cele mai criticate in aceasta perioada. Echipa ce a evoluat in finala NBA nu se regaseste, si asta se datoreaza indisponibilitatilor. Duncan Robinson este singurul jucator ce a evoluat meci de meci in acest sezon, iar asta spune multe despre situatia echipei din Florida. Miami a avut 4 victorii la rand pana sa piarda vs Jazz, adica imptriva celei mai in forma echipe din liga. Bradley si Dragic raman singurii jucatori OUT azi la Heat, echipa ce o vad luptandu-se de la egal la egal cu adversarii din L.A.

Pont: Miami Heat castiga meciul @3.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: